Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Nijmegen

Badkamer - Nijmegen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Nijmegen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Hubert, Tolkamer, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit Nijmegen

maandag 28 december 2020

Tadelakt aanbrengen op badkamer muren

De muren van mijn badkamer meten ongeveer 24 m². Momenteel zijn ze betegeld en ik zou graag tadelakt willen.


Badkamer en toilet
vrijdag 11 december 2020

Badkamer renovatie

3x2 meter. Nieuwe douche wastafel verwarming vloer en wandtegels. Verwijderen oude badkamer


Badkamer en toilet
maandag 07 december 2020

Voegen en kit rand in de badkamer aanpassen naar lichte tint

Pas geleden, in oktober, is er via de woningbouw een antislipvloer bij mij in de badkamer gelegd. De vloer is nu licht grijs met donker grijze voegen en donker grijze kit rand. Het lijkt nu echt een zwembadruimte in mijn ogen en ik stoor mij elke dag ontzettend aan deze kleuren combinatie. De muren zijn overigens wit betegeld, dat was altijd al. Zeer hopelijk is die kleur aanpassing direct over de huidige voegen aan te brengen zodat die er niet uit gehaald hoeft te worden en de kit rand zal er wel helemaal uit moeten en lichte tint aanpassing opnieuw aanbrengen. Ik zou heel graag vrijblijvend van u terug horen wat de mogelijkheden zijn.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen