Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Sittard

Stucen - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Sittard aanvragen

Recente aanvragen uit Sittard

donderdag 21 januari 2021

Spack en latexspuiten in nieuwbouw woning

Ik heb een nieuwbouwwoning, die in juni/ juli 2021 wordt opgeleverd. Graag wil ik de behangklare wanden op de benedenverdieping en eerste verdieping laten afwerken met spackspuitwerk/ of glad pleisterwerk en latex. Over de zolderverdieping heb ik vragen, gezien de afwerking van de muren. De startdatum is in juli. wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 06 januari 2021

afwerking nieuwbouw

Betreft nieuwbouwwoning. In de kelder zijn 3 ruimtes die de wanden nog gespoten moeten hebben. liefst in een gladde afwerking maar wel gespoten daar het beton glad is (Hollewandbeton). wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 10 december 2020

Wanden nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen. De woning word behangklaar opgeleverd, en het gaat om een oppervlakte van 140 m2.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen