Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Zwolle

Badkamer - Zwolle

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Zwolle?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Oosterwolde, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

donderdag 26 november 2020

Renovatie badkamer

Ivm lekkage door de badkamer zijn wij genoodzaakt om de badkamer te renoveren. We hebben nu een inloopdouche, en dit willen we door een doichecabine vervangen. Verder moet er een nieuwe wastafel in, een nieuwe toiletpot, en nieuwe vloer en wandtegels. De badkamer is 5 m2.


Badkamer en toilet
donderdag 19 november 2020

Badkuip naar zolder verplaatsen en leidingen aanleggen

Ik wil een badkuip van de begane grond naar de zolder laten verplaatsen (via een raam op de eerste verdieping). Verder moeten er nieuwe leidingen aangelegd worden vanuit de CV, moet het bad en een badkraan geinstalleerd worden, en moet alles gekit worden. Het bad past niet via de trap naar de eerste verdieping.


Badkamer en toilet
donderdag 19 november 2020

Toilet plaatsen

We willen graag een toilet geplaatst hebben: grondafvoer vloer en eventueel wanden doen we zelf alleen dus aansluiten van toilet.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen