Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Venlo

Stucen - Venlo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Venlo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Venlo aanvragen

Recente aanvragen uit Venlo

vrijdag 12 maart 2021

Stucen wanden en plafond ca 140m². 13-16 juli

Het gaat om het stucen van de aanbouw, de woonkamer en de keuken zowel de plafonds als de wanden. Belangrijk; ivm onze planning zoek ik een stukadoor die tussen 13-16 juli bij ons aan de slag kan. De wanden zijn 90m² en de plafonds zijn 45m²


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 08 januari 2021

Slaapkamer stucen en spuiten

Bij voorkeur laten stucen en spuiten in één. Eén wand moet zoals op de foto’s staat echt nog worden opgevuld. Andere wanden zijn kaal en redelijk glad (op enkele deukjes na en op papierrestjes na die er niet meer af gaan). Totale oppervlakte is circa 60m2. Wanden. Vierkante meter: 60. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk + Afspuiten latex.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen