Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Breda

Alarminstallatie installeren - Elektra - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Alarminstallatie installeren

Zoek een vakman voor het installeren van een alarminstallatie. We hebben alles al in huis van de Praxis. Lukt onszelf niet om het te installeren.


Elektricien Breda

Offertes van erkende elektriciens in Breda aanvragen

Recente aanvragen uit Breda

dinsdag 06 november 2018

Inductie kookplaat aansluiten (perilex)

We zoeken een elektricien die onze nieuwe Bosch Inductiekookplaat kan aansluiten met behulp van een Perilex stekker. Op het moment van aansluiten is het werkblad er nog niet, maar het gaat ons dan ook puur om de aansluiting van de elektriciteit.


Elektra en groepenkast Breda
zondag 28 januari 2018

Elektriciteit aanleggen in de garagebox

Wij willen graag elektriciteit hebben in een garage. De garagebox maakt deel uit van meerdere garages. Op dit moment ligt er geen stroom. Uiteindelijk willen we dan een elektrische auto op kunnen laden. Graag ontvangen we een globale offerte. Wij zoeken iemand die ons hierin kan ondersteunen en adviseren.


Elektra en groepenkast Breda
maandag 13 november 2017

Elektriciteitsleidingen aanleggen

In de meterkast is nog ruimte om 2 elektriciteitsleidingen aan te sluiten. Deze moeten naar de keuken worden gelegd. Afstand meterkast keuken: 5 meter de leidingen moeten met enig 'knutselwerk' over het plafond van tussengelegen toilet worden doorgevoerd.


Elektra en groepenkast Breda
donderdag 26 oktober 2017

Extra elektriciteitsgroep plaatsen

In een nieuw gekocht appartement (bouwjaar 1970) van mijn dochter zijn te weinig elektrische groepen. Ook doen de spotjes in het keukenplafond het niet. Sleuteloverdracht is 17 november maar op 31 oktober middag mogen we even binnen om alles te bepalen wat er gedaan moet worden. Dan zou het fijn zijn wanneer er ook een elektricien meekomt, die we via de globale offertes hebben gekozen.


Elektra en groepenkast Breda
dinsdag 24 oktober 2017

Uitbreiding elektragroep

Uitbreiding elektragroep Elektriciteit im keuken aanpassen


Elektra en groepenkast Breda
dinsdag 20 juni 2017

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Onder onze woning met hoofdmeterkast is een kantoorruimte met een eigen meterkast, maar geen meter. Wij willen graag een eigen elektrameter, maar deze mag niet teruglopen wanneer er stroom opgewekt wordt met zonnepanelen (op het dak van de woning). Dat wordt al geregistreerd door de hoofdmeter, zodra de panelen geplaatst gaan worden. In het bedrijf is een pompput aanwezig die werkt op 380 volt. Bij voorkeur laten we de tussenmeter daar plaatsen. Wat zijn de kosten?


Elektra en groepenkast Breda
zondag 02 oktober 2016

Cat6 UTP-kabel laten trekken

Ik wil graag een Cat6 UTP-kabel laten trekken vanuit de meterkast naar de woonkamer door een leiding die reeds enkel een COAX-kabel bevat. Eventueel ook (als dit mogelijk is) het inbouwdoosje in de woonkamer vervangen van de huidige TV+radio aansluitingen (zie bijgevoegde foto) naar TV+UTP aansluitingen (de radio-aansluiting wordt toch al jaren niet meer gebruikt). Ik vermoed dat het ongeveer 15 a 20 meter is. Ik woon in een appartement en de groepenkast zit buiten in een elektriciteitshuisje. De leidingen zijn wel goed (rechtlijnig) aangelegd.


Elektra en groepenkast Galder
dinsdag 13 oktober 2015

Aardpen voor nieuwe installatie slaan

Graag zou ik van u een offerte willen krijgen voor het slaan van een Aardpen. Het betreft een nieuwe installatie en omleggen van de binnenkomende elektriciteitskabel. Hiervoor is een nieuw aardpunt nodig. Het verleggen vindt plaats op vrijdag 16 oktober. En voor deze datum moet de aardpen aanwezig zijn.


Elektra en groepenkast Rijsbergen
woensdag 28 mei 2014

Plafonnieres aan laten sluiten

Ik heb iemand nodig die lampen afhangt en elektriciteit aansluit in ons nieuwe appartement. Het gaat om 6 plafoniere-armaturen waarvan een aantal al elektrisch is aangesloten, maar waarvan de ophanging nog niet goed is. Graag ontvangen wij een indicatie.


Elektra en groepenkast Breda
dinsdag 26 februari 2013

Draden, stopcontact en lamp

Elektriciteitsdraden trekken + stopcontact monteren (met dimmer) en lamp ophangen. Elektriciteit probleem in toilet, lamp werkt niet meer. Plaatsen van een nieuwe mengkraan in de douche.


Elektra en groepenkast Breda
zondag 17 februari 2013

Losse hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil een losse hoofdschakelaar hebben tussen de elektriciteitsmeter en mijn groepenkast, zodat ik in een keer alles kan uitschakelen.


Elektra en groepenkast Breda
vrijdag 07 november 2008

Elektricien

Bij inschatten renovatie van zolder bleek elektriciteit verouderd. VR-ketel is niet op stopcontact, maar rechtstreeks op netwerk aangesloten. Spotjes op zolder werken op een soort van relais, dus je hoort een hard schakelgeluid bij aan- en uitzetten van licht. Draden liggen los (zonder pvc buis) over de zolder vloer. Alles geeft nu een onveilig gevoel en heb advies nodig voor vervanging van de huidige bedrading.


Elektra en groepenkast Breda
vrijdag 26 september 2008

Elektricien

Nieuwe groepenkast met minimaal 8 mogelijkheden met aardlekschakelaars. verlichting buitenmuur schuur maken die automatisch bij beweging aangaat, elektriciteit aanwezig. boven op zolder goede stopcontacten voor wasmachine, droger en ketel + vervangen van andere stopcontacten op zolder.


Elektra en groepenkast Breda
zaterdag 24 maart 2007

Elektricien

De werkzaamheden bestaan uit uitbreiden van elektriciteitsnet in een appartment (1955). Momenteel zijn er 2 groepen 16 amp. Dit moeten er 5 worden van 16 amp. Er is al een moderne schakelkast aanwezig. Daarnaast moeten elektriciteitspunten uitgebreidt worden in keuken, badkamer, werkkamer en mogelijk hal. Het gaat dan om plaatsing van zowel contactdozen als schakelaarpunten en naar alle waarschijnlijkheid kabels opnieuw trekken door bestaande leidingen en mogelijk nieuwe leidingen aanbrengen.


Elektra en groepenkast Breda
Offertes aanvragen