Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Terneuzen

Dakgoot + afvoer vervangen - Dakgoot vervangen - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot + afvoer vervangen

Het vervangen van de complete dakgoot + afvoerpijp naar beneden.


Dakdekker Hoek

Offertes dakgoot vervangen in Terneuzen vergelijken

Recente opdrachten in Terneuzen

vrijdag 04 juni 2021

Dakgoot + afvoer vervangen

Het vervangen van de complete dakgoot + afvoerpijp naar beneden.


Dakgoot en regenpijp Hoek
donderdag 13 mei 2021

Dakgoten repareren

Een diagnose stellen waar onze vochtplek vandaag komt en een concreet plan opstellen waardeert probleem opgelost wordt. Het is een vrijstaande woning met spouwmuur. Ik vermoed de dat het van de dakgoot komt, maar ben niet 100% zeker. Welk vochtprobleem moet behandeld worden?: Lek in het dak, waterleiding, afvoer, schouw.


Dakgoot en regenpijp Kloosterzande
dinsdag 02 maart 2021

Zinken dakgoot plaatsen

Plaatsen van een dakgoot op een tuinhuis met overkapping. ) tuinhuis type bertil 8m x 3m


Installatie- en leidingwerk Terneuzen
donderdag 03 september 2020

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil de huidige zinken dakgoot van 12 meter verwijderen en door een nieuwe laten vervangen. Het is voor mij en de buren. Alle materialen zijn aanwezig, en het afvoeren van de oude dakgoot doe ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.


Dakgoot en regenpijp Hulst
zaterdag 29 augustus 2020

Zinken dakgoot voorzijde woning vervangen

Ik zoek een specialist voor het vervangen van de dakgoot aan de voorzijde van de woning. Dit betreft ongeveer 6 meter. De goot van beide buren is al vervangen. De (hout) bekisting is volgens mij nog in goede staat, maar dat het vervangen hiervan bespreek ik graag nog even met de vakman.


Dakgoot en regenpijp Terneuzen
dinsdag 25 augustus 2020

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn oude zinken dakgoot van 10 meter vervangen. Mijn nieuwe dakgoot wil ik ook graag van zink hebben, en ik wil ook een nieuw zink afvoerpijp laten aanleggen.


Installatie- en leidingwerk Nieuwvliet
maandag 29 juni 2020

Dakrenovatie epdm

Dak renovatie en/of vernieuwen inclusief dakgoot (pannendak). Voorkeur voor een dak renovatie bedrijf welke tevens bekend is met epdm daken. Dit ivm een toekomstige vervanging van een bitumen plat dak gedeelte. Gaat om een halve Franse kap.


Dakdekken en dakreparaties Axel
dinsdag 12 mei 2020

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nok verhoging van 5,5 m breed en tot de derde dakpan rij vanaf de dakgoot. Ik heb een tekening, deze kan ik u toesturen. Het betreft een woning twee onder een kap, het is nu bergkap. Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 6,5 bij 6m. Graag inclusief buitenafwerking met dakpannen. Van prijs afhankelijk of we casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. Daarnaast graag twee slaapkamers creëren.


Verbouwing Terneuzen
maandag 13 april 2020

Boeiboorden vervangen rondom vrijstaand huis

Het vervangen van nu houten dakranden (in zicht en onderkant), die langs de kopse kanten van het schuine dak en langs de goten lopen. Bij voorkeur door keralit, trespa of ander product (duurzamers), niet van hout. In totaal gaat het om 48 m dat vervangen moet worden plus een stuk van 32 m dat langs de goot loopt. Ket is een schuin dak van een vrijstaand huis en rondom is er gemakkelijk bij te komen. Er staat wel een garage, maar dit is gemakkelijk voor de dakgoot. De kosten voor het afvoeren graag apart benoemen op de offerte.


Dakdekken en dakreparaties Zaamslag
maandag 30 maart 2020

Dakgoten vervangen

Ik wil mijn woning voorzien van nieuwe goten en overkapping bekleding Alsmede schoorsteen renovatie. De dakgoot is 10 meter, afvoeren is niet nodig.


Dakgoot en regenpijp Hulst
woensdag 06 november 2019

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.


Dakdekken en dakreparaties Terneuzen
woensdag 30 oktober 2019

Dubbele nokverhoging

Graag wil ik een dubbele nokverhoging laten uitvoeren. Het moet 5,80 meter van schoorsteen tot schoorsteen worden, en 2,80 meter van dakgoot tot dakgoot. De binnenkant hoeft niet afgetimmerd te worden. De buitenkant wel. Er is een vergunning nodig en die wil ik graag via u aanvragen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Sint Jansteen
woensdag 11 september 2019

Dakpannen vernieuwen en een nieuwe dakgoot realiseren

Graag laten we het dak vervangen. Er liggen nu dakpannen op. Het is een licht hellend dak met dakpannen, twee Veluxen, 2 luchttoevoeren en 1 CV doorvoer. In totaal is het 30 m2. Het onderdak is in prima staat en is 18 mm underlaymentplaat. Ook zou er 10 meter nieuwe goot voorzien moeten worden. De hoogte van het dak is 3 meter op het laagste punt, 4 meter op hoogste punt. Het dak is goed bereikbaar. We willen aluminium dakpanplaten misschien met enige isolatie, afhankelijk van de meerprijs. Graag de dakpannen verwijderen (wijzelf brengen ze naar het stort), en verder het dak 100% lekvrij leggen.


Dakdekken en dakreparaties Hulst
woensdag 08 mei 2019

Dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen

Huis met twee schuine daken in bosrijke omgeving. Op sommige delen zitten mos. Ook is volgens mij de middengoot verstopt en is er een lekkage. Graag offerte voor dakinspectie, ontmossen en vrijmaken van de goten en eventueel de lekkage verhelpen (al komt die waarschijnlijk omdat een stukje lood niet goed zit. (Dakbedekking en oppervlakte dak niet bekend, ik denk meer dan 100 m2)


Dakdekken en dakreparaties Hulst
zondag 03 februari 2019

Lekkende dakgoot vervangen

De zinken dakgoot lekt op meerdere plaatsen waar de naad los is gekomen. Reparatie met specifieke tape heeft niet geholpen dus vervangen waarschijnlijk nodig. De dakgoot is ongeveer 12 meter breed, meerdere segmenten vermoedelijk. Het ophangsysteem, metaal, willen we behouden. Relatief gemakkelijk bereikbaar, op 2.50 meter hoogte.


Dakgoot en regenpijp Terneuzen
Offertes aanvragen