Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Apeldoorn

Stucen - Apeldoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Apeldoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beekbergen, Beemte Broekland, Braamt, Emst, Epe, Garderen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Stroe, Teuge, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Wenum Wiesel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Apeldoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Apeldoorn

donderdag 11 maart 2021

Wanden stucen 45m²

De woonkamer heet nu grof stuc werk en ik wil het strak hebben. Het gaat om de wanden, om 45m². Het moet worden afgewerkt met glad pleisterwerk, nu is het heel grof pleisterwerk.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 11 februari 2021

Kelder waterdicht maken

Betreft een nog te metselen kelder afmeting 8x4x2.70 hoog. Ik wil mijn kelder waterdicht laten maken. Ik wil alleen de wanden laten stucen. Deze zijn ongeveer 80 m² bij elkaar. Ik weet niet of ik dit aan de buitenkant t of binnenkant wil laten doen doen. Hierin wil ik mij laten adviseren door de vakman. Korrel of glad ook graag in overleg met de vakman. Op dit moment bestaan de wanden uit gemetselde betonblokken. Wij bouwen de kelder zelf en willen gelijk na de bouw hiervan beginnen met het stucen (april/mei).


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 08 januari 2021

Stucwerk buiten

Onze woning van 1932 moet opgeknapt worden. Buitenwerk. Vierkante meter: 50. Huidige ondergrond: Metselwerk. Gewenste afwerking: Spachtelputz.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen