Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Winterdeal 2020

Black Friday 2020

Black Friday 2020

Profiteer nu van 25% korting

Op 27 november 2020 is het Black Friday: Dé dag met de hoogste kortingen van het jaar. Casius doet mee aan dit feest en daarom hebben wij nu een speciale Black Friday actie voor je. Je krijgt nu tijdelijk 3 maanden lidmaatschap cadeau, dit is 25% korting! Meld je nu vrijblijvend aan als vakman om gebruik te maken van dit voordeel.

Tot 30 November

Hoe werkt Casius?

Casius is jouw partner in de bouw. Naast nagebelde projectaanvragen, biedt Casius je ook toegang tot een groot netwerk van onderaannemers, juridische ondersteuning én online zichtbaarheid. We maken samen met onze webdesigners een professionele website in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook stellen wij een widget ter beschikking waarmee je jouw beoordelingen automatisch kunt tonen op je webiste. Bekijk de video voor meer informatie.

Maatwerk: nu met 25% korting!

Bij Casius leveren wij maatwerk. Je kiest een pakket dat volledig aansluit bij jouw wensen. Heb je geen behoefte aan juridische ondersteuning of toegang tot het netwerk van onderaannemers? Geen probleem, dan komt dit niet in jouw pakket. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Met de Black Friday Actie ontvang je nu 3 maanden gratis bij een jaarlidmaatschap. Meld je nu vrijblijvend aan voor 30 november en profiteer!

Het verschil tussen Casius en andere platformen is dat Casius dicht bij de ondernemer staat. Ze maken eerst een afspraak om te bespreken wat de verwachtingen zijn, zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Zo heb je meer het gevoel dat je een partner hebt waarmee je samen werkt.

Carlton Hoyer - Hoyer stukadoors

Meld je vrijblijvend aan!

Liggend 1
Vrijblijvend aanmelden