Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Haarden Gas 1

Gaskachel - Arnhem

Gaskachel - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gaskachel in Arnhem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Valburg, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor gaskachel in Arnhem aanvragen

Recente aanvragen uit Arnhem

maandag 27 september 2021

Warmtepompboiler plaatsen bij campercamping

De warmtepompboiler zou gebruikt gaan worden in ons te renoveren toiletgebouw voor onze campercamping 3 wastafels met warmwater, 2 douches en (vloer) verwarming van het gebouwtje 35m2 met ca. 90m3 inhoud.


CV en verwarming Lathum
vrijdag 23 juli 2021

Nieuwe cv installatie plaatsen

Ik wil een offerte voor het compleet aanleggen van een cv installatie in een 2 kamer appartement van ca 55 m2


CV en verwarming Arnhem
maandag 12 juli 2021

Onderhouden heteluchtverwarming uit 1979

ik heb een oude centrale heteluchtverwarming uit 1979 in de kelder staat. Het hele huis zit vol met kanalen. Ik woon hier sinds een jaar en hoor de ketel trillen door de vloer heen. Vermoedelijk heeft het onderhoud nodig... Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


CV en verwarming Velp
donderdag 06 mei 2021

Nieuwe CV ketel aanschaffen en installeren

Ik wil via de vakman de Intergas Xtreme 36 CW5 aanschaffen en laten installeren. De oude CV ketel moet worden afgevoerd en het komt op dezelfde plek/


CV en verwarming Doorwerth
zondag 25 april 2021

CV ketel vervangen

Ik wil graag een Intergas HRE 36/30 laten vervangen voor een nieuwe CV.


CV en verwarming Arnhem
donderdag 04 februari 2021

Radiatoren vervangen door vloerverwarming begane grond

Ik wil in contact komen met een specialist die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond, dit betreft ongeveer 45 m2. De oude verwarmingsinstallatie moet verwijderd worden. De vloerwarming dient te worden ingefreesd in een betonnen vloer.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 03 februari 2021

Infrarood vloerverwarming aanleggen

We willen een pvc klikvloer leggen met daaronder verwarming. De totale oppervlakte is ongeveer 85 M2 bestaande uit een keuken, hal, woonkamer en eventueel studeerkamer en toilet.


CV en verwarming Arnhem
donderdag 14 januari 2021

Nieuwe geiser plaatsen

Laten plaatsen van een geiser (doorstroom) en dus geen boiler, keuze konden we niet maken. Gas en water allemaal aanwezig, ook dubbelwandige dakdoorvoer is aanwezig. Wensen zijn 10-12 liter/minuut van voldoende warmte (regendouche).


CV en verwarming Westervoort
zondag 10 januari 2021

Keukenboiler vervangen

Ik wil graag een nieuwe boiler in het keukenkastje laten plaatsen. Graag inclusief het verwijderen van de oude.


CV en verwarming Arnhem
vrijdag 08 januari 2021

Stralingspanelen in schuur plaatsen

Het betreft een schuur die als bedrijfskantine wordt gebruikt. Ca. 110 m2/ 350 m³. We willen de warmte enigszins kunnen regelen (thermostaat of verschillende standen) en het moet aan te sluiten zijn op een ‘standaard’ stroomaansluiting.


CV en verwarming Angeren
zaterdag 19 december 2020

Radiatoren vervangen

Ik wil graag 3 radiatoren vervangen. Twee voor een standaard en de derde in de badkamer voor een modernere versie met mogelijkheid om handdoek overheen te hangen. Bij deze derde moet de CV-leiding verlengd worden.


CV en verwarming Arnhem
vrijdag 04 december 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Gezinssamenstelling bestaat uit 2 personen en het huis is 132 m2. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande vloerverwarming Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw


CV en verwarming Lobith
maandag 30 november 2020

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming op een houten vloer laten leggen. In totaal gaat het om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming Rheden
donderdag 12 november 2020

Vervangen vloersensor elektrische vloerverwarming

De sensor van onze vloerverwarming is kapot. We hebben al een nieuwe sensor, deze moet alleen geplaatst worden en aangesloten op de thermostaat.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 11 november 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Gezinssamenstelling van het huis bestaat uit 3 personen. De pomp moet maar een kamer verwarmen van 18 m2 Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? 2-onder-1 kap


CV en verwarming Arnhem
donderdag 05 november 2020

Vloerverwarming leggen +/- 50 m2

Loskoppelen van bestaande radiatoren en aanleggen van vloerverwarming voor +/- 50m2 als hoofdverwarming op de begane grond. De woning is aangesloten op stadsverwarming. We betrekken het huis half januari dus idealiter wordt de klus tussen 15-30 januari uitegvoerd.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 04 november 2020

Inventum Optima 80 Warmtepompboiler plaatsen

N. A. V. Energierapport is het advies om de huidige elektrische boiler te vervangen voor een warmtepompboiler van merk en type: Inventum Optima 80. De warmtepompboiler kan op de plaats hangen waar nu de elektrische boiler hangt. Ook kan deze worden aangesloten op het huidige leidingwerk van warm tapwater. Om gebruik te maken van de warmtepompboiler moeten er een aantal aanpassingen gedaan worden in de woning. Zo moeten er 2 aanzuigpunten komen, 1 in de woonkamer en 1 in de badkamer. Als tweede moet er nog een afvoerkanaal naar buiten aangebracht worden.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 07 oktober 2020

Vloerverwarming aanbrengen benedenverdieping

Ik ben op zoek naar een vakman die vloerverwarming kan leggen op de benedenverdieping. Het gaat om de woonkamer, deze is 24m2, de hal van 4m2, de bijkeuken van 8 m2 en de keuken van 6m2.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 30 september 2020

Het installeren van een lucht-lucht-airco

Ik ben op zoek naar een specialist voor het installeren van een lucht-lucht-airco in mijn appartement. Het appartement is 65 m2 groot en dient gekoeld te kunnen worden door de airco. Het appartement bestaat uit 3 ruimtes.


CV en verwarming Arnhem
dinsdag 29 september 2020

Thermostaatklep en inlaatcombinatie vervangen

De thermostaatklep en inlaatcombinatie dient vervangen te worden. We maken gebruik van stadsverwarming.


CV en verwarming Arnhem
dinsdag 29 september 2020

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Betreft een woonkamer met een oppervlakte van 46 m² en aansluitend een keuken met 5,6 m². Graag laat ik hier infrarood vloerverwarming leggen.


CV en verwarming Arnhem
zaterdag 26 september 2020

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag een totaalprijs voor het vrezen en leggen van een vloerverwarming infrezen als hoofdverwarming in de woonkamer en keuken, rond 50 m2, prijs graag inclusief verdeler en kamerthermostaat (stadsverwarming).


CV en verwarming Arnhem
dinsdag 22 september 2020

Vloerverwarming aan laten leggen

Het huis is net gekocht en het betreft een houten vloer. Graag willen we op de bg vloerverwarming zodat de de radiatoren eruit kunnen. Het gaat om 40 m2.


CV en verwarming Arnhem
dinsdag 15 september 2020

Mijn 3-delige gasverwarming vervangen door een elektrisch verwarmsysteem

Ik wil graag in mijn 2 gaskachels en de badgeiser laten verwijderen en een volledige nieuwe installatie van elektrische verwarming laten plaatsen in mijn woonkamer. Een CV-ketel gaat waarschijnlijk niet lukken, dus ik ben benieuwd naar de andere mogelijkheden.


CV en verwarming Arnhem
vrijdag 11 september 2020

Elektrische vloerverwarming leggen

Bovenwoning, dubbel glas, voor woonkamer (apart instellen voor- en achterkamer), totaal 26 m2, te leggen op een nog nieuw te plaatsen onder vloer met daarboven een houten vloer (zwevend). We houden nog centrale verwarming vooral voor de rest vh huis, heet water, koken. Reden voor elektrisch: heb zonnepanelen die overschot produceren, minstens 1200 kWh overschot/jaar.


CV en verwarming Arnhem
dinsdag 11 augustus 2020

Nieuwe warmtepomp plaatsen

Ik probeer minder gas te gebruiken en heb 4800 Wp aan zonnepanelen. Gebruik nu nog zo'n 70 M3 gas voor douchen p/jaar en wil dat met (warmtepomp)boiler oplossen. Ook graag via ventilatie koele lucht in huis blazen (er zit WTW in mijn huis). Ik heb nu een HR ketel uit eind 2016, die kan dan als backup of hybride oplossing fungeren.


CV en verwarming Oosterbeek
zaterdag 25 juli 2020

Convectorput repareren of vervangen

Het cement van de convectorput brokkelt af. Ik wil weten of het hersteld kan worden of dat het vervangen moet worden. Ik wil graag advies. De put is 5,74 meter lang, en 44 cm breed.


CV en verwarming Doorwerth
vrijdag 17 juli 2020

Vloerverwarming aanbrengen en betonlook coaten

Ik zou graag een basis betonvloer willen hebben in mijn woonkamer. Waar ik op kan leven en zodra het me tegenstaat, wat overheen kan leggen. Daarnaast willen een gefreesde vloerverwarming 40 m2.


CV en verwarming Arnhem
woensdag 08 juli 2020

Elektrische verwarming installeren

Ik heb mijn cv en gas aansluiting laten verwijderen. De woonkamer wordt nu alleen verwarmd door een pallet kachel, maar dit is niet genoeg. Ik wil graag aanvullende verwarming door middel van het plaatsen van elektrische radiatoren/accumulatoren, 2 beneden en 1 boven. Gastoevoer in woning is afgesloten.


CV en verwarming Zevenaar
dinsdag 07 juli 2020

Vloerverwarming aan laten leggen

Het betreft een door ons net aangekochte woning, gebouwd in 1914,in Oosterbeek. Oplevering in december. We willen graag vloerverwarming en een nieuwe houten / parketvloer laten leggen. Er ligt nu een houtenvloer in die we gaan verwijderen. De woonkamer wordt nu verwarmd door convector putten en twee houtkachels/openhaarden in de voor- en achterkamer. De convector putten willen we graag kwijt en daarvoor vloerverwarming in de plaats. Het betreft een oppervlak van 72m2 We horen graag wat de mogelijkheden zijn.


CV en verwarming Oosterbeek

Gaskachel in jouw regio

Andere klussen in Arnhem

Offertes aanvragen