Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Eindhoven

Badkamer - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Eindhoven?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

donderdag 14 januari 2021

Bathroom renovation

Ik ben op zoek naar iemand die de badkamer kan renoveren. De wand en vloertegeld moeten verwijderd worden, en daarnaast moeten de wastafel, de badkuip, en de douche vervangen worden. De badkamer is 2,2 x 2,10 meter.


Badkamer en toilet
vrijdag 04 december 2020

wc plaatsen

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een wc op de badkamer. De aan en afvoer is aanwezig echter wel onder de tegel vloer. Dit mag een staande wc pot zijn. Hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Badkamer en toilet
donderdag 03 december 2020

2 kranen demonteren en monteren

Wij hebben bij Saniweb 2 kranen gekocht. 1 Voor de wastafel en 1 voor de keuken. Graag willen wij iemand deze 2 kranen laten monteren en de oude kranen demonteren.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen