Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiewerk - Arnhem

Installatiewerk - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Arnhem?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

maandag 25 januari 2021

Nieuwe zinken dakgoten plaatsen

De dakgoten van mijn huis voor en achter moeten vervangen worden, ze zijn al in het verleden gedaan door beide buren helaas hier niet. Het huis is 6 meter breed dus 12meter


Installatie- en leidingwerk
dinsdag 15 december 2020

Gasleiding inkorten / waterleiding verleggen

Wij moeten in onze keuken een waterleiding verlengen en een gaskraan inkorten. Alle sleuven liggen er en zijn vrij. Wat kost dit bij jullie? En op welke termijn zou u de werkzaamheden kunnen doen?


Installatie- en leidingwerk
woensdag 18 november 2020

Tikkende CV pijp

Woning uit 2015. In een zachte muur zit een CV leiding die onwijs hard begint te tikken op het moment dat de ketel er warm water doorheen pompt. Ketel staat op zolder en heeft een automatische ontluchter. Ik heb hulp nodig om 1) de precieze oorzaak te achterhalen (is het uitzetting of toch een ander probleem?) 2) eventueel de leidingen vrij te maken (dus uitfrezen) om het tikken te verhelpen mocht dat nodig zijn.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen