Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in uw regio.

9407 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten, nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd., gevels nieuwbouwwoning, gevel stucen en mogelijk isoleren, stucen van woning van 325 m2, stucwerk nieuwe woning, buitenstucwerk van oudere woning, nieuwbouwwoning stucen, muren en plafonds stucen en verven, nieuwbouw stuken, appartement stucen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, nieuwbouwwoning filmen en spuiten, nieuwbouwwoning stucen, trappenhuis stucen en verven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

dinsdag 21 januari 2020

Stucen van gezinswoning

Het gaat om 115m2 aan wanden van beton, deze wil ik aflaten werken met glad pleisterwerk
dinsdag 21 januari 2020

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.
dinsdag 21 januari 2020

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.
dinsdag 21 januari 2020

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.
dinsdag 21 januari 2020

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.
dinsdag 21 januari 2020

Wand stucen

Wat gaten in de betonnen muur met spachtelputz. Het oppervlakte is ongeveer 2.60 m x 5 m. Het is de bedoeling dat deze wand wordt afgewerkt met glad pleisterwerk en vervolgens met latex wordt gespoten.
dinsdag 21 januari 2020

Jaren 30 woning stucwerk

Het gaat om een geluidswand, ik ben een voorzetwand van gips aan het maken. Deze wil laten afwerken met glad pleisterwerk. het gaat om ongeveer 15m2.
dinsdag 21 januari 2020

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.
dinsdag 21 januari 2020

stucwerk wand

De muur is geisoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Wij willen dit nu strak gestuct hebben. Het gaat om ongeveer 10m2.
maandag 20 januari 2020

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2
maandag 20 januari 2020

Plafond opnieuw stucen

Vanwege lekkage van het dak is het plafond beschadigd en willen we deze opnieuw laten stucen. Afmeting is circa 2m bij 3.5m. Het is gewenst dit met spachtelputz te laten afwerken.
maandag 20 januari 2020

nieuwbouw huur woning

Fixeren met Sigmafix en 2x sausen met afneembare Sigma perfect , 1x sausen met latex sigma perfect , rollen met lakroller om zo min mogelijk structuur te krijgen Na eerste keer keer sausen nakijken op deukjes en scheurtjes en repareren met met vulmiddel. Openstaande naden afkitten met overschilderbare acrylaatkit, wanden 2de keer sausen met sigma perfect in lichte kleur . Woonkamer heeft een glaswand van 9 meter. 2 kleine slaapkamers Het gaat om een totaaloppervlakte is ongeveer 100m2. Het gaat om 1 wand van 9 meter x 2.60 en een klein stukje wand 5 x 2.60 een muur van 3 x 2.60, 2.10 x 2.60 een muurtje van 1.97 x 2.60 een muur uit de slaapkamer 3.10 x 2.60 en een stukje muur van 1 x 2.60 nog een 1.18 x 2.60 nog een stuur van 1.18 x 2.60 nog een stuk muur van 3.13 x 2.60 De gang 10 x 2.60 Ook advies of dit eerst met renovlies, of het bovenstaande advies.
maandag 20 januari 2020

Buitengevel woning stucen

Graag wil ik de buitengevel van de woning 60 m2 laten stucen. De huidige buitengevel moet vervangen worden (hout). In maart worden nieuwe kozijnen geplaatst, daarna wil ik de buitengevel isoleren. Het isoleren wil ik doen door middel van aluminiumfolie waarna de gevel moet worden afgewerkt. De ondergrond waarop de stuc laag moet komen moet ik nog bepalen dit is afhankelijk van waaraan de ondergrond moet voldoen. Graag ontvang ik advies over welk (plaat)materiaal/ondergrond ik hiervoor het beste kan gebruiken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2
maandag 20 januari 2020

Kamer stucen, muren

Huis is van 1991. We hebben behang eraf gehaald en komen erachter dat de muren nooit gestuct zijn. Het gaat om een giboblokken muur van ongeveer 25m2.
maandag 20 januari 2020

Plafond stucen

Het gaat om het stucen van een plafond, er zit nu oud stucwerk op, het is de bedoeling dat dit glad wordt afgewerkt. Het is ongeveer 30 m2.
maandag 20 januari 2020

Plafond stucen

Woning uit 1986 met daar in nog van de plafons betonplaten met richels die we graag helemaal glad willen laten maken. Het gaat om 65m2, huiskamer, stukje gang en wc. Het is wel de bedoeling dat hier de vloeren van 65 m2 worden afgeplakt
zaterdag 18 januari 2020

Stucen van een kelder

In de kelder is het stucwerk slecht. Ik zou graag de prijs weten, de kelder is droog en is 2m breed, 8m lang en en 1,80 hoog. ik zou zelf het stuc er af kunnen halen.
zaterdag 18 januari 2020

Plafond van woning stucen, spackspuiten of sauzen

Plafond huiskamer 33,5m2 (4m breed), keuken 7,25 m2, serre 11m2 totaal 52m2, betreft nieuwbouw huis 2003 met spackspuit werk , huiskamer heeft 2 V naden van 4 m lang, keuken 1 V naad van 1,5m lang. Wat kost mij plafond wit spuiten en de 3 V naden wegwerken en een nieuwe 0,5 m2 keukenplafond erbij te spackspuiten? Wat gaat het kosten wanneer ik alles glad wil laten stucen ongeveer 52,5m2. Wat ik terug wil zien is een indicatie voor, of het gehele plafond sausen, of het gehele plafond afspuiten, of het hele plafond glad laten stucen.
zaterdag 18 januari 2020

Bovenverdieping 100 m2 stucen

Wij zijn op zoek naar een vakman die de bovenverdieping kan stucen, dit gaat om 100 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 18 januari 2020

Buitengevel stucen van 120 m2

Ik ben op zoek naar een vakman die een buitengevel van 120 m2 kan stucen
zaterdag 18 januari 2020

Stucen wanden

Wij willen graag een aantal muren laten stucen in de woonkamer en in de keuken. De keuken wordt later geplaatst dus de stucadoor heeft alle ruimte. Het gaat om 45 m2 in totaal. Er zitten 4 ramen in de keuken. Ik zou (in overleg) de wanden zelf kunnen voorbereiden, door bijvoorbeeld primer aan te brengen.
zaterdag 18 januari 2020

Van schoonmetselwand naar leemwand

Ik zoek een vakman voor schoon metselwerk, om een wand van 15 m2 af te werken met leem.
vrijdag 17 januari 2020

Zolder stucen: plafond en wanden

Ik ben de zolder aan het verbouwen, het gipswerk (gips op metalstud) is bijna klaar dus het kan binnenkort glad gestuct worden en dit laat ik graag door u doen. De zolder heeft groot en deels een schuin dak. Het plafond is ongeveer 1 m bij 7 m, deze heeft ook gipsplaten als ondergrond en moet glad gestuuct worden. Daarnaast is de zolder in 2 kamers verdeeld. Als de prijs meevalt wil ik beiden stucen, dan gaat het om ongeveer 90 m2, anders wil ik de grootste ruimte laten stucen en dan kom je op 60 m2 uit. De achter muur is van beton, de rest van gipsplaten. In de week van 10 februari zou ik graag willen beginnen.
vrijdag 17 januari 2020

Spackspuitwerk Nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag alle muren (ongeveer 300 vierkante meter) laten spack spuiten. Evt in 2 kleuren.
vrijdag 17 januari 2020

Opnieuw stucen en afspuiten van woning

Voor de renovatie van de woonkamer/keuken in een woning uit 1926 ben ik de totale kosten aan het inventariseren. Planning is nog niet concreet, doel is wel dit jaar. Muren zijn grotendeels spackwerk vlak maar niet glad, doel is om volledig gladde muren en plafond te verkrijgen. Het gaat om 60m2 aan wanden van spackspuitwerk die moeten glad worden afgepleisterd met latex afspuiten. Daarnaast 25m2 aan palfonds van stucplaten, deze moeten met dezelfde afwerking worden opgeleverd. Daarnaast moet er 25m2 aan vloeren worden afgeplakt.
vrijdag 17 januari 2020

Woning stucen

We willen de wanden van onze woning laten stucen. Het gaat om 135 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Spackspuiten plafonds

Wij hebben het dak van binnenuit geïsoleerd. Er zitten nu stucplaten van 60 tegenaan. De naden en schroefgaten zijn nog niet dichtgemaakt. Het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Het plafond loopt van deur hoogte naar ongeveer 4.20 'm hoog. Het gaat om ongeveer 80 m2, dit moet dus glad afgewerkt worden met pleisterwerk en vervolgens met latex afgespoten worden.
donderdag 16 januari 2020

Kelder waterdicht maken

Kelder staat sinds de herfst vol met water. (waarschijnlijk grondwater). Graag ontvang ik reactie of dit is op te lossen en wat hiervan de kosten zijn. Alvast bedankt! De afmeting is 1,60 meter hoog. 4 x 4 m2
donderdag 16 januari 2020

Vochtproblemen kelder oplossen

Mijn woning uit 1910 heeft een vochtige kelder. Er is in het verleden kalk tegen de wanden gesmeerd, maar dat valt er inmiddels weer vanaf. Graag de kelder vochtvrij maken en nieuwe stuc op de wanden smeren. De kelder heeft 3 x 4 als oppervlakte, ongeveer 2 meter hoog.
donderdag 16 januari 2020

Bestaande woning stucen

Ik heb de keuken en een verlaagd plafond eruit gesloopt. Daardoor moet het plafond (15 m2) opnieuw gestuct worden. De wanden (50 m2) zijn nu voorzien van spackwerk en die moeten glad worden. Het gedeelte achter de keuken (6 m2) is op kalkzandsteen metselwerk.
donderdag 16 januari 2020

Smetplint vrijstaande woning

Betreft aanbrengen antraciet kleurige sierplint aan de onderkant van de buitengevel van vrijstaande landelijke woning. De woning is 8.71 x 13 meter.
donderdag 16 januari 2020

Nieuwbouwwoning latex spuiten

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan ik medio februari de wanden en plafonds wilt laten spuiten. De wanden zijn 300 m2 en de plafonds 100 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.
donderdag 16 januari 2020

Stucwerk plafond en mogelijk wanden

Per april gaan wij verhuizen naar Velserbroek. Graag zouden we dan het plafond (40 m2) willen laten stucen. De wanden (70 m2) weten we nog niet zeker, mogelijk dat we dat met albastine doen.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwwoning filmen en spuiten

Het gaat om: - Totaal filmen op kalkzandsteen 206 m2; - Totaal latex spuiten op kalkzandsteen 176 m2; - Totaal latex spuiten op houten shotten en dakplaten 57 m2. In totaal is het onze nieuwbouwwoning 438 m2. Graag zouden wij eind maart/ begin april willen beginnen met deze klus.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouw woning stucen van 145 m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen de benedenverdieping (muren en plafond) laten stucen en spuiten. het gaat totaal om ongeveer 145 m2 wanden.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwhuis stucen van 150 a 170 m2

Ik wil de hal en de 2 bovenste verdiepingen laten stucen dit gaat om ongeveer 150 a 170 m2.
woensdag 15 januari 2020

Stucwerk in de hal en slaapkamer

Het gaat om de hal en een deel van de slaapkamer moet gedaan worden. Het gaat ieder om ongeveer 7.5 m2 in totaal dus 15 m2. Het is de bedoeling dat beide ruimtes met glad pleisterwerk worden afgewerkt.
woensdag 15 januari 2020

Woning laten stucen

Wij wonen nu 9 jaar in ons appartement als eerste bewoners. Wij hebben toentertijd de wanden met voorstrijk gedaan en gesausd met latex. Wij willen alles nu graag glad pleisterwerk en afgespoten met latex. Het gaat om de hal, woonkamer en keukenruimte. Als jullie hier komen zal er geen keuken staan. Tevens bevat onze woonkamer 9 ramen, waarvan 7 van plafond tot bijna aan de grond lopen (zie foto raam). Uitvoeren: tussen 19 en 27 maart 2020 Oppervlakte Plafond (hal, woonkamer, keuken): 58 m2 Oppervlakte Muren (hal, woonkamer, keuken): 108 m2 Zie plattegrond woning voor maten, wellicht dat u een betere schatting kunt maken van de oppervlaktes.
woensdag 15 januari 2020

Badkamer stucen

Wij zouden graag betoncire op de wanden willen in onze badkamer, de oppervlakte bedraagt 15 m2. Er zitten nu tegels op maar worden door ons verwijderd. Op de vloer liggen tegels, die blijven liggen. De wanden zijn 15 m2.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwwoning stucen van 60 m2

Ik ben mij aan het oriënteren wat het zou kosten om het plafond van mijn nieuwbouwwoning te laten stucen. Donderdag gaat de eerste paal van ons nieuwe huis de grond in en we zitten te denken om het plafond op de benedenverdieping te laten stucen en verven (ongeveer 60 m2). Opleverdatum is nog niet bekend, dus kunnen helaas nog geen aanvangsdatum geven. Wellicht bestaat er ook nog een projectkorting wanneer meerdere buren meedoen om het plafond te laten stucen. Ik hoor het graag van u. Het huis zou rond oktober/ november opgeleverd worden.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning dat behangklaar word opgeleverd. Plafonds zijn voorzien van spack. Medio kwartaal 2 2020 word de woning opgeleverd (exacte datum is nog onbekend). Graag een offerte om onze mogelijkheden bij jullie te bekijken. Wanden hebben een oppervlakte van 220m2 en de plafonds 50m2. Het is de bedoeling dat ze met glad pleisterwerk worden afgewerkt en vervolgens met latex worden afgespoten.
woensdag 15 januari 2020

Stucen van slaapkamers en plafond van 99 m2

Ik wil meerdere slaapkamers en een plafond laten stucen, dit gaat om 99 m2.
woensdag 15 januari 2020

Nieuwbouwwoning stucen van 255 m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen nu de wanden laten stucen. De wanden (255 m2) zijn nu behangklaar. wenst vijf februari te beginnen
woensdag 15 januari 2020

Stucen begane grond van bestaande woning

We hebben een woning van 10 jaar oud gekocht. Er zit nu behang op de muren waar volgens de keurder overheen kan worden gestuct. Oppervlakte van de wanden is zo'n 105 m2, en het plafond 85 m2. Voorkeur om vanaf 3 maart te beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Plafonds spuiten door latex spuiter

Ik wil op 16 februari de plafonds van de huiskamer, keuken en hal laten spuiten door een latex spuiter. Het gaat om zo'n 50 m2.
dinsdag 14 januari 2020

Het stucen van wanden in een pand

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een pand kan voorzien van stucwerk. Het gaat om maximaal 190 m2 met een max. werkhoogte van 266 cm. De ondergrond van de wanden bestaat uit spackspuitwerk. We hebben bij het opmeten van de de vierkante meter de ramen niet eruit gehaald. in de keuken is de zijn de maten van de muur van belang ivm al ingemeten keuken en stenen blad.
dinsdag 14 januari 2020

Nieuwbouw woning stucen van 230 m2

Wij hebben een nieuwbouw woning te zwartewaal gekocht. de muren zijn behang klaar op geleverd en we zouden dit graag gladsierpleister die saus klaar is er op willen. muren zijn goed recht dus stuc is niet nodig. als alles mee zit zou deze eind februari opgeleverd moeten worden.
dinsdag 14 januari 2020

Stucen van een woning van 130 m2

plafond heeft ernstige gele vlekken, 1 muur is donkerpaars andere muur nu nog behang. Ik zou de muren en plafond graag opgefrist zien met een licht tintje (wit met een zweempje groen of paars). Het oppervlakte van de wanden is ongeveer 50m2 en de plafonds ongeveer 80m2.
dinsdag 14 januari 2020

Trappenhuis stucen en verven

Het trappenhuis in een woning (4 verdiepingen van elk ongeveer 3 meter hoog, aantal m2 onduidelijk) moet gestuukt en geverfd worden. De trappen hoeven niet geschilderd te worden, alleen de wanden. Op de wanden zit oud pleisterwerk en we zouden weer glad pleisterwerk willen hebben. Ook moet er wat elektra worden weggewerkt, wat niet meer netjes zit. Het gaat om een gehele opknap beurt.
dinsdag 14 januari 2020

Slaapkamer Stucen van 35 m2

Ik wil de wanden van mijn slaapkamer laten stucen, dit gaat om ongeveer 35 m2.

Partners

Partners van Casius