Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Alkmaar

Stucen - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Alkmaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

vrijdag 02 april 2021

Plafond nieuwbouwwoning stuken

plafondplaten met v-groef willen we glad gestuct hebben plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 16 maart 2021

Woning voorzien van spachtelputz

Ik heb een woning gekocht. En wil de snelste en simpelste en goedkoopste manier de wanden en plafonds te voorzien van spachtelputz . Het gaat om 140m²


Stucwerk en spackspuiten
maandag 08 maart 2021

Herstel stucwerk aan entree woning en mogelijk betonrot

Goedemiddag, graag wil ik informeren naar de mogelijkheden tot reparatie / onderhoud / herstel van onze woning entree. Het betreft hier een opgang naar twee woningen uit 1970 waar we graag een prijsopgave voor krijgen. De toplaag is aan vervanging toe, deze is aan het afbladeren, dit is zo'n circa 5m². Ik ben bang dat het staalwerk van binnen ook aan het roesten is, dus ik twijfel aan wat er precies gedaan moet worden. In heb een aantal foto's toegevoegd van de werkzaamheden waar ik het over heb. Ik zou het fijn vinden als een specialist bij ons langs komt om de situatie (in het echt) te bekijken en ons op basis daarvan advies en een offerte uitbrengt.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen