Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Wageningen

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren - Dakkapel plaatsen - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren

Het gaat om dakkgoten van een semi-bungalow met totale lengte van ongeveer 30m die op een paar plekken lek is en het hout op een aantal plekken is aangetast.


Dakkapelspecialist Bennekom

Offertes dakkapel plaatsen in Wageningen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Wageningen

zaterdag 17 oktober 2020

Dakkkapel renoveren

Vervanging alle kozijnen van dakkapel en plaatsen dubbel H++ glas. Vast raam 1,60m bij 1,30m plus twee draaikiepramen links en rechts 0,60m bij 1,30m


Dakkapelbouw Rhenen
zondag 09 augustus 2020

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren

Het gaat om dakkgoten van een semi-bungalow met totale lengte van ongeveer 30m die op een paar plekken lek is en het hout op een aantal plekken is aangetast.


Dakkapelbouw Bennekom
dinsdag 18 juni 2019

Dakkapel met twee draairamen laten plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor een Dakkapel van kunststof, 35 graden, pannendak, 3,5 of 4 m, 3 of 4 ramen, waarvan 2 draai of draaikiepramen. We horen graag van u!


Dakkapelbouw Heteren
dinsdag 06 november 2018

Dakkapel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een prefab houten dakkapel. Deze zal ongeveer 2 meter breed moeten worden inclusief een handmatig rolluik. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?


Dakkapelbouw Wageningen
zondag 19 augustus 2018

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 3 meter laten plaatsen op ons nieuwe jaren 70 huis. Prijs graag inclusief een draai kiepraam, hor en screen. Wat kost de aftimmering aan de binnenzijde?


Dakkapelbouw Wageningen
maandag 23 juli 2018

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van 4 meter breed van kunststof inclusief rolluik laten plaatsen. Het Velux dakraam zal van van de achterzijde naar de voorzijde verplaatst moeten worden. Het aftimmeren van beide willen wij graag separaat laten offreren. Er hoeft geren vergunning aangevraagd te worden.


Dakkapelbouw Wageningen
zondag 25 maart 2018

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen aan de achterkant van de woning. Het is op de 1e verdieping van een slaapkamer en badkamer. De dakkapel moet van kunststof worden en 4,80 meter breed. De binnenzijde dient stuukklaar afgewerkt moeten worden. Ik zou hier graag wat meer informatie over willen.


Dakkapelbouw Wageningen
zaterdag 24 maart 2018

Dakkapel op zolder plaatsen

Wij willen graag een dakkapel op onze zolder in onze lounge kamer plaatsen. De bedoeling is zoveel mogelijk lichtinval, dak mag van glas maar hoeft niet wel graag beide opties offreren, aan de voorzijde. De raampartijen moeten volledig open kunnen zodat je rechtstreeks in de zon kunt zitten. De binnenmaat van zijkant tot zijkant: 2,80 meter breedte en de binnenmaat van de hoogte is 2 meter. De dakkapel start op 0,5 meter vanaf de dakvoet. Vanaf daar 2 meter omhoog, binnenmaat. Er ontstaat dus 2,5 meter stahoogte. Het soort materiaal is in overleg. De vakman dient de vergunning aan te vragen.


Dakkapelbouw Wageningen
donderdag 29 juni 2017

Reiniging van de dakkapel

Ik wil onze dakkapel grondig laten reinigen. Het kapel heeft kunststof kozijn en is bekleed met kunststof. Het is momenteel erg vuil. Hij zit aan de achterkant van het huis (Noordkant) en is ongeveer 2.5 meter breed. Het dak is vanuit de achtertuin met een ladder niet te bereiken i.v.m een grote uitbouw met een glazen dak. Eventueel is het dak wel via een balkon te bereiken of vanaf de straatkant, door over de nok te klimmen.


Dakkapelbouw Heteren
zaterdag 01 april 2017

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen.


Dakkapelbouw Opheusden
woensdag 22 februari 2012

Renovatie dakkappelen

Wij wonen in een jaren 30 huis. Op de eerste verdieping hebben wij zowel aan de voorkant als de achterkant een dakkapel zitten (2 draai en 1 kiep raam (70 cm breed) in totaal dakkapel +/- 2,30 breed). Kozijnen+ramen moeten worden vervangen, verder moet beide dakkapellen worden ge-isoleerd en worden gerenoveerd. Aan zijkant woning moeten ook 2 draai kozijnen worden vervangen.


Dakkapelbouw Wageningen
dinsdag 08 juni 2010

Dakkapelspecialist

Controle dakkapel bij lekkage.


Dakkapelbouw Wageningen
zondag 20 januari 2008

Dakkapelspecialist

Dakkapel op slaapkamerniveau, voor de tweeachterliggende slaapkamers, schuin dakvlak met pannen. De tuimelramen die nu aanwezig zijn moeten verwijderd worden en op zolderniveau geplaatst worden. Compete dakkapel van 4,5 meter breed met afwerking.


Dakkapelbouw Rhenen
zondag 06 mei 2007

Dakkapelspecialist

1 dakkapel van 2300 breed met slepend pannendak. Afmetingen kozijn van 2100 breed met daarin 2 draaikieperamen van 1200 hoog (hr++ glas met kruisroedeverdeling in het glas). Kozijnen en zijkanten gemaakt van dark red merantie en wit geschilderd (ral 9010). Isolatie 120mm glaswol. Zinken goot. Binnen zijkanten bekleden met gipsplaten, maken knieschotten en mdf vensterbank. 2e dakkapel 2600 breed met kozijn van 2400 breed en 1300 hoog, 2 draaikiepramen (hr++ glas met kruisroedeverdeling in het glas). Kozijnen en zijkanten gemaakt van dark red merantie en wit geschilderd (ral 9010). Isolatie 120mm glaswol. Zinken goot. Binnen zijkanten bekleden met gipsplaten, maken knieschotten en mdf vensterbank.


Dakkapelbouw Lienden
Offertes aanvragen