Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Nijmegen

Badkamer - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Nijmegen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit Nijmegen

maandag 15 maart 2021

Badkamer verplaatsen 6m²

De huidige badkamer renoveren naar separate toiletruimte. In een slaapkamer (2.54 x 2.25) boven de keuken de nieuwe badkamer plaatsen. Ik sta open voor het zelf slopen, al dan niet mee helpen met verbouwen (tegelwerk leren zetten, sanitair leren aansluiten, afkitten, etc.). Er zullen dus ook flink wat leidingen verlegd moeten worden. Zelf sanitair inkopen is ook geen probleem. Ik ben op zoek naar een globale kostenberekening. Zowel de vloer als de muren zullen ook helemaal betegeld moeten worden. Wat nu de badkamer is en de toiletruimte moet worden moet ook volledig worden afgewerkt tot een goed uitziende WC. Eventueel de tegels van het toilet ook vervangen, graag beide opties meenemen in de offerte.


Badkamer en toilet
maandag 15 maart 2021

Quooker installeren

Het gaat om de installatie van een quooker fusion round combi+ 7 liter met zeepdispenser. De bestaande kraan wordt vervangen met de fusion round. Er is een extra gat nodig in het keramisch keukenblad voor de zeepdispenser.


Badkamer en toilet
maandag 15 maart 2021

Douchedeur en zijwand plaatsen

We willen een douchedeur + zijwand laten installeren zonder een douchebak eronder. Dus echt gewoon aan de vloer.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen