Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Enschede

Stucen - Enschede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Enschede?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Enschede aanvragen

Recente aanvragen uit Enschede

dinsdag 23 maart 2021

Stucwerk aanbrengen op wanden en plafonds en het verwijderen van metselwerk

Per 1 mei hebben we een huis gekocht we hebben daar 46 m2 saus klaar stuc werk.( Nu spachtelputz) en in de zelfde ruimte de woonkamer willen we graag een nieuw gipsplafond maken ( nu zachtboard) en gladstucen. Er zit nog een gemetselde boog die eruit geslepen moet worden en netje afgewerkt. (Geen dragende muur). Zouden jullie dat kunnen en wat zou dat kosten en zouden jullie 3 mei kunnen beginnen?


Stucwerk en spackspuiten
maandag 22 maart 2021

60m² stukwerk in de hal

Ik wil de wanden in de hal stuken. Het gaat om totaal 60m². Er zit nu oud stukwerk op. Voor de afwerking wil ik een deel marmerpleisters, een deel sausklaar.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 11 maart 2021

+- 335 m² latexspuiten en stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en de beton behangklaar plafonds willen wij graag glad en zonder naden laten stucen. Graag willen het graag met gladpleisterwerk afwerken en latex laten spuiten. Het betreft ongeveer 135 m². Eventueel wil ik dit ook bij de wanden laten doen. Dit betreft ongeveer 200 m². Aan het einde van 2012 wordt het huis opgeleverd. Hierna wil ik hiermee aan de slag gaan.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen