Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Header Projecten Test

Nagebelde offerteaanvragen

Nagebelde offerteaanvragen

Wat bieden we aan?

Ontdek ons aanbod

Heb jij geen tijd om bezig te zijn met nieuwe klantenwerving? Of merk je dat er soms nog wel een paar uurtjes over zijn in jouw agenda? Casius brengt je in contact met nieuwe opdrachtgevers. Voor zowel grote, als kleine klussen!

Kwaliteit staat voorop!

Voordat wij een project aan jou voordragen, bellen wij de opdrachtgevers eerst na. Zo weten wij niet alleen wat er precies moet gebeuren, maar controleren wij ook of zij een duidelijke uitvoerintentie hebben. Is dat niet het geval? Dan nemen wij het project niet in behandeling.

Jij beslist!

Wij zorgen ervoor dat jij exact weet wat er moet gebeuren, welke materialen er aangeleverd moeten worden en wanneer de klant het project wil laten uitvoeren. Deze informatie geven wij allemaal aan jou door zodat jij kunt beslissen of je interesse hebt.

Eerlijke concurrentie

Bij ons maak je een grote kans om het voorgestelde project te mogen uitvoeren. Wij helpen je om jezelf op de best mogelijke manier te presenteren, denk bijvoorbeeld aan een professionele website met jouw beoordelingen erop, en advies voor offertes. Tot slot delen wij de opdracht aan jou en maximaal 2 andere erkende vakmannen.

Ontdek vrijblijvend het aanbod in jouw regio!

Vakmannen over ons

Maak kennis met onze andere diensten!

Website Filmpje Geen URL

Website op maat

Casius ontwerpt samen met jou een onderhoudsvriendelijke website. Toon beoordelingen, foto's van gerealiseerde werken en nog veel meer!

Pro Vindt Pro Screenshot Cards

Onderaanneming

Op zoek naar goede collega-vakmannen? Zelf te werk gaan als onderaannemer? Gebruik ons netwerk van erkende vakmannen.

Incasso Screenshot Cards Nieuwe Site

Incasso ondersteuning

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen te innen.

Vrijblijvend aanmelden