Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Leiden

Badkamer - Leiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Leiden?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Leiden aanvragen

Recente aanvragen uit Leiden

maandag 04 januari 2021

Badkamer verbouwen

Wij willen een nieuwe badkamer met toilet laten plaatsen. Afvoer voor toilet is al aangelegd. Er ligt een slechte betonnen vloer in die er helemaal uit moet (er liggen al 2 lagen op elkaar). We willen een douchecabine, zwevend toilet, wastafel meubel en een nette tegelvloer en wand. Graag offerte inclusief deze materialen. Leidingwerk zit al goed dus daar hoeft waarschijnlijk niks aan te gebeuren. De badkamer is 1.91 diep 2.20 breed. Eventueel toilet en wastafeltje beneden ook meepakken om te renoveren, maar het gaat in eerste instantie om de badkamer.


Badkamer en toilet
dinsdag 08 december 2020

Inbouwtoilet laten plaatsen

Ik wil graag de huidige staande toilet vervangen door een inbouwtoilet. Het betreft een kleine ruimte waar slechts toilet en wastafeltje staat. Ik wil eventueel ook de wastafel vervangen.


Badkamer en toilet
dinsdag 24 november 2020

Een oude badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk gedateerd. Ik zou hier graag een moderne badkamer van laten maken met donkergrijze tegels of donkergrijs stucwerk, een inloopdouche met glazen afscheidingswand, zwevend toilet en een nieuw wastafelmeubel. De badkamer is 4 vierkante meter. In de bijlage staat een foto van de stijl die ik zou willen voor de douche. het gaat dus om het verwijderen van alle oude meubels en tegels. Vervolgens dienen de nieuwe materialen geplaatst te worden. Het puin dient afgevoerd te worden.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen