Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Voorburg

Houten dakopbouw 10m2 (casco) - Aanbouw - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten dakopbouw 10m2 (casco)

Wij zouden graag een dakopbouw willen maar weten nog niet hoe groot en wat er mogelijk is. Wij denken tussen de 10m2 en 20m2, voor nu gaan we uit van 10m2. Het mag een houten dakopbouw zijn. De oplevering van de binnenzijde is ook afhankelijk van de prijs. De kozijnen graag van kunststof. Er is nog geen vergunning in bezit.


Aannemer Voorburg

Offertes aanbouw in Voorburg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Voorburg

zondag 20 september 2020

Uitbouw realiseren (vergunning verleend, bouwtekeningen gereed)

Voor een tweelaags casco aanbouw ben ik op zoek naar een aannemer om deze te realiseren. De afmeting is 5x6 meter. Kunt u hiervoor een offerte geven? Ik ben in bezit van een vergunning en tekening.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
maandag 10 augustus 2020

Een bestaande uitbouw uitbouwen tot serre

Wij willen aan de achterkant de bestaande uitbouw vergroten. De bestaande uitbouw is 2 bij 2,5 meter en deze willen we voor een deel als soort serre verbreden. De nieuwe aanbouw is 2 bij 1,5 m. Het huis is gebouwd in 1922 en heeft een kruipruimte. Het hoeft niet in dezelfde stijl, we willen zo veel mogelijk licht creëren. bouwtekeningen worden gemaakt door een architect en ook de omgevingsvergunning zijn we mee bezig. De bestaande uitbouw en de nieuwe uitbouw moeten samen een serre vormen. Graag redelijk casco opleveren. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de serre.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zaterdag 25 april 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 4,5 m breed en 3 meter diep op verhoogd terras in een stijl passend bij het huis. Het terras kan uitgegraven worden. We willen graag veel glas en grote deuren naar de tuin. De ruimte wordt gebruikt als eetkamer. Er is al elektriciteit buiten. We vinden het belangrijk dat de ruimte goed geïsoleerd is. We denken aan triple A glas. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig, wel toestemming van de VVE, maar dit zou goed moeten komen. Fundering is nodig. We willen een gevel helemaal gemetseld en de overige met veel glas. Openslaande deuren mogen, maar als er betere opties zijn, staan we daar ook open voor. We denken aan kozijnen met jaren 30 stijl. Verwarming zal mogelijk iets verlegd moeten worden, maar daar weten we persoonlijk te weinig vanaf. We neigen meer naar een complete oplevering. De vloer moet ook betegeld worden. Boven is een balkon van de bovenburen, wij denken dat het het slimst is om het dak van de aanbouw er niet aan vast te maken, om zo geluid van de bovenburen te verminderen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
donderdag 23 januari 2020

2-Laags aanbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een tweelaags aanbouw van 5 x 6 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra een stucwerk, wel een fundering en een houten constructie. Ik heb de vergunning al binnen. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
woensdag 06 februari 2019

Aanbouw in tuin realiseren

Er moet een aanbouw komen in de achtertuin . Ik heb een aannemer maar die heeft in die periode geen metselaar. Het gaat om ca 35 m2 halfsteen, in halfsteensverband en afgevoegd aan de buitenzijde. Voor het materiaal wordt gezorgd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
vrijdag 18 mei 2018

Aanbouw realiseren

Wij willen graag een aanbouw aan de achterkant van onze woning. Het gaat om 1,70 meter vanuit de muur. En 3.50 meter breed vanaf de binnenmuur. De aanbouw moet voorzien zijn van openslaande deuren en ramen, zodat er veel licht binnen komt. Bovenop de aanbouw willen wij een balkon realiseren. De tuin ligt lager / dieper dan de woning (zo'n 30 cm) hier zal ook iets op gevonden moeten worden. Graag een complete offerte met uren en materialen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zondag 26 maart 2017

Achterzijde van een hoekwoning uitbouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1973. Wij zijn nu de financiering aan het regelen en willen daarin ook de kosten van een aanbouw meenemen. We willen een aanbouw laten maken van 3 x 6.31 meter. Wij overwegen ook een deel van de hoek (maximaal de helft van de huidige woonkamer, zie plattegrond) bij de aanbouw te betrekken door het plaatsen van extra kozijnen (raam/uitslaande deuren) aan de zijkant. En de gevel zou dan doorgebroken moeten worden. De fundering moet waarschijnlijk wel nog gelegd worden. We ontvangen graag een prijsindicatie voor een casco aanbouw en voor een volledig afgewerkte aanbouw. De werkzaamheden zouden we begin juli willen starten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zaterdag 25 maart 2017

Uitbouw over 1 of 2 verdiepingen aanbouwen

Betreft aanvraag voor woning die onlangs is aangekocht. In de huidige staat beschikt woning over houten uitbouw, niet over de gehele breedte van de woning. Grond is dus deels ook al gefundeerd. Hoe sterk deze fundering is, is onbekend. De bestaande uitbouw willen wij afbreken, en op de plaats hiervan willen we een uitbouw over de volledige breedte van het pand, is 300 cm diep en 550 cm breed, inclusief stalen dwarsbalk. Hierin willen wij tevens een lichtstraat/lichtkoepels die de ruimte voldoende verlicht, we dachten zelf aan 3 meter * 1 meter, wit houten kozijn inclusief HR++-glas en ventilatieroosters, rode baksteen, dubbele openslaande deuren en 1 enkele keukendeur. Alternatief denken wij aan een dubbele uitbouw, dat wil zeggen: 550 cm * 300 cm over twee verdiepingen. Hierbij vervalt de lichtstraat op de BG uiteraard, wordt de oude gevel deels verwijderd, en kunnen de kozijnen op de eerste eventueel mee verplaatst worden naar de nieuwe opstelling. Mocht dit laatste niet kunnen/duurder zijn, worden de nieuwe kozijnen kunststof, waarbij de ramen van vergelijkbare grootte zijn als de huidige ramen, tevens inclusief HR++-glas en ventilatieroosters. Indien mogelijk graag een offerte opmaken voor beide opties, in casco staat. Aangezien beide opstellingen tot op zekere hoogte bij identieke huizen in de straat al zijn toegepast, beschik ik eventueel over voorbeeld-bouwtekeningen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
maandag 23 mei 2016

Aanbouwen van een erker

Aanbouw erker.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
dinsdag 09 februari 2016

Aanbouw aan de garage bouwen

Ik wil graag een aanbouw van 6 bij 1.5 meter, 3 meter hoog aan de bestaande, vrijstaande garage laten plaatsen. Mijn voorkeur gaat uit naar een plat dak met eenvoudige lichtkoepels. Liefst hergebruik van het huidige raam en de deur. Wat zou dit ongeveer kosten en hoe lang zou dit duren? Volgens klant is er geen vergunning vereist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
maandag 02 juni 2014

Complete aanbouw plaatsen

Wij willen een complete aanbouw aan ons huis realiseren, van ongeveer 7 meter x 2,5 meter. Inclusief nieuwe pui en alle andere afwerkingen. Graag ontvangen wij een offerte wat het plaatsen van een aanbouw ons gaat kosten


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zaterdag 27 maart 2010

Aannemer

Aanbouw aan de tuin kant; 2m/2,5/3m bij 5m breed. Fundering, metselwerk, plat dak. Helemaal afgebouwd. Maar dat in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
dinsdag 29 september 2009

Aannemer

Het betreft in eerste instantie een aanbouw van 2 meter (achterzijde huis) grenzend aan woonkamer van 6,5 meter breed. Daarnaast (afhankelijk van offertes) ook een dakkapel van 3 meter bij 1,5 meter. Verwachte uitvoering werkzaamheden januari 2010.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
zaterdag 18 april 2009

Aannemer

Aanbouw van 2,5 bij ca 6 meter aan achtergevel, geheel afgewerkt (fundering, dak, buitenmuren metselen, binnenwanden, plafond en muren stucen, vloer afgewerkt, goede isolatie, wandcontactdoos links en rechts in uitbouw, verwarming verplaatsen, openslaande deuren en verder aan weerszijden van deuren grote ramen). Aan weerszijden van achtergevel (in tuin) is dubbelsteens muur aanwezig die boven 1m is en onder ca. 1,7 m, die geintegreerd moet worden (of vernieuwd). Bovendien is er een balkon van 1m aanwezig op 1e verdieping die in dak uitbouw geintegreerd moet worden. Bouwjaar huis 1954. Bezig met aankoop van woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Voorburg
Offertes aanvragen