Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Voorburg

Dakisolatie aanbrengen - Dak - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakisolatie aanbrengen

Plat dak isoleren. Het moet vanaf buitenaf geisoleerd worden. Het gaat om ongeveer 104 m2.


Dakdekker Voorburg

Gratis offertes aanvragen voor dak in Voorburg

Recente aanvragen uit Voorburg

maandag 30 januari 2023

Plat dak isoleren

Onder het huidige dak (bitumen met grind) bevindt zich een isolatielaag: een eerste laag van gebitumineerde glasvlies, 2 zijdig gecacheerde isolatieplaten 4 cm en een toplaag van A.P.P. gemodificeerde gebitumineerde 250 grams polyestermat m.e.c. Het dak is 23 jaar oud. We willen het dak bij vernieuwing extra isoleren. En daarna zonnepanelen plaatsen. Graag advies over de mogelijke oplossingen.


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
zondag 29 januari 2023

Verbouwing/reparatie dakterras, kantoor, keuken en twee badkamers

Werkzaamheden, verdeeld naar plaats. Dakterras • Afvoer bestaande tegels. • Constructie verstevigen t.p.v. garage. • Onderzoek oorzaak lekkage leidend naar keuken en/of hal • Onderzoek oorzaak vochtprobleem in gangetje • Nieuw hekwerk plaatsen • Tegels vervangen door vlonders • Scheur garagegevel Kantoor 1ste verdieping • Radiator uit de vloerbak verwijderen. • Vloer aanhelen. Keuken • Plafond verhogen • Aanpassen bestaande installaties, aanleggen nieuwe installaties in plafond en wanden • Nieuw plafond aanbrengen en stuken • Installaties voor nieuwe keuken aanleggen volgens opgave keukenleverancier • Wanden stuken • Nieuwe keuken plaatsen (derden?) Badkamer • Wand naar gang verplaatsen • Sanitair plaatsen (Bad, Douche , Hangend toilet > inbouwreservoir, Wastafel, Tweede badkamer (wordt wasruimte met toilet) • Slopen bestaande afwerkingen en sanitair • Waterleiding en riolering verplaatsen • Wasmachine aansluiting aanleggen • Hangend toilet met inbouwreservoir plaatsen • Wanden en vloer tegelen


Verbouwing Voorburg
maandag 16 januari 2023

Houten dakopbouw 10m2 (casco)

Wij zouden graag een dakopbouw willen maar weten nog niet hoe groot en wat er mogelijk is. Wij denken tussen de 10m2 en 20m2, voor nu gaan we uit van 10m2. Het mag een houten dakopbouw zijn. De oplevering van de binnenzijde is ook afhankelijk van de prijs. De kozijnen graag van kunststof. Er is nog geen vergunning in bezit.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zondag 20 november 2022

Schuur bouwen 18m2

Er staat een houten blokhut in mijn achtertuin, die door stormen onherstelbaar is beschadigd. Ik wil graag een schuur laten bouwen van 3 bij 6 meter. We denken nu aan een houten schuur, maar het is wel belangrijk dat hij goed verankerd staat. Eventueel kan ander materiaal ook. De helft daarvan als opbergruimte. De andere helft als werkkamer. Die helft moet dan ook geïsoleerd worden. Een puntdak is het mooiste ivm uitzicht naar de achterburen. Eventueel zou ik aan de schuur nog een overkapping willen laten maken waar een tafel (1x2) onder kan staan. De schuur komt meer dan 4 meter van het huis. De schuur niet van hout of metselwerk. De eventuele overkapping voor de tafel mag van hout.


Bouw en nieuwbouw Voorburg
dinsdag 11 oktober 2022

2 kamers voorzien van airconditioning

Ik zoek een installateur voor een split airco, koel/warm, naar buiten, 5 kw. Het is voor in mijn woonkamer en slaapkamer. Ik woon in een top-appartement, jaren 30 woning, met een plat dak. Waar de airco het best geplaatst kan worden weet ik niet, hier zal even naar gekeken moeten worden.


Installatie- en leidingwerk Voorburg
woensdag 05 oktober 2022

Plat dak isoleren 60m²

Graag ontvang ik een totaal offerte voor een dubbel geïsoleerd warm plat dak, minimaal CR van 6 met EPDM toplaag. Het dak is 60m2 . Uiteraard met behoud van doorvoeren en lichtkoepels.


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
maandag 19 september 2022

Het platte dak van onze oude woning van buiten isoleren

Ik zoek een specialist voor omgekeerde dakisolatie. Het dak heeft schuine en platte delen en is bedekt met bitumen. Het gaat om het platte dak wat ongeveer 50 m2 is. Betreft een houten dak. Ik kom graag met iemand hiervoor in contact om te kijken of het mogelijk is en wanneer het zou kunnen. vanuit buiten


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
maandag 12 september 2022

Zonnepanelen installeren (particulier)

Zoek een vakman die zonnepanelen kan installeren op het schuine dak. Denk dat het gaat om ~10 panelen.


CV en verwarming Voorburg
woensdag 07 september 2022

Woning beter isoleren

De bedoeling is ons oude huis (bouwjaar 1906; met hoge plafonds) te isoleren om de energierekening omlaag te brengen en bij voorkeur ook een droger huis te krijgen. We denken daarbij in eerste instantie aan vloer-, bodem-, kruipruimte of dakisolatie (of een optimale combinatie van twee of meer maatregelen). De oppervlakte van de vloer is ongeveer 50m2. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2. Wellicht ook nieuw glaswerk, maar dat is allemaal afhankelijk van advies en kosten. Bij voorkeur komen we in aanmerking voor subsidie.


Isolatie Voorburg
maandag 29 augustus 2022

Binnenmuur en dak isolatie

Muurisolatie aan de binnenkant en wellicht ook vernieuwing van de dakisolatie aan de binnenkant. Betreft ongeveer 80 m2 muur en 120 m² dak.


Isolatie Voorburg
vrijdag 19 augustus 2022

Sedumdak aanleggen 31m2

Wij hebben tuinkamer + hal aangebouwd aan het huis. Het heeft een plat dak en wij willen graag extensief groen dak. Er zit nu bitumen op dus die zou dan eerste vervangen moeten worden. Oppervlak is circa 31 m2.


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
zaterdag 13 augustus 2022

Dakisolatie aanbrengen

Plat dak isoleren. Het moet vanaf buitenaf geisoleerd worden. Het gaat om ongeveer 104 m2.


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
vrijdag 22 juli 2022

Dakterras aanleggen

Ik zou graag de mogelijkheden voor het aanleggen van een dakterras van ca. 10 m2 op ons platte dak, inclusief toegang daarnaartoe vernemen en hiervoor vrijblijvende offertes ontvangen. Hoe groot kan je dakterras ongeveer worden?: 10


Terras en (sier)bestrating Voorburg
maandag 13 juni 2022

Hellend dak isoleren

Ik wil graag mijn dak vanaf de buitenkant laten isoleren alleen weet nog niet met wat graag een vakman die langs komt om te kijken. oppervlakte is ook onduidelijk


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
donderdag 26 mei 2022

Plat dak isoleren + bedekking vervangen (~18m2)

Ik wil mijn platte dak (5.1m bij 3.6m bitumen met grind) aan de buitenzijde isoleren met 140mm PIR en afdekken met EDPM of bitumen.


Dakdekken en dakreparaties Voorburg
Offertes aanvragen