Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Haarlem

Stucen - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

maandag 11 januari 2021

Wand woonkamer stuken

Wij wonen in een huurwoning en 1 wand in de woonkamer heeft nog dat oude granol.. dat willen wij graag glad gestukt. Zal gaan om 20 m2.


Stucwerk en spackspuiten
maandag 11 januari 2021

Badkamer stucen die opnieuw is opgebouwd

Badkamer stucen die opnieuw is opgebouwd, met groene gipsplaten, gibo blokken douchewand, en stukje ingebouwd geberit reservoir. Betoncire 25 meter op de wanden. 1 plafond glad stukken 7 meter. Uit te voeren in overleg. wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: betonlook


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 07 januari 2021

Achtergevel stucwerk renoveren

Goedemiddag, Ik neem contact met u op omdat ik benieuwd ben naar de mogelijkheden tot gevelrenovatie. Zoals u op de bijgevoegde foto kunt zien is het stucwerk aan het loslaten en in slechte staan, daarnaast zijn er ook wat scheuren zichtbaar in de achtergevel. Wij zouden dit graag laten renoveren en opnieuw laten afwerken met een stuclaag. Ik hoor graag van u. buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen