Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatiebedrijf Enschede

Installatiewerk - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Enschede?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Overdinkel, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Enschede

Recente aanvragen uit Enschede

dinsdag 17 januari 2023

Vaatwasser + waterleiding vervangen

Ik zoek een installateur, die mijn vaatwasser kan aansluiten ( leiding en kraantje installeren ( en in kelder de waterleidingen kan vervangen.


Installatie- en leidingwerk Enschede
woensdag 14 december 2022

Douchekraan repareren

Het water uit de douche wordt niet warmer ongeacht hoe ver we de warmtekraan opendraaien. (Bij andere kranen is dit niet het geval, dus denk ik niet dat het aan de cv ketel ligt.) Graag reparatie of als dat niet mogelijk is dan vervangen.


Installatie- en leidingwerk Enschede
vrijdag 26 augustus 2022

Buitenkraan vervangen, incl. leidingwerk

Sinds we het huis gekocht hebben, lekt de buitenkraan. Alles moet vervangen. Ik kan die niet zelf dus ik zoek een loodgieter die dit voor mij kan doen, inclusief alle materialen kan verzorgen.


Installatie- en leidingwerk Enschede
woensdag 13 juli 2022

Decentraal ventilatiesysteem plaatsen

Advies over en eventueel plaatsen van decentrale ventilatie (wtw) in: - Woonkamer - Badkamer - Slaapkamers (3x) Apparatuur moet zo stil en onopvallend mogelijk zijn.


Installatie- en leidingwerk Oldenzaal
vrijdag 17 juni 2022

Waterontharder onderhouden of repareren

We hebben een waterontharder van Waterontharding Oost-Nederland (model iq soft) maar deze werkt totaal niet. Deze zat reeds in onze woning en ik weet niet wat er mis mee is. De ontharder is geplaatst in de ruimte bij de cv ketel en zonneboiler boven. We weten niet of die dus ook zou moeten werken voor de gehele woning. We hebben de laatste tijd zeer veel kalk aanslag in de badkamer en toiletten dus er is in ieder geval iets mis. We zijn er over aan het nadenken om de ontharder te laten vervangen mits dat dan ook voor de gehele woning werkt. (Als de huidige ontharder niet aan deze eis voldoet tenminste)


Installatie- en leidingwerk Enschede
dinsdag 07 juni 2022

Reinigen ventilatiekanalen + mechanische ventilatiesysteem

Mijn aanvraag betreft het reinigen van de ventilatiekanalen en mechanische ventilatiesysteem, inclusief de filters in een tussenwoning. Bij voorkeur de afspraak op een woensdagmiddag na 13.00 uur.


Installatie- en leidingwerk Oldenzaal

Installatiewerk in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen