Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Alkmaar

Badkamer - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Alkmaar?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

vrijdag 15 januari 2021

Badkamer vernieuwen

De badkamer is ongev. 6 m2 alles blijft op zijn plek dus verleggen van waterleidingen lijkt niet nodig wel: Vernieuwen van wandtegels en/ of stucwerk/elementen en vloertegels evt icm vloerverwarming. afhankelijk van de prijs tov een radiator plaatsten. plaatsten douchcabine/inloopdouche met kraan, wastafel met kraan en nieuw toilet


Badkamer en toilet
zondag 20 december 2020

Renovatie badkamer

Onze badkamer willen we graag geheel gerenoveerd hebben met een nieuw bad, douche erin. toilet en wastafel. Gaat ongeveer om 4 m2.Wanden graag voorzien van tegels .


Badkamer en toilet
donderdag 26 november 2020

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Er moet nieuw sanitair geplaatst worden, en de wanden en de vloeren moeten opnieuw betegeld worden. De badkamer is 1,80 x 2,5 meter.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen