Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vochtbestrijding 3 Tiel

Kelder water dichtmaken 10m2 - Vochtbehandeling - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder water dichtmaken 10m2

Kelder waterdicht maken tegen optrekkend vocht en grondwater dat via de muren binnenkomt. Ruimte is leeg en slecht geventileerd. Het is een kelder van ongeveer 10m2.


Vochtexpert Wamel

Offertes vochtbehandeling in Tiel vergelijken

Recente opdrachten in Tiel

maandag 20 maart 2023

Kelder water dichtmaken 10m2

Kelder waterdicht maken tegen optrekkend vocht en grondwater dat via de muren binnenkomt. Ruimte is leeg en slecht geventileerd. Het is een kelder van ongeveer 10m2.


Vochtproblemen Wamel
dinsdag 13 december 2022

Schimmelprobleem in plafond oplossen

Ons plafond in de badkamer bevat schimmelvlekken. Als ik het probeer weg te halen beschadig ik het plafond. Ik denk dat het plafond in zijn geheel opnieuw gestuct moet worden. Let op: We hebben dus een muurtje midden in onze badkamer (van de douchekabine), daardoor is het misschien moeilijk om erbij te kunnen.


Vochtproblemen Tiel
zondag 10 oktober 2021

Kelder lekkage verhelpen

Wij hebben een lekkage in de kelder en zouden dit graag dichtgemaakt hebben.


Vochtproblemen Varik
maandag 15 januari 2018

Kelder waterdicht maken

Graag wil ik mijn kelder waterdicht hebben. Op een plek is al eerder geïnjecteerd omdat niet door water naar binnen kwam. Echter vanwege de hoge waterstand heb ik nu veel water staan en hier wil ik vanaf. De woning stamt uit 1915 en de kelder heeft een oppervlakte van 20 m2. Het water komt door de vloer en de muur. Graag wil ik weten hoe ik vanaf kom en welke kosten hieraan verbonden zijn.


Vochtproblemen Tiel
zaterdag 18 maart 2017

Kelder met water herstellen

We hebben ongeveer een kuub schelpen nodig


Vochtproblemen Tiel
vrijdag 08 januari 2016

Vochtige plekken op de muur

Afgelopen jaar hebben wij een huis gekocht en we zagen bij de inspectie voor aankoop twee vochtige plekken op de muur. De verkoper zei dat de lekkage verholpen was. Ik wil graag van een onafhankelijke hier een oordeel over hebben. Tevens zou ik een advies willen hebben over isolatie van vloeren en andere tips voor ons huis. Ons huis is gebouwd rond 1970, beschikt over een kelder en de vloeren op de begane grond hebben vloerverwarming.


Vochtproblemen Tiel
dinsdag 29 december 2015

Vochtprobleem in een aanbouw verhelpen

Wij wonen in een oude woning uit bouwjaar 1934 waar een aanbouw is gemaakt met gemetselde muren en een plat dak. In de aanbouw is er halverwege de muur een vochtprobleem. Het betreft een muur met een spouw. Wij kunnen zelf de oorzaak niet vinden. De bitumen dakbedekking lijkt in orde te zijn Graag laten wij hier ter plaatse de situatie beoordelen en de oorzaak opsporen en zo mogelijk verhelpen. Wij ontvangen voor de benodigde werkzaamheden graag vooraf een kostenindicatie.


Vochtproblemen Zoelen
woensdag 26 november 2014

Vochtvlekken in buitenmuren en schimmel in de badkamer

Sinds ongeveer twee jaar ontstaan er vochtvlekken aan de buitenmuren, optrekkende zwarte stippen. Het badkamer plafond zit vol schimmel, er is onvoldoende ventilatie in de badkamer. Schimmelprobleem heb ik graag opgelost.


Vochtproblemen Tiel
donderdag 23 oktober 2014

Lekkage in de kelder

Wij hebben lekkage in de kelder en weten niet wat hier de oorzaak van is. Er is een keer iemand eerder geweest en die zei dat het van de keuken of de riolering kan komen. Fundering moet nagekeken worden om de oorzaak te vinden. Er sijpelt een klein beetje water door de fundering de kelder in. Wellicht een fundering expert of vochtexpert die dit kan controleren.


Vochtproblemen Tiel
donderdag 27 maart 2014

Vochtplekken in de buitenmuur verhelpen

Hoekhuis van 1925. De buitenmuur heeft op de bovenverdieping last van doorslaand vocht. Beneden zitten houten voorzetwanden, er is een mogelijkheid dat daar ook vochtplekken zitten. Graag komen schouwen om een goede indruk te krijgen en te kunnen overleggen over de mogelijkheden.


Vochtproblemen Tiel
woensdag 20 november 2013

Vochtproblemen in huis op laten lossen

Graag zoek ik iemand die mij kan helpen om te kijken waar het vochtprobleem zit en hoe ik dit kan oplossen. Op dit moment zijn de problemen in de keuken zichtbaar maar ik heb het idee dat het door de gehele woning is. Ik heb geen flauw idee waar het door komt en zou dan ook graag een afspraak maken om een en ander te beoordelen.


Vochtproblemen Wadenoijen
woensdag 12 juni 2013

Kelder waterdicht maken

Bouwjaar woonhuis 1948. Kelder tot 4 jaar geleden droog. Nu komt er vocht door de keldermuur / vloer met als gevolg vochtige plek in de keldervloer en soms een laagje water. Kelder 300 L x 170 Br x 190 H. Kelder moet waterdicht gemaakt gemaakt worden.


Vochtproblemen Wamel
dinsdag 01 mei 2012

Vochtprobleem kelderkast oplossen

Oplossen vochtige wand van kelderkast. Het zit binnen. Baksteenbouw.


Vochtproblemen Beneden Leeuwen
vrijdag 23 maart 2012

Vochtprobleem voorgevel

Aan de voorzijde van het huis zijn de muren nat. Het is een huis uit ±1890, steensmuren, zachte stenen en metselwerk. In de twee voorste slaapkamers stinkt het naar 'kattenpis', ondanks ventilatiegaten in de muren. Vrijstaande woning. Hoe kan dit verholpen worden?


Vochtproblemen Buurmalsen
woensdag 08 juni 2011

Vochtbehandeling binnenmuren

Optrekkend vocht in woonboerderij uit 1928; na verwijdering van behang komt stucwerk los achter m.n. de radiatoren. Graag inspectie, kostenindicatie en behandeling op korte termijn aangezien de aannemer al bezig is.


Vochtproblemen Ophemert
Offertes aanvragen