Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Zwolle

Badkamer - Zwolle

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Zwolle?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Oosterwolde, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

zondag 04 april 2021

Wastafel blad vervangen

Onze huidige wastafel is kapot gegaan. Het wastafel blad moet vervangen worden op een bestaande wastafelkast. We bestellen deze https://www.saniweb.nl/primabad-coast-wastafel-121x46x12-5-cm-wit-wm1202ctt2.html welke in de plaats van de huidige geplaatst moet worden. Tevens aansluiten van de afvoeren en kranen en natuurlijk netjes kitten.


Badkamer en toilet
maandag 08 maart 2021

Badkamer betegelen en hangtoilet monteren

Wij willen de badkamer muren en vloer opnieuw laten betegelen. Gaat om ongeveer 35m². Ook willen we een hangend toilet laten plaatsen, deze hebben wij al in bezit. Het gaat om een aangepaste badkamer. De tegels wil ik in overleg aanschaffen. Ik heb geen haast met de klus, maar kom graag in contact met een goede gespecialiseerde vakman.


Badkamer en toilet
donderdag 18 februari 2021

Verbouwen en vergroten badkamer (van 4m² naar 6m²)

Ik wil graag de badkamer vergroten (van 4m2 naar 6m2). Hiervoor is het nodig om een muur te verzetten, leidingen te verleggen en het toilet te verplaatsen. Ik wil ook direct de sanitair meubels vervangen, aanschaf hiervan graag in overleg. Ook mag er opnieuw worden betegeld, ook hiervan de aanschaf graag in overleg. Bij verlenging van de badkamer komt er een muur midden een raam. Wellicht moeten we het kozijn of de gevel gedeeltelijk verplaatsen. Ik ontvang erg graag advies van een specialist over wat hierin handig is. Wellicht nog belangrijk: materialen moeten waarschijnlijk met een takelwagen over de woning worden getild.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen