Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Haarlem

Stucen - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

woensdag 07 april 2021

Buitengevel isolatie + stucen in Aerdenhout

Het gaat om het isoleren en stucen van de buitengevel, zie tekening. In de eerste week van september 2021 wordt de dakopbouw geplaatst. Aansluitend willen we de buitengevel laten isoleren en stucen, samen met de buren (buren zijn niet in m2 opgenomen). De stijgers zijn dan nog niet wind/water dicht. buitenwerk Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 12 maart 2021

Herstel waterschade plafond 3m²

Na lekkage is het plafond van de kamer beschadigd, het gaat om ca. 3m². Graag een kijken of de gipsplaten ook vervangen moeten worden.


Stucwerk en spackspuiten
maandag 01 maart 2021

Gevel grijs stucen en impregneren (ca. 20m²)

Ik wil mijn gevel laten stucen en impregneren. De gevel moet worden gestuct in de kleur grijs Graag ook aanvullende informatie wat betreft extra isolatie laag voor scheur en vocht preventie. Ik gok dat het om circa 20m².


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen