Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Haarlem

Badkamer - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Haarlem?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

zaterdag 03 april 2021

Renovatie van kleine badkamer (3m²)

Badkamer renoveren zonder toilet van ongeveer 3m2. Het volgende mag (waarschijnlijk) gedaan worden: Opnieuw tegelen, mogelijk nieuwe vloer storten en ook betegelen. Het gaat om een simpel badkamertje waarin een betere plek moet komen om te douchen. Ook mag er een nieuw simpel wastafelmeubel in komen. In principe kunnen we vlot starten met de verbouwing, hangt natuurlijk af van de beschikbaarheid van de vakman. Ik wil dit als verrassing voor mijn zus laten doen, ze woont in Haarlem en is 7 juni jarig, dus mocht het rond deze datum kunnen zou dat mooi aansluiten. Uiteraard wil ik het offerte traject een stuk eerder rond hebben.


Badkamer en toilet
donderdag 04 februari 2021

Twee toiletten verbouwen

Toilet op BG en 1e etage zijn elk ca. 1,20m diep en 1,00m breed, 3,00m hoog. Beide toiletten dienen gerenoveerd te worden, nieuwe tegels tot ca. 1,5m hoog, CV leiding dient stukje verlegd te worden met koof eromheen, verder hangend toilet, met ventilatiesysteem en licht dat aangaat bij binnenkomen van toilet. Toilet op de BG heeft een kraantje dat we graag zouden willen behouden. Toilet op de 1e etage heeft nog geen kraantje maar dat zouden we graag laten bouwen. Zie foto's in het bijgesloten document. werkzaamheden kunnen komende dagen/weken aanvangen.


Badkamer en toilet
maandag 11 januari 2021

Volledige badkamerrenovatie (1.40 x 2.40 m) zonder omleggen leidingen

Badkamer van 1,40 - 2,40 m renoveren. Nieuwe tegels en vloer, inloopdouche, staand toilet en wastafel. Er hoeven geen leidingen omgelegd te worden. Huidige meubels en tegels dienen verwijderd te worden. Ik wil de tegels en sanitairmeubels graag in overleg met de vakman aanschaffen, wellicht doen we dit zelf.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen