Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Eindhoven

Alarmpoorten en lampen aansluiten - Elektra - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Alarmpoorten en lampen aansluiten

Zoek een vakman om 6 Lampen op te hangen en aan te sluiten. Daarnaast graag alarmpoortjes installeren en aansluiten


Elektricien Eindhoven

Offertes van erkende elektriciens in Eindhoven aanvragen

Recente aanvragen uit Eindhoven

vrijdag 09 juni 2023

Elektriciteit garage

Nieuwe 10A aansluiting voor garagebox. Middelste garage splitsing donk/bussele Eindhoven


Elektra en groepenkast Eindhoven
zondag 28 mei 2023

elektriciteit aanleggen voor autogaragebox

elektriciteit aanleggen voor autogaragebox


Elektra en groepenkast Eindhoven
zondag 28 mei 2023

elektriciteit aanleggen voor autogaragebox

elektriciteit aanleggen voor autogaragebox


Elektra en groepenkast Eindhoven
maandag 28 maart 2022

Bedrijfspand voorzien van elektra

Wij zoeken een partner om onze tweede verdieping in de vestiging in Eindhoven te voorzien van elektriciteit. In bijlage vinden jullie het intekenplan alsook de detail van de nodige werken hieronder. · Leveren aanbrengen E-installatie zoals aangegeven op de intekening met uitzondering van de verlichting, data en voedingen op de mezzanine · Leveren aanbrengen kabelgoot +/- 52 meter · Leveren aanbrengen wandgoten +/- 6 meter · Leveren aansluiten 12 stuks schijnwerper volgens meegestuurde documentatie · Leveren aanbrengen data aansluitpunten zoals aangegeven op XPE inrichting tekeningengeheel afgewerkt in een 10HE patchkast inclusief cat 7 backbone · Leveren aanbrengen 3 stuks handbrandmelders aangesloten op reeds aanwezigeinstallatie · Leveren aanbrengen 6 stuks wandsirene op reeds aanwezige installatie · Leveren aanbrengen 4 stuks noodverlichting armatuur merk van Lien type Evago · Leveren aanbrengen 3 stuks pictogram armaturen merk van Lien type Solo · Leveren aanbrengen verdeler 3x25 Ampere met voldoende groepen aangesloten op reedsaanwezige voeding


Elektra en groepenkast Eindhoven
woensdag 18 november 2020

Complete elektriciteit nieuwbouw

Betreft een woning van ca 280 m2. Nieuwbouw. Wellicht kan ik gebeld worden voor nadere informatie. Of anders graag een indicatie o.b.v. grootte van woning. Er zijn geen specifieke of niet standaard wensen.


Elektra en groepenkast Hapert
dinsdag 22 september 2020

Meterkast/groepenkast vervangen

Meterkast/groepenkast in ruimte onder trap is verouderd. Graag offerte voor nieuwe groepenkast (1e fase?) met 8 groepen, rekening houdend in de toekomst met elektrische kookplaat en zonnepanelen. Ook de vraag of het stopcontact in dezelfde ruimte kan worden aangepast naar 3-voudig of meer, zodat er geen verlengkabels meer nodig zijn. En als laatste de vraag of elektriciteit in tuinschuur kan worden verlengd zodat er ook aan de andere kant van de schuur stopcontacten aanwezig zijn. Met vriendelijke groet, Floris


Elektra en groepenkast Eindhoven
woensdag 15 juli 2020

Leiding voor inductie aanleggen

Ik wil i.v.m. zuurstof dragen op inductie koken. Daar moet een een elektriciteitsleiding van de meterkast naar de keuken gelegd worden. Ik heb volgens mij een kruipruimte.


Elektra en groepenkast Eindhoven
maandag 08 juni 2020

Aanleggen van elektriciteit beneden

Elektra bij de uitbouw plaatsen, incl 2 ventilatie (deuche en WC) voorbereiden voor nieuwe keuken en airco. Liefst met vervangen (vernieuwen) de meterkast.


Elektra en groepenkast Eindhoven
zondag 12 april 2020

Netjes wegwerken bedraging

Wij hebben onze tv op een rollend kastje staan waarbij de bedrading via een spiraalband verbonden is met de elektriciteit. Nu is er door de jaren heel veel veranderd aan de bedrading en merken we dat het een chaos is geworden waardoor het signaal regelmatig wegvalt als we de bedrading ook maar een klein beetje verschuiven. Het lijkt ons een goed idee om dit een keer te laten bekijken door een specialist die de bedrading netjes kan wegwerken en eventueel beschadigde bedrading zou kunnen vervangen.


Elektra en groepenkast Son
zaterdag 22 februari 2020

Verplaatsen meterkast

We willen de meterkast verplaatsen. De afstand tot de nieuwe locatie is 75-80 cm in dezelfde muur. In de meterkast moeten we water, elektriciteit en glasvezel verplaatsen. Het huis is voorzien van vloerverwarming, er is een mogelijkheid dat er wat buizen in de buurt van de nieuwe locatie zijn. Het is een nieuwbouw woning (opgeleverd 25 maart).


Elektra en groepenkast Eindhoven
woensdag 06 november 2019

Aardpen slaan

Graag zou ik een aardpen willen laten slaan. Wij hebben zandgrond. Hoe diep de aardpen moet komen weet ik niet. het is een oudere villa uit 1956 met nog een oudere elektriciteitsinstallatie met oude stoppen. Graag zou ik een duidelijke aarding van het geheel willen hebben.


Elektra en groepenkast Waalre
dinsdag 08 oktober 2019

Omleiding van elektra

We krijgen binnenkort een vaste trap naar de zolder en de elektriciteit van de plafond van de overloop dient omgeleid te worden. Het gaat om de plafonnière van de vlizotrap naar de nieuwe betonnen trap. Hier willen we graag een offerte voor. Het plafondoppervlak durf ik niet te zeggen. Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie te bekijken.


Elektra en groepenkast Eindhoven
zaterdag 29 juni 2019

Veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken

Onze koperen waterleiding is door Brabantwater vervangen door een kunststofleiding vanwege lekkage. Ons elektriciteitsnetwerk was geaard op de metalen waterleiding. Dat mag nu niet meer. Enexis heeft tijdelijk de aarde op de nul aangesloten in de stoppenkast en niet meer op de waterleiding. Er is door Brabantwater wel naast de kunststof waterleiding een koper draad meegetrokken tot buiten het huis onder de grond tot aan het aardleknet, zoals Brabantwater het noemde. De veiligheidsaarding moet aangepast worden zodat deze onafhankelijk van de waterleiding functioneert en voldoet aan NEN 1010. Kunt u aangeven wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn?


Elektra en groepenkast Eindhoven
vrijdag 15 februari 2019

Vervanging huidige stoppenkast

De huidige stoppenkast dateert van 1979. Deze vervangen, groepen opnieuw indelen/ optimaliseren. Huidige analoge elektriciteitsmeter wordt niet vervangen. Slimme meter pas (in verband met zonnepanelen) pas vervanging indien defect of wettelijk verplicht.


Elektra en groepenkast Eindhoven
dinsdag 22 mei 2018

Aanpassingen in de meterkast laten maken

Wij willen thuis van het gas af. Om te beginnen willen we ons gasfornuis vervangen door een inductie-kooktoestel. Daarvoor zijn we al bij ons keukenbedrijf geweest. We hebben het elektrisch fornuis al uitgezocht, ze kunnen het komen installeren, zodra er wel eerst aanpassingen zijn gedaan op gebied van stroomvoorziening: er moet een perilex wandcontactdoos worden geplaatst met 2 (?) aparte groepen, totaal benodigd is 7400 watt. De perilex stekker wordt meegeleverd. Dus er moeten ook aanpassingen worden gedaan in de meterkast. Ik heb te weinig verstand van elektriciteit om te kunnen zeggen wat er precies moet gebeuren. Ik weet alleen dat er al een aparte groep zou zijn aangemaakt voor de elektrische oven toen deze een jaar of 5 geleden werd geplaatst, maar die zal zeker niet voldoen. Zou u ons hierbij kunnen helpen? Als dat zo is neem ik aan dat u eerst langskomt om te adviseren/bepalen wat er precies moet gebeuren voor er een offerte kan worden gemaakt. Wij horen het graag!


Elektra en groepenkast Eindhoven
Offertes aanvragen