Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Wageningen

Dakgoot schoonmaken en lekkage opsporen en repareren - Dakgoot vervangen - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot schoonmaken en lekkage opsporen en repareren

Het betreft het laten reinigen en het opsporen en repareren van een lekkage van de dakgoot aan de voorzijde van de woning. De goot is ongeveer 5 meter lang.


Dakdekker Rhenen

Offertes dakgoot vervangen in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

maandag 02 januari 2023

Dakgoot vervangen

We hebben een dakgoot die lekt waardoor er een natte plek op de muur komt. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakgoot. Betreft een zinken dakgoot. Hangt op de tweede verdieping en er kan een steiger worden geplaatst. Betreft een dakgoot van ongeveer 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Wageningen
maandag 12 september 2022

Houtrot repareren en lekkages

Ik zoek een timmerman die houtrot kan repareren of misschien zelfs geheel vervangen aan een monumentaal pand. Een klus waar een hoogwerker of steiger bij komt kijken aangezien het een groot en hoog pand is. Verder zijn er ook lekkages in het dak en moet de dakgoot gerepareerd worden net als een paar andere plekken in het dak.


Timmerwerk Wageningen
zondag 04 september 2022

Reparatie dakgoot + beschot

Dakgoot lekt door loslatende soldering. Hierdoor het hout van het dakgoot beschot op de plek van lekkage rot' Reparatie (solderen) van de goot en rapereren van het houten beschot


Installatie- en leidingwerk Zetten
zondag 28 maart 2021

Twee stukke ronde dakgoot vervangen

Wij moeten twee stukken van 1 meter half ronde dakgoot vervangen. Er zijn met de storm dakpannen doorheen gevallen. Moeten opnieuw gesoldeerd worden aan de bestaande goot. Het huis is uit 1923. Graag advies van de vakman.


Installatie- en leidingwerk Bennekom
zondag 09 augustus 2020

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren

Het gaat om dakkgoten van een semi-bungalow met totale lengte van ongeveer 30m die op een paar plekken lek is en het hout op een aantal plekken is aangetast.


Dakkapelbouw Bennekom
zondag 29 september 2019

Kunststof dakgoot vervangen

Ik wil mijn dakgoten aan de tuinzijde vervangen. Het betreft 5 meter aan kunststof dakgoten. De hoogte is ongeveer 4-6 meter. Voor deze klus is een steiger noodzakelijk. Er zijn nog ongeveer 5 buurtbewoners geïnteresseerd, wellicht heeft dat invloed op de prijs.


Dakgoot en regenpijp Wageningen
donderdag 18 april 2019

Dakrenovatie inclusief isolatie bij chalet

Het chalet is bedekt met shingles maar heeft last van enige lekkage ook is rondom de houten goot op een aantal plekken kapot door lekkage. Gevraagd wordt een offerte voor het vervangen van de shingles en het renoveren van de dakgoot. Tevens het aanbrengen van isolatie op het dak. Het mag ook uitgevoerd met dakpanplaten inclusief isolatie en herstel van de goot. Het dak is ongeveer 80 m2. Het chalet op het vakantiepark is goed te bereiken.


Dakdekken en dakreparaties Heteren
donderdag 08 februari 2018

Reparatie/vervanging onderste deel kilgoot

In verband met een lekkage bij de voordeur hebben we een lekdetectie laten uitvoeren. Hieruit bleek dat de oorzaak lag in een te smalle kilgoot met te lage waterkeringen. Het advies is om de kilgoot +/- 1 meter uit de goot te verbreden en de waterkeringen te verhogen opdat deze meer water kan verwerken. Ook willen we het driehoekige zinken gootgedeelte waar de kilgoot in eindigt vervangen door een nieuw deel. De dakgoot waarin de kilgoot eindigt zit op een hoogte van circa. 2. 60 meter en kan via een ladder bereikt worden (foto's zijn beschikbaar).


Dakgoot en regenpijp Andelst
maandag 26 september 2016

Timmer-, metsel- en dakwerk

Ik wil graag enkele onderhoudswerkzaamheden aan mijn woning laten verzorgen. De dakgoten aan de voorzijde van mijn woning hebben onderhoud nodig. De houten boeiboorden voor en opzij en de planken onder de brede dakgoot moeten vervangen worden. Verder heb ik aan de zijkant van mijn huis nu een schutting staan van rasterwerk met klimop. Die ga ik weghalen en ik wil daar een fundering met een gemetselde muur laten maken van ongeveer 250 x 200 cm. Als derde klus wil ik wat onderhoud aan de dakbedekking op mijn platte dak laten verzorgen. Ik heb incidenteel lekkages en wil het dak laten nakijken en zo nodig repareren of helemaal opnieuw bedekken.


Renovatie Bennekom
woensdag 17 augustus 2016

Dakgoot vervangen

Ik heb mijn vrijstaande woning uit bouwjaar 1906 te koop staan. Aan de voorzijde hangt een oude dakgoot aan beugels die in slechte staat is. Omdat dit toch wel het eerste aanzicht van de woning is, wil ik die dakgoot met het oog op de bezichtigingen laten vernieuwen. Het gaat om naar schatting 14 meter lengte. Ik laat de goot hier graag even opmeten en ontvang daarna een offerte.


Installatie- en leidingwerk Lienden
zondag 21 februari 2016

Serre aan de woonkamer laten bouwen

Wij willen een serre/tuinkamer laten realiseren. Het gaat om een afmeting van 4 bij 4.50 meter. Er zal nog een fundering gestort moeten worden. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is. Er hoeft geen stroomvoorziening gemaakt te worden. Graag willen we wel een dakgoot. Ik weet nog niet wat voor materiaal we zouden willen gebruiken.


Veranda- en serrebouw Kapel Avezaath
maandag 13 oktober 2014

Dakgoot schoonmaken en lekkage opsporen en repareren

Het betreft het laten reinigen en het opsporen en repareren van een lekkage van de dakgoot aan de voorzijde van de woning. De goot is ongeveer 5 meter lang.


Dakgoot en regenpijp Rhenen
zondag 05 oktober 2014

Dakgoot repareren

Op een aantal plekken (in ieder geval 3 naden waar delen aansluiten) zitten lekken in de dakgoten van mijn huis. De goot hangt op een hoogte van 6 a 7 meter. Reparatie met kit zou kunnen werken maar is niet duurzaam waarschijnlijk.


Dakgoot en regenpijp Wageningen
dinsdag 05 augustus 2014

Schuurwerk op het plafond aanbrengen

Stucwerk is gescheurd naar lekkage dakgoot. Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)


Stucwerk en spackspuiten Rhenen
woensdag 28 mei 2014

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot van 3 meter en een deel van 6 meter laten vervangen. Het zink ligt in een houten bak met een kraagje over de rand gebogen. Alleen de zinken goot moet vervangen worden.


Dakgoot en regenpijp Opheusden
Offertes aanvragen