Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer Zwolle

Badkamer - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Zwolle?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

maandag 31 oktober 2022

Badkamer

Kleine badkamer douche ,wc , wastafel 2,5 bij 2,5


Badkamer en toilet Giethmen
maandag 31 oktober 2022

Douchekabine plaatsen en aanschaffen

Betreft het plaatsen van een (nog aan te schaffen) hoek-douchekabine. Ik heb geen douchebak nodig. Plaatsing op de bestaande tegels. Aanschaf in overleg.


Badkamer en toilet Dalfsen
donderdag 20 oktober 2022

Badkamervloer vervangen (3m2)

In 1 van de tegels is een barst in de badkamervloer gekomen. Deze tegel moet vervangen worden (is door vorige eigenaar niet goed gelegd). Ik heb geen reservetegels. Snelste en makkelijkst is er een vloer overheen leggen. Douchedeel: 1 bij 1 meter. Hele badkamer is 1 bij 3 meter.


Badkamer en toilet Zwolle
maandag 29 augustus 2022

Badkamer renovatie

Be3treft een badkamer renovatie. Verwijderen tegels (2 lagen) op wand en vloer. Verwijderen badkamermeubel en kraan. Vervangen loden afvoer. Alles tegelen (of deels met plaatmateriaal), douchekraan plaatsen + spatscherm douche + wasmeubel (kraan, wasbak + kastjes) plaatsen. Meubels komen op dezelfde plek (leidingwerk hoeft niet te worden omgelegd). Aanschaf meubels en tegels in overleg.


Badkamer en toilet Zwolle
donderdag 11 augustus 2022

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer van 2,05 bij 1,92 een moderne look geven met nieuwe tegels en vloerverwarming en nieuwe meubels geen leidingen verleggen enz


Badkamer en toilet Zwolle
maandag 23 mei 2022

Badkamer renovatie

Bestaand badkamer die volledig gerenoveerd moet worden. Muren stucen en eventueel betegelen en waterdicht verven. daarnaast hulp bij installatie van nieuw meubels en sanitair. De wanden zijn bij elkaar 25m². Link voor 360graden foto: https://www.funda.nl/koop/zwolle/huis-88128515-bultkroos-39/#360-foto-badkamer Na 15 juni mogen de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd worden.


Badkamer en toilet Zwolle

Badkamer in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen