Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Gorinchem

Isolatie - Gorinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Gorinchem?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Gorinchem aanvragen

Recente opdrachten uit Gorinchem

maandag 01 februari 2021

100m² dak isoleren

Ik woon in een rijksmonument dat in 2000 is gerenoveerd, alleen het hellende dak is onvoldoende geisoleerd tegen het geluid van de weg en het verliest ook te veel warmte. Het gaat dus om zowel thermisch als akoestisch isoleren. Omdat het om een rijksmonument gaat zal het aan de buitenkant er precies hetzelfde uit moeten laten zien. Het gaat ongeveer om 100m². Er liggen momenteel dakpannen die dus moeten blijven liggen.


Isolatie
maandag 25 januari 2021

Isoleren dak van ong 70 m² aan buitenzijde

Isoleren van buitenzijde van een bestaand pannendak. Betreft ongeveer 70m2, nadat nieuwe dakkapel + dakramen geplaatst zijn. Op het bestaande dakbeschot ligt bitumen aan de buitenzijde.


Isolatie
donderdag 15 oktober 2020

Systeemplafond thermisch isoleren

We hebben thermische lekkage/tocht boven een systeemplafond op de aansluitingen van het stalen dak en het binnen spouw blad. Maar dat vanwege het pan in gebruik is zijn we naar een zo schoon mogelijke manier op zoek om dit uit te voeren. Het gaat om 50 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen