Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Header Website

Onderhoudsvrije website

Onderhoudsvrije website

Jij bent een professional in de bouw. Maar ook online? Met een website van Casius, in jouw huisstijl, zorg je dat je goed voor de dag komt. Van ontwerp tot onderhoud: alles wordt voor je geregeld!

Beoordelingen

Wist je dat ⅔ van de consumenten eerst de beoordelingen van een vakman lezen voordat ze hem uitnodigen? Laat jouw reviews zien op jouw website met onze beoordelingswidget!

Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam en wil je deze gebruiken voor de website? Dat kan. Bij Casius zijn verschillende mogelijkheden om uw eigen domeinnaam te koppelen of een domeinnaam te registreren.

Sociale media

Ben jij ook actief op sociale media platformen zoals Facebook? Wij zorgen ervoor dat ook deze kanalen duidelijk terug te vinden zijn op je nieuwe website

De voordelen van een website via Casius

  • Gemakkelijk te beheren. Met ons gebruiksvriendelijke beheersysteem kun je zelf heel eenvoudig je website aanpassen. Zo plaats jij direct je eigen logo en de nieuwste foto’s op je website.
  • Mooie vormgeving. Onze ervaren vormgevers ontwerpen een webdesign dat precies bij de uitstraling van je bedrijf past.
  • Goed vindbaar. Je hebt niets aan een mooie website als hij niet te vinden is. De websites via Casius worden optimaal ingericht zodat hij direct wordt opgenomen in de zoekresultaten van Google, Bing en andere zoekmachines.
  • 100% responsive. Steeds meer mensen bezoeken een website via hun mobiel of tablet. Daarom bouwen wij een responsive website die voor ieder schermformaat geschikt is.

Meld je vrijblijvend aan en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen!

Maak kennis met onze andere diensten!

Cards Projecten Kwaliteit

Nagebelde offerteaanvragen

Heb jij geen tijd om bezig te zijn met nieuwe klantenwerving? Casius brengt je in contact met nieuwe opdrachtgevers.

Pro Vindt Pro Screenshot Cards

Onderaanneming

Op zoek naar goede collega-vakmannen? Zelf te werk gaan als onderaannemer? Gebruik ons netwerk van erkende vakmannen.

Incasso Screenshot Cards Nieuwe Site

Incasso ondersteuning

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen te innen.

Vrijblijvend aanmelden