Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Gorinchem

Schuin dak voorzien van geluidsisolatie - Isolatie - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuin dak voorzien van geluidsisolatie

Schuin dak voorzien van geluidsisolatie in twee slaapkamers. gaat om ongeveer 10m².


Isolatiespecialist Giessenburg

Gratis offertes voor isolatie in Gorinchem aanvragen

Recente opdrachten uit Gorinchem

maandag 04 september 2023

Buitengevel isoleren

Buitenkant betonnen kelderwand Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Anders Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Meerkerk
zondag 30 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

spuiten van bolletje tussen buitenmuur en gipsmuur Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Herwijnen
maandag 10 april 2023

Buitengevel isoleren

Voor ,zij, en achtergevel Meest kleinere stukken Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Wat is de oppervlakte van de te plaatsen spuitkurk?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Brakel
maandag 06 maart 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Brakel
maandag 06 februari 2023

Schip isoleren (50m2)

Ik wil mijn schip laten isoleren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik wil spuitisolatie, ik wil het akoestisch en thermisch laten isoleren. Mijn schip ligt in de haven van Werkendam.


Isolatie Werkendam
woensdag 10 augustus 2022

Plafond verlagen 45m2

Plafond verlagen van de keuken, woonkamer en gang, totaal ongeveer 45M2


Isolatie Langerak
vrijdag 29 april 2022

Schuin dak voorzien van geluidsisolatie

Schuin dak voorzien van geluidsisolatie in twee slaapkamers. gaat om ongeveer 10m².


Isolatie Giessenburg
maandag 17 januari 2022

Akoestisch isoleren 12m2

Wij willen een wand laten isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat dus om akoestisch isoleren. Het gaat om ongeveer 12m2.


Isolatie Leerdam
maandag 29 november 2021

Binnenmuur isoleren + afwerken

Ik zoek een vakman die mijn binnenmuren van de begane grond kan isoleren en vervolgens kan afwerken met mutlipor blokken van 7 cm. Afmetingen woning 8 bij 5 meter met 3 kozijnen van 120 cm, een buitendeur van 90 cm en een binnendeur van 75 cm.


Isolatie Leerdam
maandag 07 juni 2021

Plafond (akoestisch) isoleren 90m2

Ruimte van 10x9m krijgt een horeca bestemming, maar er zit nu alleen een gipsplaten plafond in. Daarboven houten balken en de bovenburen een houten vloer. Geen isolatie er tussen. Het idee is om een zwevend plafond hiertussen te installeren om de geluidsoverlast voor te zijn Wat is het doel van de plafondisolatie?: isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond?: tussen 30 en 100 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Leerdam
maandag 03 mei 2021

Binnenmuur isoleren

Geluidsisolatie aanbrengen muur van ongeveer 2.80 bij 10 meter. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Gorinchem
maandag 01 februari 2021

100m² dak isoleren

Ik woon in een rijksmonument dat in 2000 is gerenoveerd, alleen het hellende dak is onvoldoende geisoleerd tegen het geluid van de weg en het verliest ook te veel warmte. Het gaat dus om zowel thermisch als akoestisch isoleren. Omdat het om een rijksmonument gaat zal het aan de buitenkant er precies hetzelfde uit moeten laten zien. Het gaat ongeveer om 100m². Er liggen momenteel dakpannen die dus moeten blijven liggen.


Isolatie Arkel
maandag 25 januari 2021

Isoleren dak van ong 70 m² aan buitenzijde

Isoleren van buitenzijde van een bestaand pannendak. Betreft ongeveer 70m2, nadat nieuwe dakkapel + dakramen geplaatst zijn. Op het bestaande dakbeschot ligt bitumen aan de buitenzijde.


Isolatie Hardinxveld Giessendam
donderdag 15 oktober 2020

Systeemplafond thermisch isoleren

We hebben thermische lekkage/tocht boven een systeemplafond op de aansluitingen van het stalen dak en het binnen spouw blad. Maar dat vanwege het pan in gebruik is zijn we naar een zo schoon mogelijke manier op zoek om dit uit te voeren. Het gaat om 50 m2.


Isolatie Vuren
donderdag 23 april 2020

Isolatie aanbrengen

Begane grond (huiskamer): isolatie aanbrengen van binnenuit op buitenmuur (anderhalf steens, bouwjaar 1918). Afmetingen: eenmaal 3400x680 en eenmaal 3400 x 1700. 1e verdieping (slaapkamer) isolatie aanbrengen van binnenuit op buitenmuur (steens), afmeting: 6200x2700. Werken met dun isolatiemateriaal (bij voorkeur 30 mm) met hoge isolatiewaarde ivm beperking ruimte verlies. Afwerken met gips en vervolgens stucen. Plinten en elektra terugplaatsen. Graag in de eerste weken van maand mei omdat het huis dan leeg is.


Isolatie Woudrichem
Offertes aanvragen