Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Tilburg

Stucen - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Tilburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

donderdag 08 april 2021

Stuckwerk in badkamer

Wij verbouwen onze badkamer in de badkamer zou dan gestuckt moeten worden wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 07 april 2021

Een nieuwbouwwoning voorzien van stuc- en latexwerk

Nieuwbouw woning klaar april/mei 2022 wanden zijn behang klaar. plafonds en muren glad stuken en latex spuiten. Het gaat om 180 m2 aan wanden met een ondergrond die behangklaar is opgeleverd en daarnaast 110 m2 aan betonnen plafonds. In beide gevallen gaat het om het stucen en vervolgens spuiten met latex.


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 24 maart 2021

200m² stucen en latex spuiten

Ik wil 200m² wanden laten stucen die momenteel behangklaar zijn. Ik wil ze daarna ook laten afspuiten met latex. Uitvoer ongeveer december 2022.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen