Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Haarden Gas 1

Gaskachel - Venray

Gaskachel - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gaskachel in Venray?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Afferden, America, Bergen, Blitterswijck, Boxmeer, Castenray, Holthees, Meerlo, Merselo, Oostrum, Oploo, Oudemolen, Overloon, Sambeek, Siebengewald, Sint Anthonis, Stevensbeek, Swolgen, Tienray, Vierlingsbeek, Wanssum, Well, Wellerlooi, Westerbeek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor gaskachel in Venray aanvragen

Recente aanvragen uit Venray

maandag 26 juli 2021

Een warmtepomp installeren die de vloerverwarming moet voorzien

Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden voor het installeren van een warmtepomp. Misschien lucht-lucht of andere opties ook. Het gaat om een goed geïsoleerde ruimte met vloerverwarming. De pomp moet alleen de vloerverwarming van warm water voorzien en betreft 100 m2.


CV en verwarming Bergen
maandag 05 juli 2021

Airconditioning installeren (particulier)

Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die een vaste airco kan leveren en plaatsen op de slaapkamer op de 1e verdieping. De slaapkamer is ongeveer 4 bij 5m. Type airconditioning:: Adviseer mij


CV en verwarming Venray
maandag 28 juni 2021

Warmtepompboiler installeren

Ik wil graag geïnformeerd worden over het alternatief van mijn huidige HR combi ketel Remeha Tzerra 2014 (werkt overigens nog gewoon goed). Het doel van mij is om de vaste hoge kosten voor mijn gasgebruik terug te dringen. We hebben in onze situatie vloerverwarming op de begane grond, en in de overige vertrekken hangen radiatoren. Ons huis beschikt over zonnepanelen (jaarlijkse opbrengst 4400 kWh) Mij is verteld dat evt. het plaatsen van een boiler (voor warm water en vloerverwarming) een oplossing zou kunnen zijn. Graag verneem ik van u wat de mogelijkheden hierin kunnen zijn. Huidige brandstof voor warmwaterproductie:: gas Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken?: sanitair warm water Om welk type gebouw gaat het?: vrijstaand gebouw Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden?: gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Venray
maandag 31 mei 2021

Warmtepomp installeren

Ik heb een wens voor een warmtepomp. Graag ontvang ik goede voorlichting welk systeem het beste is. Daarnaast zoek ik natuurlijk iemand om het te plaatsen en aan te sluiten op het bestaande systeem (vloerverwarming). Moet voor de zomer gedaan zijn.


CV en verwarming Wellerlooi
zaterdag 30 januari 2021

Stralingspanelen plaatsen

Ik wil stralingspanelen in een boerderijwoning laten plaatsen. Het is voor 18 ruimtes. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming Tienray
maandag 21 december 2020

Vloerverwarming aanleggen en pvc plaatsen

Thuis werkplek wordt ingericht. Komt pvc vloer op. Goed geïsoleerde ruimte. PE folie op betonnen vloer (voor eventueel vocht)+ 20mm PIR. Daarop komt dan de verwarming en afgewerkt met pvc klikvloer. 5,5 * 2,85 meter vloeroppervlakte. Het gaat om een afgewerkte ruimte die al wordt gebruikt. PVC vloer schaffen wij zelf aan! De rest door vakman.


CV en verwarming Oostrum
donderdag 10 december 2020

Radiatoren laten vervangen

Ik wil de huidige verwarming vervangen door elektrische radiatoren. Op dit moment 12 radiatoren aanwezig. Ik wil continu verwarming in de woonkamer, hal en keuken. (6 radiatoren). Voor andere ruimtes standaardtemperatuur om vorst buiten te houden.


CV en verwarming Bergen
woensdag 02 december 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp die 130 m² vloerverwarming en 300 liter water in de boiler verwarmd. Dit mag met een elektrische weerstand zijn. Het gaat om een vrijstaande bunglalow uit 1958 met een woonoppervlakte van 130 m2.


CV en verwarming Bergen
zaterdag 21 november 2020

Warmtepomp plaatsen

Het gaat om een vrijstaande nieuwbouw woning met een inhoud van ± 750 m³. Gezinssamenstelling zal uit drie personen bestaan.


CV en verwarming America
maandag 26 oktober 2020

Vloerverwarming doorspoelen

Wij hebben nog de zwarte leidingen liggen die doorgespoeld moeten worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


CV en verwarming Venray
zaterdag 19 september 2020

Warmtepomp en zonneboiler laten plaatsen

Graag willen wij ons huis verduurzamen. Wat mij een goede optie lijkt is een warmtepomp in combinatie met een buffervat en een zonneboiler. Graag wil ik hier advies over. In onze woonkamer en keuken komt vloerverwarming en mogelijk ook in de badkamer. Alle ramen worden vervangen door minimaal HR++ glas. Wij hebben nu een CV-ketel (HR) welke 14 jaar oud is. Deze dient te vervangen worden door het nieuwe systeem. Daarnaast willen wij in de badkamer een wtw-douche plaatsen.


CV en verwarming Venray
woensdag 26 augustus 2020

Infrarood vloerverwarming aanleggen

In de woning die ik per 03-11 ga betrekken wil ik graag eerst infrarood vloerverwarming laten aanleggen. Alles voor 15-12, daar ik dan uit mijn huidige woning moet vertrekken. Het gaat om 100 m2.


CV en verwarming Venray
zondag 02 augustus 2020

Gasketel door pallet-cv ketel vervangen

Wij willen onze bestaande gasketel vervangen door een pellet CV + pellet reservoir evt in combi met zonneboiler (evt later te realiseren). Daarvoor moet de ketel naar een andere ruimte verplaatst worden (uit keuken naar werkplaats waar voldoende ruimte is) afstand +- 4 meter door twee muren. Huis is oud (gedeeltelijk 1700 ander deel 1900 ) gerenoveerd met grotendeels vloerverwarming op benedenverdieping. Plaats voor buffervat hetzij in werkplaats hetzij op zolder werkplaats


CV en verwarming Tienray
zondag 26 juli 2020

Huis van elektrische verwarming voorzien

We zijn een klein huis aan het renoveren en willen dit voorzien van elektrische verwarming. Dit betreft de woonkamer, bovenverdieping en hal. Het huis is 35 m2.


CV en verwarming Oudemolen
zaterdag 06 juni 2020

Warmtepomp leveren en aansluiten op vloerverwarming en als warm-watervoorziening voor het sanitair

Voor een nog te bouwen vrijstaand gebouw (7,00 meter breed x 17,00 meter lang x 3,50 meter hoog) in Oosterum wat eind 2020 wordt opgeleverd wil ik een warmtepomp geleverd en aangesloten hebben op de vloerverwarming en de warmwater-voorziening van het sanitair. Graag een specialist op dit gebied die mij kan adviseren.


CV en verwarming Oostrum
zondag 26 april 2020

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Het gaat om een vloerverwarming als hoofdverwarming in de hal toilet keuken en woonkamer, dit bij elkaar is ongeveer 50 m2. Er ligt nu momenteel een houtenvloer, die gaat eruit, daaronder zit een cementlaag. Wat voor soort vloerverwarming wij willen, vinden wij lastig te bepalen. Wij hebben wat opgezocht, maar zouden graag advies willen hebben over wat het beste is.


CV en verwarming Venray
vrijdag 10 april 2020

Warmtepomp voor zwembad en eventueel voor vloerverwarming installeren

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren en deze laten aansluiten op het zwembad en eventueel aan de vloerverwarming. Ik denk dat ik een capaciteit van 10 kW. De installatie zou denk ik op het dak komen en we hebben geen oude installatie die verwijdert moet worden. We hebben een bungalowwoning met een vloeroppervlakte van 200 m2. We zijn met 2 personen. Het zwembad is ongeveer 30 m3. Niet alles hoeft tegelijk verwarmt te worden.


CV en verwarming Venray
dinsdag 07 april 2020

Grote onderhoudsbeurt pelletkachel

Groot onderhoud bij een pelletkachel Duroflame rembrand 2018. Het aantal branduren is bereikt, hij moet uit elkaar, schoongemaakt, gecheckt en weer aangesloten worden.


CV en verwarming Overloon
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.


CV en verwarming Bergen
dinsdag 25 februari 2020

Warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning

Wij zouden graag een warmtepomp willen hebben. Het wordt een nieuwbouw met als hoofdverwarming vloerverwarming, zowel op de begaande als op de eerste dek. We hebben een zolder maar daar komt niets. En graag een boiler van 200 liter ( als dat genoeg is ) voor douch en verwarming. We zijn met twee personen. Een persoonlijke berekening hebben we nog niet. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning. Het soort warmtepomp willen we graag advies over.


CV en verwarming Boxmeer
zondag 09 februari 2020

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

We willen onze gasgeiser vervangen door een elektrische ‘doorstromer’ en moet geschikt zijn voor keuken en douche. Liefst 220/230v.


CV en verwarming Bergen
zondag 15 december 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren van tapwater op bestaande CV installatie (Intergas Hreco 30). Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming Afferden
dinsdag 03 september 2019

Huidige CV vervangen voor een nieuwe cv-ketel, of een warmtepomp + aanleg vloerverwarming

Graag zou ik mijn huidige cv-ketel willen laten vervangen voor een nieuwe, of voor een warmtepomp. Dit ligt aan wat er mogelijk is. Het gaat om een ruimte van 110 m², de warmte pomp moet op het platte dak boven de ruimte, deze is aangrenzend aan een woonhuis. Dak is geïsoleerd. Vloer moet bij de aanleg van de vloerverwarming geïsoleerd (beton op zand), eentje met isolatie aan de onderkant. Dit is een eerste verkennende aanvraag. Ik ben opzoek naar een vakman die de hele klus kan doen.


CV en verwarming Afferden
woensdag 14 augustus 2019

Realiseren van een infrarood vloerverwarming

Ik wil graag een infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw woning. Gaat om 40 m2 .


CV en verwarming America
dinsdag 09 juli 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler van 200 of 300 liter, zwarte vlakke panelen, installatie op schuin pannendak. Ik woon in een vrijstaande woning uit 1960 met een oppervlakte van 125 m2. Ik ontvang graag een offerte.


CV en verwarming Wellerlooi
vrijdag 10 mei 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik wil in mijn nieuwe te bouwen huis gebruik gaan maken van een lucht/water warmtepomp en een boiler die verwarmt wordt door de lucht/water warmtepomp. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


CV en verwarming Holthees
vrijdag 10 mei 2019

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel gekocht exclusief buizen en ander aansluitmateriaal. Ik wil de kachel op een bestaande schouw laten aansluiten en hiervoor is er waarschijnlijk een flexibele buis voor nodig. Het betreft een Glima kachel.


CV en verwarming Siebengewald
vrijdag 05 april 2019

Pelletkachel plaatsen en aansluiten

het betreft een vrijstaand huis uit 1962. Hebben de sleutel vanaf 26 april a.s. Huidige ketel is 21 jaar oud. We willen deze vervangen door een pelletkachel. Deze kan in een bijkeuken worden geplaatst. Willen hier ook CV en tap/douchewater op aansluiten. Aantal M3 is 558, twee verdiepingen en voorzien van zonnepanelen.


CV en verwarming Wellerlooi
vrijdag 05 april 2019

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming

Ik wil graag vloerverwarming frezen in een bestaande tegelvloer met een oppervlakte van 45 m2. Graag als hoofdverwarming. Ik ontvang graag een offerte.


CV en verwarming Venray
vrijdag 05 april 2019

Accumulatie verwarming plaatsen

Ik wil graag accumulatie verwarming laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe woning. Oppervlakte 9x5 = 45 m2. Er liggen al loze leidingen.


CV en verwarming Venray

Gaskachel in jouw regio

Andere klussen in Venray

Offertes aanvragen