Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Venray

Tuin - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Venray?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Venray die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Afferden, America, Bergen, Blitterswijck, Boxmeer, Castenray, Holthees, Meerlo, Merselo, Oostrum, Oploo, Oudemolen, Overloon, Sambeek, Siebengewald, Sint Anthonis, Stevensbeek, Swolgen, Tienray, Vierlingsbeek, Wanssum, Well, Wellerlooi, Westerbeek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Venray

maandag 18 oktober 2021

Schutting met 4m verlengen

Verlengen van bestaande schutting met 4m. Tussen verlenging komt een deur. ‘Oude’ poort verplaatst ook 4 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
woensdag 25 augustus 2021

Een schanskorf aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een schanskorf kan aanleggen in de achtertuin. Maat is: 180cm x 180cm x 35cm met Yellow Sun stenen van ca. 10cm doorsnee. Graag ook plaatsen. Het is glad, dus er dient niets verwijderd te worden en het is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
maandag 26 juli 2021

Schutting of hek plaatsen 6,40m

6,40m hkc antraciet horizontaal schutting. Geplaatst. Het kan zijn dat de buren ook meedoen dus dat zal het gaan om 13m totaal. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
maandag 29 maart 2021

Schuifpoort plaatsen 12m lang

Schuifpoort 1 m hoog 12 m lang fundatie eigen beheer. Budgetvriendelijke basispoort. Graag een elektrische bediening en het materiaal van metaal. Er staat geen oude poort of iets dergelijks dus er hoeft niets afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oudemolen
vrijdag 26 februari 2021

Tuintegels vernieuwen

oude tuintegels verwijderen en nieuwe betontegels incl egaliseren met zand plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
woensdag 24 februari 2021

Tuinschutting van hout plaatsen

Ik wil een houten tuinschutting inclusief 3 tuindeuren en 2 elektrische poorten laten plaatsen. Ik heb 80 meter aan schutting nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blitterswijck
maandag 12 oktober 2020

Kleine schutting plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een kleine schutting breed. 200 hoog. De schutting is nog niet aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
donderdag 06 augustus 2020

Grondwaterpomp slaan

Ik wil een waterput geslagen hebben inclusief de levering van een pomp. Via de garage is de tuin bereikbaar. Het gaat om een tuin van 20m2 dus hij hoeft niet sterk te zijn. Ik weet niet hoe diep het water ligt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
maandag 20 juli 2020

Schutting incl poort plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Ik moet nog opmeten hoe lang het is maar ben benieuwd naar mogelijkheden, materialen en prijzen. Kunnen jullie me wijzer maken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
zaterdag 06 juni 2020

Onderhoud aan tuin (snoeien en onkruid verwijderen)

Bomen en struiken snoeien en onkruid verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Overloon
dinsdag 28 april 2020

beregeningsinstallatie

Het gaat om het aanleggen van een beregeningsinstallatie voor onze tuin. Pomp met grondwater, 10 meter diep reeds aanwezig. Onze tuin bestaat uit een voor- en achtertuin met gazon en tuindelen,ongeveer 450 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
maandag 17 februari 2020

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en beplanting. Vervolgens dient er voor 24 m2 aan tegels gelegd te worden. Tevens het plaatsen van een tuindeur van 90cm breed, tuinpoort van 250 cm breed en hekje van ongeveer 2 m plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
woensdag 11 september 2019

Strakke vijver opnieuw aanleggen

Ik heb een deels gemetselde vijver gecombineerd met vijverfolie die 17 jaar geleden is aangelegd. De vijver dient volledig gerenoveerd/nieuw aangelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
dinsdag 27 augustus 2019

Grondwaterput slaan

Ik wil een grond waterput voor de beregening van de tuin laten slaan. De tuin is ongeveer 400-450 m2, maar die hoeft niet geheel besproeit te worden. De buren hebben er ook een, deze zit als ik het goed heb ongeveer 10-12 meter diep. Er is geen tuinpoort aan de achterkant. Mocht het nodig zijn om grote apparatuur te gebruiken kan het ook aan de voorkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
zaterdag 03 augustus 2019

Voortuin bestraten

Voortuin en stukje van de zijkant bestraten. Grof gemeten 108 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
dinsdag 18 juni 2019

Grondwaterpomp repareren

Onze grondwaterpomp pompt geen water meer omhoog. De pomp maakt wel geluid, maar pompt geen water meer. Hij pompt niet meer en wilt weten waar dat aan ligt of er eventueel een reparatie nodig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Afferden
dinsdag 28 mei 2019

Buxushaag vervangen door een Japanse hulst

Ik zoek een hovenier die in mijn voortuin de buxushaag kan verwijderen en dit kan vervangen door een Japanse hulst. De haag is 15 meter lang en 50 cm hoog. De haag dient verwijderd en afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
vrijdag 10 mei 2019

Wilg kappen tot één meter hoogte

In de achtertuin aan de sloot staat een dode Wilg. De boom is al gesnoeid maar nog ongeveer 15 meter hoog. Deze zal tot 1 meter hoogte gesnoeid moeten worden. Het groenafval dient te worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
woensdag 01 mei 2019

Waterput in de wei van 1,08 hectare

Ik ben opzoek naar iemand die een waterput kan slaan cq boren voor onze wei van 1,08 hectare groot. Graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Anthonis
donderdag 18 april 2019

Tuin renoveren

De tuin bij onze vrijstaande woning dient te worden gerenoveerd. De totale oppervlakte is 900 m2. In de voortuin zal de beplanting en de struiken verwijderd moeten worden. De vijver en de buxussen willen wij laten staan en de tuin verder aankleden met nieuwe struiken en boompjes. Ook de zijkant van de woning dient te worden aangepakt. Dit is 30 meter lang en 2 meter breed. Hiervoor ontvangen wij graag advies wat mogelijk is. In de achtertuin dient er eventueel wat snoeiwerk uitgevoerd te worden. Het afvoeren van het groen zullen wij zelf verzorgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
donderdag 18 april 2019

Tuin egaliseren, bestraten en 2x langwerpige stenen plantenbakken

Ik wil onze tuin graag laten (ophogen) egaliseren, bestraten met grote tegels waarbij looppad gemixed is met kiezels en grote tegels. Plaatsen van 2x plantenbakken aan muurzijden. Liefst de planning in juni begin juli 2019 als dit mogelijk is. Oppervlakte: 6x4 meter (bestrating) 4x1.5 meter (looppad) 3x6 meter (bestrating) Ontvang graag een complete offerte inclusief alle materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
woensdag 17 april 2019

Grindtuin vernieuwen

Nu bijna 100% grind. Met kleine wijziging onderhoudsvrije aanpas opknappen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
maandag 08 april 2019

Plaatsen van een kunststof beschoeiing in achtertuin

Ik wil de beschoeiing van mijn achtertuin vernieuwen met kunststof beschoeiing. De breedte is 14 meter en de hoogte zal 1 meter worden. Op dit moment staat er een houten beschoeiing die deels weggerot is. Graag ontvang ik een prijs voor het aanbrengen van de beschoeiing en een aparte prijs voor het aanvullen van 7 m3 aarde. Er is een doorgang van voor naar achter maar deze is niet heel breed en met een poort met een max. hoogte van 2,2 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
zondag 07 april 2019

Houten schutting plaatsen

Wat zijn de kosten van een houten schutting ca 370 h x 2 m en het plaatsen ervan. Op welke termijn zou dit kunnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
zondag 17 maart 2019

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik een houten schutting, Douglas hout dikte 15 mm, laten plaatsen over een lengte van 20 meter. De palen dienen f van hout of van beton te worden, van beide ontvang ik graag een offerte. De achtertuin is goed te bereiken en er is nu geen erfafscheiding aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Boxmeer
dinsdag 26 februari 2019

Boom compleet verwijderen

Het betreft een Beukenboom met stamdiameter ca. 70 cm (bij 1 meter boven grond)en is geschat ca. 18 meter hoog. Stronk moet ook verwijderd worden en alles moet afgevoerd worden. De boom staat achter het huis in de tuin. Er staan huizen in de buurt. Achterom bereikbaar via brandpad en portdeur in schutting. Het is 2e huis van de hoek, dus vanaf de weg achter gezien, een tuin er nog tussen. Weg met stoep ca. 7 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venray
zaterdag 09 februari 2019

Houten tuin terras vervangen

Ons houten terras dient vervangen te worden en iets vergroot, 0,5 mtr over het water en een stuk van tuin moet uitgegraven worden, zodat het een terras wordt. Het gaat om 4,80 bij 4,80 meter en graag wil ik een offerte op basis van lariks douglashout en composiet. Foto van buren toegevoegd hoe het iets verder uitsteekt. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
dinsdag 11 december 2018

Vijf bomen kappen en tuin netjes maken

Het gaat om 5 grote bomen kappen en deze op 1,70 meter te laten staan. Eventueel wil ik de tuin van 180 m2 laten netjes maken. Dat moet nog even overlegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blitterswijck
donderdag 19 juli 2018

Waterbron laten maken

Graag offertes voor het maken van een waterbron. Grondsoort: zand (bergen NH), dus spuitboring zal kunnen, diepte tussen 6 en 10 meter (gelet op ervaringen bij buren). Gewenste capaciteit m3 per uur (tuin is ca. 800 m2). Ik wil een elektrische pomp, kan in schuur worden geplaatst, stopcontact aanwezig. Wateraansluiting op de pomp voor een normale maat tuinslang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen
dinsdag 17 juli 2018

Grondwaterpomp slaan

Graag zouden wij een grondwaterput willen laten boren/slaan om zo grondwater op te pompen en daarmee de tuin te besproeien. We hebben een kavel van 2500 m2 en sproeien nu nog gewoon met de slang over een aantal jaar als we de tuin aanpakken willen we wellicht een beregeningsinstallatie in de grond leggen. Voor nu volstaat enkel een grondwaterpomp met daarop een pomp waar een tuinslang op aangesloten kan worden. Tuin is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vierlingsbeek

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Venray

Offertes aanvragen