Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Den Haag

Stucen - Den Haag

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Den Haag?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, 's-Gravenzande, Wateringen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

woensdag 20 januari 2021

Volledige beneden woning stucen

Na de verbouwing wil ik de gehele woning laten stucen (badkamer, toilet washok en gang naar kelder uitgesloten), in de bijgevoegde plattegrond zal de huidige keuken een slaapkamer worden, de wand tussen woonkamer en achterste slaapkamer wordt verwijderd en in de huidige achterste slaapkamer zal een keuken geplaatst worden.


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 19 januari 2021

Bestaand appartement laten stucen

Het is een bestaand appartement van 15 jaar oud. Het is 65 vierkante meter inclusief wanden en plafond. Stuurt u mij uw email dan verstuur ik enkele foto\'s van het appartement. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 14 januari 2021

Plafonds stucen

Ik wil de plafonds laten stucen. Het gaat om ongeveer 80 m2, en de ondergrond bestaat uit beton. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen