Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Terneuzen

Dakgoot vervangen - Sanitair en installatiewerk - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn oude zinken dakgoot van 10 meter vervangen. Mijn nieuwe dakgoot wil ik ook graag van zink hebben, en ik wil ook een nieuw zink afvoerpijp laten aanleggen.


Loodgieter / installateur Nieuwvliet

Offertes sanitair en installatiewerk in Terneuzen vergelijken

Recente opdrachten in Terneuzen

dinsdag 23 juni 2015

Sanitair, radiatoren en elektra renoveren

Sanitair, radiatoren en elektriciteit renoveren in een appartement: - 2 CV radiatoren eraf halen: daarop de twee radiatoren vervangen en een extra plaatsen - het verplaatsen van de boiler, van de keuken naar de berging - het bijplaatsen van een kleine keukenboiler - leidingwerk leggen voor een wasmachine in de berging - een douchebak en douchesysteem met regendouche plaatsen - de elektrokast vervangen en domotica aanleggen Alvorens onze renovatieplannen te kunnen uitvoeren zijn wij op zoek naar erkende installateurs aan wie we onze renovatieplannen willen voorleggen en ons hiervoor een offerte aan te bieden. Via bovenstaande gegevens zouden wij graag een afspraak maken met uw bedrijf om onze plannen ter plaatse te verduidelijken.


Installatie- en leidingwerk Terneuzen
woensdag 12 oktober 2011

Verwarming, sanitair, ventilatie

Voor een vernieuwbouw project in uitvoering in Clinge Hulst zoeken we nog een installateur voor het sanitair, ventilatie en verwarming. Het gaat om een pand van ongeveer 8 x 12 meter.


Installatie- en leidingwerk Clinge
Offertes aanvragen