Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in uw regio.

8374 klanten bevelen een bij Casius aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: woonhuis stucen, gevel van voormalige huishoudschool pleisteren, isolatie en buitenstucwerk op een boerderijwoning met garage, gemetselde buitenmuren voorzien van spachtelputz, binnen- en buitenstukwerk aan een vrijstaande woning, nieuwbouwwoning stuken en spuiten met latex, stucplaten laten afwerken, betonstuc smeren in doucheruimtes, stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning, muren en plafonds afwerken, buitengevel stuken, gevelstucwerk aanbrengen, stucwerk buitenzijde woonhuis en bedrijfsruimte, bestaande woning pleisteren en texen, buitenzijde boerderij stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor:

maandag 21 augustus 2017

Slaapkamer stucen en schilderklaar maken

Ik wil graag mijn slaapkamer verf klaar hebben. Ik wil graag een glad resultaat wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Stucen bestaande bouw

De wanden zijn gegrondeerd en het plafond is deels gipsplaat en deels beton. Stucprofielen en stops zijn aanwezig. Door gezondheidsredenen kan ik de klus niet zelf afmaken. Graag zsm wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
maandag 21 augustus 2017

Spacken drie woonlagen in de nieuwe woning

Ik wil graag het hele huis laten spackspuiten. Het is een nieuwbouw woning met drie woonlagen. Ik denk dat ongeveer tussen 250 en 300 m2 is. Graag een offerte met alle kosten vermeld.
maandag 21 augustus 2017

Schade aan het plafond herstellen

Ik heb waterschade aan het plafond op de overloop. Bron is al opgespoord en verholpen. Plafond moet nu weer mooi afgewerkt worden.
maandag 21 augustus 2017

Spackspuiten benedenverdieping en bovenverdieping

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan rond half oktober de sleutel. We gaan dan even wat klussen en willen vanaf begin november de betonnen wanden en plafonds van gipsplaten laten afwerken met spackspuitwerk. Het gaat op de benedenverdieping om 40 m² wanden en 65 m² plafond. De wanden willen we in kleur, het plafond wit. Op de bovenverdieping gaat het om 3 slaapkamers. Het plafond is daar in totaal ongeveer 65 m², de wanden respectievelijk ongeveer 25, 20 en 20 m². De oppervlakte van de wanden is een schatting, het kan dus wat afwijken. De vloeren zijn kaal en hoeven niet afgeplakt te worden. Wij willen graag uw offerte ontvangen met daarin separaat de kosten voor de beneden- en bovenverdieping.
maandag 21 augustus 2017

BG wanden en plafond opknappen

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 75
maandag 21 augustus 2017

Kleine herstellingen aan stucwerk

Renovatie, klein muurtje waarin lichtschakelaar verplaatst is, en klein randje in het plafond wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Betonlook over oude stuclaag aanbrengen

Wij zijn momenteel bezig met een complete restyling van een kantoorruimte. Er is daar een wand van 15 m² met oud stucwerk dat door een lekkage is beschadigd. Ik wil graag 2 offertes van u ontvangen. 1 offerte voor het herstelwerk met gewoon stucwerk. Verder ook 1 offerte voor het aanbrengen van een nieuwe stuclaag in betonlook. Dit laatste is uiteindelijk wat wij wensen, maar alleen het 1e zal worden vergoed door de verzekering. We hebben de ruimte nu leeg geruimd en de vloer gaat ook een nieuwe afwerking krijgen. Daarom zoeken wij een bedrijf dat hier de komende maand tijd voor heeft.
maandag 21 augustus 2017

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart 2018 worden opgeleverd. We willen er dan 85 m² betonnen wanden laten glad stuken en afspuiten met latex. De plafonds van 60 m² zijn gemaakt van kanaalvloerplaten en afgewerkt met spackspuitwerk. Het is onze wens om de naden in het plafond te laten dichten, het plafond glad te laten stuken en daarna met latex spuitwerk te laten afwerken. We krijgen hierover graag advies van de vakman. We horen tegenstrijdige berichten of dit wel direct na de oplevering kan.
maandag 21 augustus 2017

Plafond in de nieuwbouw stucen

Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Alle wanden gipsen en verfen

We hebben een nieuwe huis gekocht, we willen dat de muren en planfond strak worden gegipst en geverfd worden . Graag een totaal prijs. Wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 21 augustus 2017

Oude woning stucen

Zelf maken we het stuc klaar voor behandellen wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Stucen van wanden en plafond appartement

Wat is de totaalprijs van stucen van wanden en plafond appartement 4de etage en hoeveel tijd heeft u nodig om dit te realiseren. Mvg wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Nieuwbouwwoning laten stucen

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Stucen wanden en plafond

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Reparatie stucwerk

Het betreft een kleine opdracht, reparatie van het stucwerk achter een hangtoilet in de badkamer. De reparatie moet uitgevoerd worden in de komende week, omdat er in het huis foto-shooting gaat plaatsvinden. Het zal denkelijk een kjlusje zijn van rond 2 ueren. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Wand voorzien van stucwerk met 'betonlook'

Wij willen in onze woonkamer een wand van 15 m² waar nu spackspuitwerk op zit graag laten voorzien van betonstuc. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Badkamerrenovatie met betonstuc

Ik heb een zomerhuisje op een recreatiepark en wil daar de bestaande badkamer laten renoveren. Er is nu tegelwerk op de wanden en vloer en ik wil op de wanden graag 20 m² betonstuc laten aanbrengen. Het plafond van 5 m² oud stucwerk wil ik laten sauzen of latex spuiten. Er is een hangend toilet, een wasbak en een douchewand, die er eerst af moeten. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
maandag 21 augustus 2017

Gehele woning stucen

Wij hebben een hoekwoning gekocht, een eengezinswoning uit bouwjaar 1970, en krijgen daarvan op 27 oktober de sleutel. Wij laten daar eerst een muur openbreken. Daarna willen wij er vanaf half november 150 m² betonnen wanden en 75 m² betonnen plafonds laten glad stuken en afspuiten met latex. Wij ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.
maandag 21 augustus 2017

Glad maken spack

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 21 augustus 2017

Nieuwbouwwoning stucwerk

Xx wanden Vierkante meter: 370 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Woonkamer gladpleisteren

Gladpleisteren woonkamer 45m2 waar nu nog spachtelputz (korrel) op zit. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Toilet stucen in betonlook

Wij willen ons toilet voorzien van een betonlook. Het gaat om een bestaand toilet waar nu deels tegel aanwezig zijn en stucwerk. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
maandag 21 augustus 2017

Slaapkamertje stuken

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 21 augustus 2017

Muren glad smeren

Ik zou graag de 2 muren van de slaapkamer willen glad smeren. 1 wandje van 3 meter breed bij 2. 42 hoog. Dat is op gipsblokken van de bouw. En de andere muur is waar de ramen invallen. En kachel zit. Dat is beton. En öngeveer 3. 5 breed en 2. 42 hoog maar dan valt het raam werk er tussen uit dat is een raam van ruim 2. 5 breed. En boven het raam zit dan nog een betonnen rand en zijkant van raam een klein muurtje wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Wanden voorzien van Spachtelputz

Wij willen in onze bestaande woning graag 60 m² wanden die behangklaar zijn laten voorzien van Spachtelputz. We ontvangen graag uw offerte. Onze voorkeur gaat uit naar uitvoering van het werk in september of begin oktober.
zondag 20 augustus 2017

Woning voorzien van spachtelputz aan de buitenzijde

Buitenmuren van woning voorzien van spachtelputz, tevens eerst de loszittende verf verwijderen. Oppervlakte verf verwijderen is 185 m2 en oppervlakte om van spachtelputz te voorzien is 235 m2.
zondag 20 augustus 2017

Kamer en hal stuken

Is nieuw gestuced
zaterdag 19 augustus 2017

Wanden slaapkamer en keuken stuken

Voor een slaapkamer wil ik 2 muren en 1 kleine zijmuur naast het kozijn opnieuw gestuced hebben met een dun laagje stucewerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: grofweg: 210 cm x 240 cm, 280 cm x 240 cm en 100 cm x 240 cm Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Voor de keuken wil ik graag 2 muren en 1 kleine zijmuur naar de keukendeur opnieuw gestuct hebben met een dun laagje stucwerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: Grofweg 220 cm x 250 cm, 280 cm x 250 cm en 100 cm x 250 cm. Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Slaapkamer kan zo snel mogelijk gestuct worden, keuken in overleg. (Daar er een nieuwe keuken nog binnenkort ingemeten en geplaatst moet / gaat worden, en de oude nog gesloopt binnen 1 a 2 maanden. ) In verband met een beperkt budget ben ik op zoek naar een offerte per muur en totaal prijs per ruimte. Om hieruit de uiteindelijke keuze te maken wat ik definitief laat stucen. U bent natuurlijk van harte welkom om eerst opmetingen te doen en betreffende ruimte te inspecteren voor uw vrijblijvende offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Nieuwbouw stuken

Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
zaterdag 19 augustus 2017

Stuken van oudbouw

Wanden stucen van beneden- tot zolderverdieping, en 2 keer een heel trapgat. Op zolder gaat het om een schuin dak. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40
zaterdag 19 augustus 2017

Plafond strak maken

Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Wanden en plafonds stuken en spuiten

De opgegeven maten zijn niet exact. Het gaat om de begane grond, primair de woonkamer. Wanden: 150 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex Vloeren afplakken: 50 m2
zaterdag 19 augustus 2017

Muur woonkamer stuken

Ik wil 20 m2 aan wanden in de woonkamer laten stucen. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Plafond glad pleisteren

Het gaat om het plafond in de badkamer. Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Nieuwbouwwoning stuken

Nieuwbouw huis s Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Stuken en latex spuiten

Ik wil mijn woning gestuct hebben. Dit kan vanaf 1 oktober. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
zaterdag 19 augustus 2017

Wandafwerking

Het huis is 6 jaar oud. Er zit nu glad stucwerk op. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Betonlook
zaterdag 19 augustus 2017

Wanden stuken

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Wanden en plafond woonkamer stuken

We willen graag dat de muren en het plafond volledig gestuukt wordt. Graag in overleg en we willen de muren in een ralkleur (9010) gestuucd wordt. De muren zijn nu bewerkt met een muurverf. Afhankelijk van de prijs gaan we bekijken of we het plafond ook direct willen meedoen. Dus graag een vrijblijvende offerte voor de muren (65m2) het plafond (45m2) en een totaalprijs muur en plafond wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 19 augustus 2017

Stucwerk in een boerderij en aangebouwde mantelzorgwoning

Wij krijgen op 1 september de sleutel van onze woonboerderij met aangebouwde mantelzorgwoning. We willen daar graag in totaal 17 m² stucwerk laten plaatsen. Het gaat om bestaande muren. In de mantelzorgwoning worden wat wanden gesloopt, daar moet het stucwerk worden gerepareerd. We ontvangen graag uw offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Woonkamer stuken

Graag zoek ik offertes voor stukadoorwerk van ongeveer een totaal afmeting van 12 m x 2. 55m, begane grond in Maarssen. Deze klus moet tussen 9/8 en 12/8 gebeuren, liefst op 9-10 augustus. Als u in de gelegenheid bent om deze klus aan te nemen, hoor ik graag over de kosten.
zaterdag 19 augustus 2017

Waterschade aan stucwerk herstellen

Ik hen waterschade aan mijn plafond in de slaapkamer. Hier moet het stukwerk worden gerepareerd en plafond moet geschilderd worden. Oppervlakte is 15m2. Waterschade is 30x30 cm
vrijdag 18 augustus 2017

Uitbouw laten stucen

Wij hebben een stuk bij de woning aangebouwd. Het stucadoorswerk is ongeveer 70 vierkante meter. Dit is voor de helft gipswanden met platen van 120cm breed en de rest zijn bestaande wanden die opnieuw glad gestucd moeten worden. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 18 augustus 2017

Muren stuken na waterschade

Ik heb een dakgootlekkage gehad, die inmiddels is verholpen. Door de lekkage is in een slaapkamer op de 1e verdieping een muur beschadigd. Er zit 20 m² oud stucwerk op de muur en dat is helemaal volgezogen met water en verzeept. Ik laat dat stucwerk graag herstellen. De vloer van ongeveer 20 m² moet daarbij worden afgedekt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord geeft, wil ik de klus hier laten uitvoeren.
vrijdag 18 augustus 2017

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan op 15 september de sleutel. We willen daar op de benedenverdieping 90 m² wanden en 50 m² plafonds laten voorzien van latex spuitwerk. We laten hiermee bij voorkeur al op 18 september starten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Spachtelputz op wanden

Wij krijgen op 24 augustus de sleutel van een tijdelijke sociale huurwoning. Onze huidige woning is verkocht en de overdracht daarvan is op 1 september. In de tussentijd willen we in de tijdelijke woning 40 m² kale betonnen muren laten voorzien van spachtelputz. De vloer van 35 m² moet worden afgeplakt. We zijn op zoek naar een bedrijf dat dan tijd heeft en een nette prijs rekent. We zullen hier maar tijdelijk zitten, dus we zijn op zoek naar een budgetvriendelijke afwerking.
vrijdag 18 augustus 2017

Nieuwe woning stucen

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 18 augustus 2017

Over bestaand tegelwerk stucen

Ik wil over bestaand tegelwerk stuccen. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 18 augustus 2017

Spackspuitwerk

Wij hebben een appartement/flat gekocht op de 2e verdieping in het PWA park (met lift) we willen alle plafonds opnieuw met een laag spackspuitwerk laten voorzien en bovendien enkele wanden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Partners

Partners van Casius