Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Alarm

Alarmsysteem

Alarmsysteem

Een inbraakalarm houdt inbrekers op afstand en kan je zelfs waarschuwen bij brand of andere calamiteiten. Bij Casius vind je meer informatie en kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Per jaar worden er zo’n 65.000 inbraken gepleegd. Wil je voorkomen dat er bij jou ingebroken wordt? Laat dan een beveiligingssysteem installeren en maak het inbrekers moeilijk. Je veilig voelen is veel waard. Door je telefoon te koppelen aan het inbraakalarm (alarmbeveiliging) ben je altijd op de hoogte als er ingebroken wordt. Afhankelijk van welk alarmsysteem je kiest, wordt je bij brand en andere calamiteiten gewaarschuwd en staat het in contact met de meldkamer.

Kosten alarmsysteem

De prijs van een alarmsysteem is voornamelijk afhankelijk van hoe uitgebreid het systeem is. Simpele systemen geven enkel een geluidssignaal af, terwijl uitgebreidere varianten gekoppeld zijn aan de meldkamer van de alarmcentrale. In het geval van een inbraak komt dan een beveiliger van een extern beveiligingsbedrijf langs om de situatie te onderzoeken.

Verder kost het meer bij een groter oppervlak dat beveiligd moet worden.

Soort alarm Prijs
Basis, draadloos €800
Basis, bekabeld €1.250
Uitgebreid, draadloos €1.250
Uitgebreid, bekabeld €1.750

Wil je graag advies speciaal gericht op jouw situatie en een offerte op maat? Vraag dan hier een offerte aan.

Soorten alarmsystemen

  • Basis: Een basis alarmsysteem zorgt ervoor dat er een sirene afgaat of lampen aangaan als er ingebroken wordt. Via bewegingssensoren registreert het inbraaksysteem bewegingen. Het geluid alarmeert de omgeving en schrikt de inbreker af. Als inbrekers zien dat je een inbraaksysteem hebt, door bijvoorbeeld een sticker op je raam, dan gaan ze liever naar de buren. Mocht de inbreker eigenwijs zijn en toch je huis binnen komen, schrikt hij af door het geluid en verdwijnt zonder buit.
  • Uitgebreid: Je kan je alarmsysteem aansluiten op de meldkamer van de alarmcentrale. Wanneer het alarm afgaat, schakelt de alarmcentrale een beveiligingsbedrijf in die bij je woning zal kijken wat er aan de hand is. Mocht je van huis zijn, dan weet je dat je woning toch in de gaten wordt gehouden. Deze vorm van beveiligen is duurder dan een simpel alarmsysteem, maar de meerwaarde maakt de investering de moeite waard. Zeker als je veel van huis bent.
  • Geavanceerd: Bij een beveiligingssysteem denk je al snel aan een inbraakalarm. Tegenwoordig doet een alarmsysteem veel meer dan alleen je huis en belangrijke spullen beschermen tegen inbrekers. De sensor registreert niet alleen bewegingen, maar kan je ook waarschuwen bij een beginnende brand. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om een gasmelder voor bijvoorbeeld koolstofmonoxide aan te sluiten, om een vergiftiging te voorkomen. Wil je zelf een oogje in het zeil houden, ook als je van huis bent? Je kan sensoren met camera's plaatsen. Mocht er iets zijn, dan ziet de centrale de beelden ook.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen