Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Venray

Dak - Venray

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Venray?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Afferden, America, Bergen, Blitterswijck, Boxmeer, Castenray, Holthees, Meerlo, Merselo, Oostrum, Oploo, Oudemolen, Overloon, Sambeek, Siebengewald, Sint Anthonis, Stevensbeek, Swolgen, Tienray, Wanssum, Well, Wellerlooi of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Venray

Recente aanvragen uit Venray

zaterdag 16 januari 2021

Dak van serre vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die de golfplaten van het dak van de serre door polycarbonaat platen kan vervangen. De oppervlakte is 6 x 2,5 meter.


Veranda- en serrebouw
maandag 23 november 2020

Een woning uitbouwen aan de zijkant

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis. Voorkant is 3 meter ongeveer en loopt uit tot 4 meter aan de achterkant. De lengte is 11 meter. De bouw kan volgens ons vergunningsvrij. Onze voorkeur gaat uit naar houtskelet bouw, maar mag ook gemetseld zijn. Graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen. Het dak graag voorzien van solartubes.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 16 november 2020

Garagebox dakbedekking vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vernieuwen van oude teer/grind dakbedekking van een seriegarageboxen, totaal 100 m² aaneengesloten.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen