Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Zoetermeer

Stucen - Zoetermeer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Zoetermeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Zoetermeer aanvragen

Recente aanvragen uit Zoetermeer

zondag 10 januari 2021

Nieuwbouw appartement stucen

Voor een nieuwbouwappartement wat nog gebouwd moet worden ben ik mij aan het oriënteren naar de prijzen om de woning glad te laten stucen. wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)


Stucwerk en spackspuiten
maandag 04 januari 2021

Stucen slaapkamer en overloop

Stucen van slaapkamer en overloop. Op de plafonds zit oud spuitwerk, wat er heel goed uitziet. Op de overloop zijn de muren ook gespoten. In de slaapkamer gaat het om 1 muur van beton en 2 muren van Gibo. Hier zat behang op, maar dat is verwijderd. wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 18 december 2020

Muren stucen over wandtegels

Hallo in een bestaande woning willen wij in 2 toiletten en en in de badkamer over een de bestaande wandtegels heen stucen. En indien mogelijk willen we ook de vloer in de badkamer doen (8,5m2). Maar hier wil ik vooral wat meer informatie over i.v.m. mogelijkheden vanwege de vloerverwarming etc. Graag een vrijblijvende prijs opgaaf. wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen