Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Den Haag

Badkamer - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Den Haag?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

vrijdag 15 januari 2021

Badkamer en toilletten installeren

Ik zoek een tegelzetter die onze badkamer in nieuwbouwwoning kan betegelen en de douche kan installeren. Tevens moeten er twee toiletten betegeld worden en toilet en kraantjes worden geïnstalleerd. Deze tegels ga ik zelf aanschaffen. De douche wordt ook door ons aangeschaft (nog even in overleg). De oppervlakte waar betegeld moet worden nog even in overleg met de vakman. De kraantjes ook even in overleg qua aanschaf.


Badkamer en toilet
woensdag 13 januari 2021

Renovatie badkamer

De badkamer van onze woning uit 1995 renoveren en een inloopdouche maken in plaats van de huidige instapbak. Het bad liefst behouden. Alternatief: een zitbad, een stoomcabine met infrarood? Mogelijk van een naastgelegen slaapkamer wat ruimte benutten. De tegels en meubels mogelijk vervangen. De badkamer is voor zien van vloerverwarming (water). Badkamer is ongeveer 6 m2


Badkamer en toilet
donderdag 07 januari 2021

Badkamer renoveren

Badkamer moet vernieuwd worden, is 9 a 10 m2. Badkamer wordt gesloopt, graag een badkuip, douche, toilet en meubels erin .


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen