Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Alkmaar

Stucen - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Alkmaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Alkmaar aanvragen

Recente aanvragen uit Alkmaar

dinsdag 03 november 2020

Badkamer stucen

Badkamer in oude staat. Ik sloop alles eruit. Vervolgens al het leidingwerk plaatsen, dan laten stucen met betonstuc. Dit werd mij aangeraden door de tegelzetter want dit is snel droog. Het stucwerk wordt betegeld. Gaat om 20 m2.


Stucwerk en spackspuiten
zondag 25 oktober 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden en de plafonds van de benedenverdieping en de badkamer laten stucen. Alles is behangklaar. De benedenverdieping is 70 m2, en de wanden zijn 2,5 meter hoog. De badkamer is 3 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 13 oktober 2020

Slaapkamer behangen

Ik zoek iemand die een slaapkamer kan behangen van 12 vierkante meter. Vlies behang op nieuw schoon stucwerk materiaal en behang en lijm zijn aanwezig.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen