Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Vlissingen

Dakgoot vervangen achterzijde woning - Dakgoot vervangen - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot vervangen achterzijde woning

Wij zoeken iemand die onze dakgoot kan vervangen, we hebben lekkage, en het lekt daardoor ook naar binnen. Er zit een boeiboord voor. We hebben ook een serre dus lastiger er bij te komen. De lengte over de breedte is ongeveer 6 meter.


Dakdekker Oost-Souburg

Offertes dakgoot vervangen in Vlissingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlissingen

zondag 09 oktober 2022

Dakgoot en boeiboorden schoonmaken

Zoek een vakman die de dakgoot en de boeiboorden kan schoonmaken. Het gaat bij de dakgoot in totaal om 12m.


Klussen Koudekerke
zondag 04 juli 2021

Dakgoot vervangen achterzijde woning

Wij zoeken iemand die onze dakgoot kan vervangen, we hebben lekkage, en het lekt daardoor ook naar binnen. Er zit een boeiboord voor. We hebben ook een serre dus lastiger er bij te komen. De lengte over de breedte is ongeveer 6 meter.


Dakgoot en regenpijp Oost-Souburg
maandag 24 mei 2021

Vernieuwing pannendak 15m2

Dak in het geheel vernieuwen met herbruik dakpannen. De oppervlakte van het dak bedraagt 15m2. Dak in het geheel vervangen, inclusief isolatie. Dakgoot binnen handbereik, dus makkelijk bereikbaar. Afwerking van de dakgoot in zink.


Dakdekken en dakreparaties Vlissingen
dinsdag 09 maart 2021

Dakgoot (platte) aanbrengen zink 22m²

Ik wil graag mijn dakgoot laten vervangen. Lengte +/- 22 meter. De dakgoten zijn momenteel van zink. De nieuwe dakgoten moeten ook gewoon van zink worden. De dakgoten moeten wel wat platter worden dan op de huidige foto.


Dakgoot en regenpijp Koudekerke
woensdag 17 juli 2019

Kantplanken dakgoot controleren en vervangen

Graag wil ik u verzoeken zsm contact op te nemen ivm een kant plank die los is gekomen van mijn dakgoot. - Graag zou ik een prijs willen hebben om de overige kantplanken te checken en indien er gevaar is dat ze loskomen te verwijderen. - Vervolgens een offerte voor vervanging van alle kantplanken voor onderhoudsvrij plaat materiaal en het schoonmaken van de dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Vlissingen
woensdag 01 augustus 2018

Plat dak bedekken met EPDM

Ik heb een dakkapel met een platdak oppervlakte van circa 5,5 m2. De dakbedekking moet vervangen worden door EPDM. En aan de voorzijde huis een kapotte dakgoot van circa 1,5 meter. Dient ook vervangen te worden en het plaatsen van een eindafschot.


Dakdekken en dakreparaties Vlissingen
zondag 15 april 2018

Gevelrenovatie van boerenhuis met spuitkurk

Te plaatsen spuitkurk? Tussen 50 en 100 m². Goedendag, Het gaat om een oud vrijstaand klein boerenhuisje. Aan de straatzijde kun je bijv. met je hand de dakgoot aanraken! Op de gevels zit oud stucwerk. Met enkele scheuren. Afmeting is bij benadering, zou ik moeten nameten. Dus ook graag een prijsopgave van meer dan 100 m2. Hoop dat het vocht afstotend is. Ik wil mij hierover graag laten adviseren.


Gevel- en metselwerk Koudekerke
donderdag 24 augustus 2017

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot aan de zijkant van huis vervangen. Het zal gaan om een meter of 20 aan zinken dakgoot. Huidige goot zakt door en loopt over. Nieuwe goot moet meer water af kunnen voeren. Ik weet niet wat er tegenwoordig mag en kan. Afwerking goot netjes laten aansluiten aan boeiboord.


Dakgoot en regenpijp Oost-Souburg
dinsdag 10 mei 2016

Zinken dakgoot vervangen van hoekwoning

Zinken dakgoot voor en achterkant hoekhuis, lengte per dakgoot +/- 5.90 meter.


Dakgoot en regenpijp Oost-Souburg
zondag 04 oktober 2015

Bakgoot met inpandige afvoer repareren

Ik heb een dakgoot met een inpandige afvoer, maar nu is de pijp (of bochtstuk) kapot. Het gaat om het stuk wat de muur inloopt. Nu wil ik een afvoer buiten langs en als onderste stuk een gegalvaniseerde pijp van 2 meter. Dus bestaande afvoer dicht maken en een nieuwe afvoer naar beneden toe en aansluiten op riool, hoogte goot zit ongeveer op 9 meter ook moet er een stuk van een meter het hout van de goot vernieuwd worden, de goot is met epdm geplakt . Graag hier een offerte van.


Dakgoot en regenpijp Vlissingen
zondag 28 december 2014

Dakisolatie op het dak aanbrengen

Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor mijn woning wat betreft dakisolatie. Het is een woning met een Franse kap en aan de kant van de buren (grenst aan dakgoot) is bepekte ruimte beschikbaar. Totaaloppervlakte niet bekend.


Isolatie Oost-Souburg
zaterdag 22 december 2012

Ombouw van dakgoot vervangen

Ik heb 2 jaar geleden een nieuw binnenwerk van mijn dakgoot laten plaatsen, maar nu gaat het houtwerk erom heen kapot en het water loopt er uit. Wil nu een nieuwe ombouw laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 7 a 8 meter.


Dakdekken en dakreparaties Zoutelande
maandag 04 juni 2012

Lekkage verhelpen en plat dak vernieuwen

Ik heb lekkage, waarschijnlijk vanuit de dakgoot van de koekoek (klein dakkapelletje), niet op het platte dak. Verder moet het platte dak van de keuken en bijkeuken geisoleerd en vervangen worden. Dit is een bitumen dak. Platte dak is ongeveer 21 m2.


Dakdekken en dakreparaties Vlissingen
donderdag 22 december 2011

Katrol aanbrengen

Zendamateur. T.b.v van een draad antenne zou ik een katrol willen laten aanbrengen aan de voet van de schoorsteen op ongeveer 7 meter hoogte. Hoogte dakgoot = 6 meter. Schuin oplopend dak tot +/_ 7.5 meter.


Klussen Vlissingen
vrijdag 12 augustus 2011

Dakgoot vervangen

Vervanging van zinken dakgoten over een totale lengte +/- 23 meter. Eventueel alternatief goten renoveren / coaten.


Dakgoot en regenpijp Oost-Souburg
Offertes aanvragen