Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Voorburg

Dak - Voorburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Voorburg?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Voorburg

Recente aanvragen uit Voorburg

maandag 18 januari 2021

Groendak + verstevigen of vervangen bestaande bitumen dakbedekking

Wij willen een groendak en twijfelen of we dit op de bestaande bitumen dakconstructie kunnen plaatsen, dit moeten laten verstevigen of geheel moeten laten vervangen.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 06 januari 2021

Dakterras renoveren

Wil graag mijn dakterras vernieuwen, onder andere een nieuw hekwerk en misschien andere vlonders. Ik laat mijzelf graag adviseren door de vakman Gaat ongeveer om 25 m2.


Timmerwerk
maandag 14 december 2020

Dak en dakkapel geheel renoveren

Graag informeer ik wat jullie voor mij (en mijn buren) kunnen betekenen en een kostenindicatie. Vorig jaar hebben de buren het dak laten inspecteren. Ik heb nummer 22 afgelopen maand gekocht en een bouwkundige keuring uit laten voeren. Dit brengt ons tot het volgende benodigde werkzaamheden: - Vernieuwen dakpannen, daktengels en panlatten. Keramische pannen, 22A heeft 65m2 en 22 heeft 95 m2. Dakbeschot daar waar nodig. - Aanbrengen isolatie aan de buitenzijde - Er zijn drie schoorstenen, waarvan één gezamenlijk. Nieuw voegwerk nodig. - Er zijn drie dakkapellen. Eén gezamenlijke aan de voorkant, deze dient volledig te worden vervangen (en groter/breder gemaakt te worden). Een dakkapel aan de zijkant van 22A. Deze is relatief nieuw (2007?), hier hoeft niet veel aan te gebeuren. Een dakkapel aan de achterkant van 22. - Nieuwe bitumen dakbedekking nodig. - Vervangen lood en zink van de twee dakkapellen die niet vervangen worden. En van de 3 schoorstenen. - Vervangen zinken bekleding dakgoten van 22. - Dakdoorvoeren vervangen. - Voor 22A moet één dakraam weg. - Tot slot heeft 22 een dakterras op de 1e etage van 7,5 m2, voorzien van een zeer oude mastieke dakbedekking met tegels. Deze dient te worden vervangen en te worden geïsoleerd. Zie bijlage voor wat foto's. Ik hoor het graag.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen