Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Den Bosch

Badkamer - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Den Bosch?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Den Bosch aanvragen

Recente aanvragen uit Den Bosch

zaterdag 10 april 2021

Kranen vervangen

Zoek een vakman om 2 kranen te demonteren en 2 nieuwe kranen, grohe new essence met click stop te monteren.


Badkamer en toilet
vrijdag 09 april 2021

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Dit is wat er moet gebeuren: - Oude tegels en sanitair verwijderen - Leidingen voor bad aanleggen - Douche, bad, hangend wc, radiator plaatsen - Wanden en vloer betegelen - De afmetingen zijn 2 x 2,8 meter


Badkamer en toilet
dinsdag 09 maart 2021

Badkamer van 5m² renoveren; tegelwerk en meubilair

Ik wil de badkamer verbouwen. In de badkamer staat nu een douch met glazen wanden, deze moet verwijdert worden. Ook het huidig tegelwerk op de vloer en de wanden moet verwijdert worden. De afmeting van de vloer is ongeveer 211 x 218 cm. en de muren zijn ca. 22m². In de badkamer moet komen: douche, toilet, badmeubel. Ik wil deze graag in overleg met de vakman aanschaffen. Wanden en vloer willen we betegelen met grote tegels. Leidingwerk hoeft niet omgelegd te worden.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen