Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Assen

Dakgoot reinigen - Dakgoot vervangen - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot reinigen

Ik wil de dakgoot schoon laten maken. Hij is nu verstopt. De lengte is plm 10 meter en hoogte plm 8 meter.


Dakdekker Westerbork

Offertes dakgoot vervangen in Assen vergelijken

Recente opdrachten in Assen

zondag 24 september 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Plat dak boven gang en bijkeuken. 26m2, Uitdaging zit hem in dat er relatief weinig ruimte zit tussen de dakgoot van het huis naar het platte dak en het feit dat wij minimaal een isolatiewaarde van 6 RC wensen. Dit is namelijk gelijkwaardig aan het reeds geisoleerde gedeelte. Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Dakisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: 1920 - 1976 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Zuidlaren
dinsdag 19 september 2023

Vezelcement gevelbekleding plaatsen of vervangen

Oppervlakte gevel is 100m2 Gevel heeft diverse scheuren in voegen en stenen. Spouw heeft isolatie uit 1980 en is verpulverd. Ik overweeg buitenmuur isolatie om muren te repareren en te verstevigen. Vraag is wel wat te doen met daklijsten en dakgoot. Gezien dorpsgezicht zal er een geschikt materiaal aan de buitenzijde aangebracht moeten worden. Huis heeft een aanbouw uit 1980 welke goed is en zo dient te blijven Advies is welkom. Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Cementbepleistering, Steenstrips gevelbekleding, Vezelcement Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Zuidlaren
donderdag 25 mei 2023

Buitenschilderwerk

Welke schilderwerken moeten er worden uitgevoerd? Kozijnen Deuren Aantal kozijnen? 4 Aantal deuren? 3 Welke ruimte(s) wens je te laten schilderen? Buiten (gevel) schilderwerk Om hoeveel m² gaat het ongeveer? Tussen 10 en 50 m2 Gewenste uitvoerdatum? Binnen 3 tot 6 maanden Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte om de voorkant van mijn huis (3 ramen en toilet raam), houtwerk onder 1 van de ramen, de regenpijp, de voordeur, garagedeur, deur van de garage naar de tuin, windveren aan de zijkant van het huis (zolder), boegdelen rondom de garage en de dakgoot voor en achter. Het is een 2 onder 1 kap woning uit 1984. Laatste schilderwerk dateert van 2017. Is nu geschilderd in gebroken wit/antraciet. Graag in dezelfde kleuren. Alvast bedankt en met vriendelijke groet, Barbara de Beer Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Vries
maandag 19 december 2022

Zinken dakgoot repareren

Waarschijnlijk een kapotte naad in de dakgoot, regen loopt erlangs. Het gaat om een zinken dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Assen
maandag 12 december 2022

Lek in dakgoot herstellen

Mijn dakgoot heeft een lek bij de naad. Ik zoek iemand die mij een offerte kan bieden om dit te herstellen.


Dakgoot en regenpijp Annen
maandag 23 mei 2022

Overkapping vervangen (16m2)

Wij willen een houten overkapping met plat dak aan het bestaande dak van de woning, inclusief 1 of 2 lichtkoepels. Daarbij dient de bestaande dakgoot te worden verplaatst naar de voorzijde van de nieuw te plaatsen overkapping. De overkapping moet plus minus 4 bij 4 meter worden. De bestaande overkapping moet worden verwijderd.


Bouw en nieuwbouw Assen
donderdag 03 maart 2022

Dakgoot vervangen

Ik zoek een vakman die mijn dakgoot kan vervangen, vanwege slijtage/ lekkage. Graag wat advies en info over zink en kunststof dakgoten.


Dakgoot en regenpijp Assen
vrijdag 28 mei 2021

Dakgoot reinigen

Ik wil de dakgoot schoon laten maken. Hij is nu verstopt. De lengte is plm 10 meter en hoogte plm 8 meter.


Dakgoot en regenpijp Westerbork
dinsdag 22 oktober 2019

Het vervangen van zinken dakgootbakken

Het gaat om het vervangen van zinken bakgoten: voor 6 meter en achter 6 meter. Het betreft een tussenwoning in een blokje 4 onder een (1) kap. Graag ook offerte voor het hele blok, dus 24 meter voor en 24 meter achter.


Dakdekken en dakreparaties Assen
donderdag 12 september 2019

Herinvoegen van loszittende stenen

Onder de dakgoot van ons hoekhuis zitten stenen los, die moeten opnieuw ingevoegd worden. Daarnaast hebben wij boven het keukenraam zitten In totaal zijn er ongeveer 35 stenen los die ingevoegd moeten worden.


Gevel- en metselwerk Assen
woensdag 21 augustus 2019

Dakgoot repareren of vervangen

onze dakgoot lekt nu voor de 2e keer precies in het midden. Hoogte van de goot is ongeveer 7 a 8 meter hoog. Dat is nu voor mij te hoog om zelf iets te ondernemen. Werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.


Dakgoot en regenpijp Assen
dinsdag 26 maart 2019

Schuur afmaken

Ik ben niet in staat mijn schuur af te maken. De dakgoot en stroom moeten aangelegd worden en afwerkstrips moeten worden geplaatst. De schuur is 2 bij 6 meter.


Klussen Assen
donderdag 08 november 2018

Zinken dakgoot van de garage vervangen

Zinken dakgoot van de garage vervangen of eventueel nieuw bekleed. Dit hangt van de prijs af. Het gaat om twee keer x 6 meter. Ook de goot van de woning lekt hier en daar bij de afvoerpijp. Het houtwerk moet ook gedeeltelijk worden vervangen bij de garage. Graag langskomen om opties te bespreken.


Dakdekken en dakreparaties Gasselte
dinsdag 25 september 2018

Buitenkraan aanleggen en regenpijp repareren

We willen een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel van ons nieuwbouwhuis laten plaatsen. Aan deze zijde is er een kruipluik en een mogelijkheid om de waterleiding door te trekken. Dit is ongeveer 1 a 2 meter. Verder is de verbinding tussen de dakgoot en de regenpijp bij het balkon los geschoten en deze dient vast gezet te worden.


Installatie- en leidingwerk Assen
woensdag 14 februari 2018

Nieuwe zinken dakgoot monteren

We zoeken een loodgieter om de bestaande zinken dakgoot te laten vervangen door een nieuwe. 14 meter aan de voorzijde en 14 meter aan de achterzijde .


Dakgoot en regenpijp Assen
Offertes aanvragen