Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Groningen

Badkamer - Groningen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Groningen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Adorp, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Garnwerd, Gerkesklooster, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Groningen aanvragen

Recente aanvragen uit Groningen

zondag 03 januari 2021

Badkamer renoveren

Hallo, wij willen de badkamer laten verbouwen. Oud badmeubel (ikea wastafel en spiegel), wc eruit en nieuwe badmeubel en wc plaatsen. Op de bestaande douchebak een schuifwand installeren. Ook willen we een ligbad laten plaatsen. Hiervoor moet misschien leidingwerk ook worden gedaan. Vraag is of de installatie van het bad ook mogelijk is. De materialen worden door Saniweb geleverd (zie bijlage voor de materialen). Kunt u ons een prijsofferte leveren ? Voor het ligbad begrijpen we dat dit lastig is in te schatten ivm leidingwerk; daarvoor kunt u gerust contact opnemen / langskomen om een prijs te geven en ook of dit mogelijk is in ons huis. Voor de overige (oud badmeubel wc eruit, nieuw wc, badmeubel en douche schuifwand erin, zouden we graag alvast een offerte ontvangen. De werkzaamheden kunnen wat betreft planning in overleg worden uitgevoerd. De tekening van de bovenverdieping en toelichting van ons huis heb ik toegevoegd. zijn er vragen, neem gerust contact op. Wij zien de offertes graag tegemoet


Badkamer en toilet
zaterdag 02 januari 2021

Badkamer renoveren

De bestaande badkamer heeft een bad en deze moet worden verwijderd (kunnen we zelf doen). We willen daarnaast een zwevend toilet. Verder moet de vloer (oude tegels eruit) en de wanden (kan over betegeld worden) betegeld worden. Wij schaffen zelf het sanitair en de tegels aan echter willen deze door een vakman laten plaatsen. De afmetingen van de badkamer zijn 2,00 lang, 1,80 breed en 2,10 hoog. Er hoeven geloof ik geen leidingen te worden omgelegd.


Badkamer en toilet
dinsdag 24 november 2020

Badkamer nieuwbouw woning

Voor een nieuwbouwproject zijn wij aan het inventariseren wat de kosten ongeveer zijn voor het plaatsen van onze nieuwe badkamer. Wij zouden dan graag het sanitair zelf aan willen schaffen. Werkzaamheden voor de aannemer bestaan uit: - Leggen dekvloer (Vloerverwarmingsbuizen al aanwezig) - Leidingen naar goede plek brengen (Alles standaard op goede locatie, maar op grond niveau) - Betegelen / (beton)stucen wanden - tegels 750 mm - Betegelen vloer - Plaatsen verlaagd plafond + spotjes - Plaatsen sanitair Graag zouden wij de leidingen indien mogelijk zoveel mogelijk willen inbouwen. Zou u een vrijblijvende indicatie kunnen geven van een dergelijk project? Bijgevoegd een foto van ons huidige ontwerp.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen