Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Eindhoven

Badkamer - Eindhoven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Eindhoven?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bergeyk, Best, Bladel, Breugel, Duizel, Eersel, Geldrop, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hulsel, Knegsel, Leende, Liempde, Luyksgestel, Nuenen, Oirschot, Reusel, Riethoven, Sint Oedenrode, Son, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westerhoven, Wintelre of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

woensdag 07 april 2021

Badkamer verbouwing

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een badkamer verbouwing op de Leenderweg in Eindhoven. In de bijlage zit een plattegrond van de huidige situatie en de gewenste situatie. Samenvatting werkzaamheden: - slopen huidige badkamer (bad / douchecabine / toilet / wastafel). - bouwen van grote inloopdouche met glazen wand, glazen deur, regendouche, reguliere douchekop en douchebankje. - plaatsen van toilet. - plaatsen van wastafel + meubel. - betegelen vloer en douchecabine. - stucen van wanden buiten de douche. Er ligt op dit moment vloerverwarming in de badkamer. Die willen we graag behouden.


Badkamer en toilet
zondag 28 maart 2021

Quooker pro 3 + flexkraan aansluiten

We hebben een quokker pro 3 + flexkraan gekocht met de aanname dat we die zelf konden installeren. Helaas kwam de door ons bedachte constructie te hoog uit. Dat betekent dat er gesneden moet worden in de oude zacht koperen buizen, en dat kunnen we niet zelf. (Zie foto)


Badkamer en toilet
zondag 28 maart 2021

Verbouwing badkamer 2.20 bij 1.76

We willen een nieuwe badkamer in onze nieuwe woning. Het is een kleine badkamer (circa 2,21 bij 1,76). Aanschaf van materiaal doen wij zelf. Dus het gaat enkel om plaatsing, tegels, douche, bad, wasbakken, wc en meubels. Alle materialen eigenlijk.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen