Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Breda

Badkamer - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Breda?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit Breda

maandag 08 maart 2021

Volledige badkamer renovatie 10m²

Ik wil het plafond en de buitenwanden isoleren van de badkamer. Dit zal gaan om thermisch isoleren, ongeveer 10m². Het huidige bad en sanitair moet allemaal gesloopt worden en er moeten nieuw meubels worden geplaatst. In plaats van het bad moet er een inloop douche worden gerealiseerd. Alles moet verplaatst worden dus er zullen ook leidingen moeten worden omgelegd. Er moet na afloop ook helemaal opnieuw betegeld worden, ook ongeveer 10m².


Badkamer en toilet
vrijdag 05 maart 2021

Badkamer renoveren

Wij willen de badkamer renoveren. Het moet gesloopt worden en alles moet afgevoerd worden. Daarna willen we niewe nieuwe vloer en wandtegels, een nieuwe douchecabine, een nieuw toile en een wastafel. De badkamer is 2,30 x 2,60 meter.


Badkamer en toilet
woensdag 24 februari 2021

Renoveren badkamer 6m²

Oude badkamer slopen en plaatsen nieuwe badkamer. Badkamer van 6 m2. Inloop douche (met handdouche en stortdouche), bad, wastafelmeubel, designradiator. Volledig betegeld. Mogelijk moet er wat klein leidingwerk worden verlegd, blijft redelijk op dezelfde plekken staan. De sanitair meubels schaffen wij zelf aan. Uitvoer graag begin 2022.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen