Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in uw regio.

9518 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

vrijdag 10 juli 2020

Stuken en pleisteren van schuur

Ik heb een oude schuur gerenoveerd en als laatste moeten de buitenmuren gestuukt worden. de muren zijn al volledig gereinigd en zijn klaar voor afwerking. het gaat om 150m2 muur. in overleg kan de beste afwerking bepaald worden. de schuur is goed toegankelijk en de muren zijn al ot onder het maaiveld uitgegraven.
vrijdag 10 juli 2020

Plafond en wanden glad stuken en spuiten

Ik zou graag mijn plafond van 55 m2 laten stuken, nu nog voorzien van betonnen kanaalplaten met daarop spackstuck korrel en met een V groef welke we strak willen hebben (V groef weggewerkt). De wanden zijn 50 m2 en nu nog voorzien van spackstuck (korrel) deze willen we ook glad en gelijk in de kleur Ral 9010 en ook het plafond in Ral 9010.
vrijdag 10 juli 2020

Stuken muren en plafond

Ik wil graag de muren en het plafond laten stuken van mijn nieuwe woning. Op dit moment is het plafond van standaard gipsplaten van de bouw, met een gleuf erin. Deze gleuf wil ik eruit hebben en alles strak en glad en afwerken met spuitwerk. Het plafond is ongeveer 80 m2. De muren zijn van oud stucwerk en wil ik graag van glad pleisterwerk en afspuiten met latex, dit is ongeveer 35 m2.
donderdag 9 juli 2020

Behangen vliesbehang

Ik wil graag 65 m2 aan muren behangen van woonkamer en open keuken. Behang graag laten meenemen door de vakman. We willen graag vliesbehang.
donderdag 9 juli 2020

2 Kamers behangen

Ik zou graag 2 kamers laten behangen. Het gaat om 24 m2. Behang hebben we zelf thuis, en we hebben het behang er al zelf afgehaald. Kleine gaatjes in de muur hebben we zoveel mogelijk laten vullen.
donderdag 9 juli 2020

Woning stuken

Wij hebben een woning gekocht en willen op de begane grond en de 1e verdieping de wanden en plafonds laten stuken met glad pleisterwerk. Momenteel zit op de 1e etage behang, die moet er eerst af. Beneden is al gedeeltelijk gestuukt en moet in de keuken nog gedaan worden + plafond en wanden in de woonkamer worden bijgewerkt. De wanden zijn in totaal ongeveer 160 m2. De plafonds 90 m2.
donderdag 9 juli 2020

Nieubouw plafond stucen en afspuiten met latex

Wij willen ons plafond van onze nieuwbouwwoning laten stucen en afspuiten met latex. Het zou met beton worden opgeleverd en het gaat om 90m2.
donderdag 9 juli 2020

Woonkamer stuken

Ik wil graag 340 m2 aan wanden willen laten stuken. De ondergrond is beton en ik wil graag korrelig spackspuitwerk.
donderdag 9 juli 2020

stucen muren en plafonds

Beste heer/ mevrouw, Ik ben op zoek naar een stukadoor die voor ons de muren en plafonds van bovenverdieping en zolderverdieping kan stucen. De huidige muren zijn korrelig van structuur en we willen het graag glad en strak. Geschat aantal vierkante meters muren: 75m2 Geschat aantal vierkante meters plafonds: 50m2 Welke prijs rekenen jullie per m2 voor muren en voor plafonds? Ik moet alles nog even opmeten, daarna zal ik nog even contact opnemen over het aantal m2. Alvast bedankt! wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 9 juli 2020

Plafonds stucen en spuiten

Plafonds stucen Wanden afplakken ivm reeds netjes geschilderde wanden. Vloeren stukloper ivm bescherming mooie gietvloer. In keukenplafond zitten 4 spotjes: die willen we graag behouden. 2 verdiepingen. rechte ruimtes. Verfspuiten na stucen plafonds in RAL 9016 plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
donderdag 9 juli 2020

Bestaand bouw stucen

Ik zou graag mijn wanden van ongeveer 120 m2 willen laten stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is spackspuitwerk.
donderdag 9 juli 2020

Slaapkamer stuken

We willen graag de wanden van een slaapkamer laten stuken met glad pleisterwerk. Het gaat om 30 m2. Nu zijn de wanden voorzien van spuitwerk.
donderdag 9 juli 2020

Het stucen van wanden en plafonds

Ik ben op zoek naar een specialist die de wanden en plafonds van mijn nieuwe woning kan voorzien van stucwerk. Momenteel zijn wanden nog betegeld, dit gaan we zelf verwijderen. Vervolgens dient 50 m2 aan wanden en 45 m2 aan plafonds gestuct te worden. In het plafond moeten diepe naden worden strak gestuct.
donderdag 9 juli 2020

Stuken van wanden

Ik zou graag ongeveer 135 m2 aan wanden (3 slaapkamers) willen laten stuken met glad pleisterwerk. De ondergrond is behangklaar.
donderdag 9 juli 2020

Buitenmuur metselen van uitbouw

Ik zou graag de buitenmuur van een uitbouw willen laten opmetselen inclusief voegen. Er komen spouwhaken, isolatie, uitsparing deur en een raamkozijn. Het metsel- en voegwerk gaat om ongeveer 6 a 7 m2.
woensdag 8 juli 2020

Inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken

Ik wil graag dat de inbouwkast op een slaapkamer eruit gesloopt wordt en dat daarnaalles gestuukt wordt. Zodat niet te zien is dat daar een kast heeft gezeten .
woensdag 8 juli 2020

Stucen wanden nieuwbouwwoning

ik heb nieuwbouw in 2016 gekocht en wil ik nu de wanden laten stucen. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 8 juli 2020

Kelder waterdicht maken

Na wateroverlast is de kelder volgelopen, hierbij is de waterkerende laag los komen te zitten. Dus opnieuw de kelder waterdicht maken. Het gaat om ongeveer 20m2. De losbladerende laag moet worden verwijdert en de nieuwe aangebracht.
woensdag 8 juli 2020

Leemstuc voor lange wand

De muren die we graag met leemstuc zouden willen laten behandelen zijn recentelijk glad gestuct met gipspleister en nog niet geverfd. Het gaat om één lange wand van ongeveer 12 meter lang en 2,40 hoog.
woensdag 8 juli 2020

125 m2 Buitengevel stucen

Het gaat om het stucen en op kleur brengen van de gehele buitengevel (circa 125 m2) van een vrijstaande woning. Buitengevel bestaat uit gemetselde bakstenen waarvan een klein gedeelte is geisoleerd en gestuced. Graag advies van de Stukadoor, wij denken zelf aan glad pleisterwerk of crepi. De grond graag afplakken.
woensdag 8 juli 2020

Stucen Woning 168m2

Beste, de wanden totaal is 168m2 om glad te stuccen. 48m2 daarvan heeft een ondergrond van schoon metselwerk. de 120m2 heeft beton. kunt u een indicatie geven van de kosten? en plakt u de kozijnen en trap af?
woensdag 8 juli 2020

Bestaande bouw stucen

Ik wil graag een oppervlakte van 80 m2 in pleisterwerk afgewerkt hebben. Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
woensdag 8 juli 2020

Stucwerk

Ik wil graag mijn wanden en plafond laten stuken. Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 8 juli 2020

Muur behangen

Behangen van 1 muur van 10 m². Behangpapier is aanwezig.
dinsdag 7 juli 2020

Badkamer renovatie stucen beton ciré

Badkamer muren stucen met beton ciré. Het zijn nu betonnen muren, het gaat om ongeveer 25m2.
dinsdag 7 juli 2020

Stucen muurtje gashaard

Wij willen graag dat onze gashaard muur mooi word afgewerkt en wellicht herstel aan de keuken. Het zou in totaal gaan om ongeveer 10m2, wij willen dit met spachtelputz laten afwerken.
dinsdag 7 juli 2020

hal/gang wanden stucen

De hal van de woning
dinsdag 7 juli 2020

De wanden van garage kalkzandstenen

Ik zoek een specialist voor het kalkzandstenen van mijn buitengevel. Het betreft ongeveer 100 m2 met 240 cm als maximale werkhoogte.
dinsdag 7 juli 2020

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.
dinsdag 7 juli 2020

Schouw stuken

Ik zou graag onze schouw willen laten stuken. Het stucwerk zal aangebracht moeten worden over een deel oud stucwerk en over het nieuwe deel wat dan bestaat uit gibo blokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil graag glad pleisterwerk.
dinsdag 7 juli 2020

Het stucen van wanden en een klein deel plafond

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en een deel van het plafond van de woonkamer kan voorzien van strak stucwerk. Het gaat om 65 m2 aan wanden (ondergrond beton) en 26 m2 aan plafonds (ondergrond gipsplaat).
dinsdag 7 juli 2020

Woning Stucen

Wij hebben een andere woning gekocht en zijn op zoek naar een partij die de woning kan stucen.
dinsdag 7 juli 2020

Stucen in tuinhuis

gaat om een tuinhuis van 4x4x2.20 1 raam en 1x dubbele deur vloer is nog gewoon zand niks af te plakken. Het gaat dus om het sausklaar maken van de wanden.
dinsdag 7 juli 2020

Woonkamer stucen

wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 6 juli 2020

Nieuwbouwwoning wand spackspuiten korrel kleur

Ik wil de wanden van mijn nieuwbouwwoning laten spackspuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 50 m2.
maandag 6 juli 2020

Woning stucen 280 m2

Wij hebben een huis uit 1998 gekocht waarvoor wij alle muren en plafonds op de begane grond glad gestuct willen hebben. Verder het trapgat gedeeltelijk glad stucen en 2 slaapkamermuurtjes.
maandag 6 juli 2020

Een muur voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een kleine wanden van 13 m2 in een logeerkamer kan voorzien van strak stucwerk. De ondergrond is oud stucwerk.
maandag 6 juli 2020

Wanden stucen

Onze woning heeft spachtelputz op de wanden en dit zouden we graag glad willen hebben. Het glad maken zal alleen in de slaapkamers, woonkamer en deels in de keuken zijn. wanden 170 m2 Vloeren afplakken Vierkante meter: 110
maandag 6 juli 2020

Bestaande bouw stucen

Het gaat in principe om het sausklaar stuken van de wanden, heel eventueel ook het sauzen zelf maar dat hangt van de termijn en uiteraard de prijs af.
maandag 6 juli 2020

Stucen wand en plafond

Er zitten momenteel nog schrootjes op het plafond. Wat daar achter zit weten we nog niet. Muur is 4 vierkante meter. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter plafond: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 6 juli 2020

Spackspuitwerk

Vanwege herstel van de fundering moesten alle gipsen voorzetwanden weggehaald worden en die zijn nu weer teruggezet en gladgemaakt. Het gaat om circa 60 m2 gipsplaten-wanden waar ik watervast spackspuitwerk op wil hebben met de kleur HISTOR Jute-Wit.
maandag 6 juli 2020

Stuken wanden nieuwe woning (80 m2)

Ik heb een woning gekocht en wil de wanden stuken. 80 m2. Spacksuitwerk op de wanden. Dat moet Betonlook of iets dergelijks worden. Vloeren (60 m2) afplakken.
maandag 6 juli 2020

Zolder spuiten met latex

Ik wil een bestaande zolder met latex laten spuiten. Daarnaast ook de dakplaten en balken spuiten. Dakplaten zijn helemaal verkleurt. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 6 juli 2020

Het stucen van twee plafonds

Het huidige plafond heeft gipsplaten, ik wil er graag een glad plafond van maken. Het gaat om een plafond in de woon kamer en in de slaapkamer. Dit zou glad en saus klaar moeten zijn. Ik wil er ook graag sierlijsten op monteren, kunnen jullie dit ook leveren? In totaal betreft het ongeveer 60 m2. Het plafond van de woonkamer bevindt zich ongeveer op 335 cm hoogte.
maandag 6 juli 2020

Buitenmuur voorzien van stucwerk

Ik zoek een specialist die mijn buitenmuur kan voorzien van stucwerk om de wand (kalkzandsteen) waterdicht te maken. Het betreft ongeveer 30 m2 met 280 cm max werkhoogte.
maandag 6 juli 2020

Woning voorzien van spuitverf

Ik wilde eerst zelf gaan sauzen totdat ik zag dat spuiten heel snel gaat. Ik zoek een specialist die ongeveer 50 m2 aan wanden (ond: oud stucwerk) en 55 m2 aan plafonds (ond: beton) kan voorzien van spuitverf.
maandag 6 juli 2020

Plafonds appartement stucen

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht, opgeleverd in 2014. Graag willen wij het plafond laten stucen en een plafondplintplaat laten zetten plafond. Het betreft 85 m2 aan plafonds met een werkhoogte van 261 cm. Alle wanden staan recht.
zondag 5 juli 2020

Herstel / behandelen betonrot

Het gaat om een particuliere woning. Aan de buitenkant tussen de begane grond en 1e verdieping zit een band waar betonrot op zit, en dit wil ik graag laten herstellen. Het is 20 strekkende mtr.
zaterdag 4 juli 2020

Woning laten stuken

Voor mijn woning zoek ik een stucadoor. heb betreft 84 m2 stucwerk, waarvan 25 m2 raapwerk en de rest gladde betonnen muren. Die waren ooit behangen, maar ik wil ze sausklaar hebben. Alle ruimten zijn leeg en bereikbaar, er ligt nergens vloerbedekking, stroom en water beschikbaar. Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent in deze klus.
zaterdag 4 juli 2020

Opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden

Wij willen graag het volgende: - Van het betonnen plafond de naden laten dichtsmeren en spackspuiten 52m2. - De muren opnieuw spackspuiten 86m2. of - Geheel betonnenplafond stuken en latexspuiten 52m2 - De wanden glad stuken (zit nu spack op) en latexspuiten 86m2 Graag dan ook twee prijzen opgeven. Aanbouw zou eind oktober gereed moeten zijn en willen dan de aanbouw met gehele beneden verdieping weer netjes willen maken. Prijs inclusief afplakken. Wanden zijn verder strak maar voorzien van spack. Woning is 5 jaar oud.

Partners

Partners van Casius