Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Assen

Overkapping vervangen (16m2) - Eigen huis bouwen - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Overkapping vervangen (16m2)

Wij willen een houten overkapping met plat dak aan het bestaande dak van de woning, inclusief 1 of 2 lichtkoepels. Daarbij dient de bestaande dakgoot te worden verplaatst naar de voorzijde van de nieuw te plaatsen overkapping. De overkapping moet plus minus 4 bij 4 meter worden. De bestaande overkapping moet worden verwijderd.


Aannemer Assen

Offertes eigen huis bouwen in Assen vergelijken

Recente opdrachten in Assen

dinsdag 28 juni 2022

Huis bouwen (120 m2)

We zouden graag willen weten hoeveel dit ongeveer zou kosten om te laten bouwen (casco) Zitten te denken aan een huis van 120 m2, kavel is al in bezit. Huis mag maximaal 14 meter breed worden.


Bouw en nieuwbouw Huis ter Heide
maandag 30 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen (4,2m2)

We willen een overkapping aan het huis, die deels het terras bij de achterdeur overlapt. De breedte is 283 cm en we willen een lengte van ca 150 cm. Het mag een houten overkapping worden, die niet gesloten wordt. Verder hoeft er niks verwijderd te worden en er komen geen kozijnen in.


Bouw en nieuwbouw Assen
maandag 23 mei 2022

Overkapping vervangen (16m2)

Wij willen een houten overkapping met plat dak aan het bestaande dak van de woning, inclusief 1 of 2 lichtkoepels. Daarbij dient de bestaande dakgoot te worden verplaatst naar de voorzijde van de nieuw te plaatsen overkapping. De overkapping moet plus minus 4 bij 4 meter worden. De bestaande overkapping moet worden verwijderd.


Bouw en nieuwbouw Assen
donderdag 14 april 2022

Stenen schuur bouwen (~30m2)

Ik wil graag een stenen schuur laten bouwen. De kozijnen mogen van hout of kunststof, graag een offerte voor beide. Dak met dakpannen. Casco oplevering, elektra doe ik zelf. De vloer van beton. De huidige grond is van zand, heien is niet nodig. Afmetingen: Breedte ± 3 meter Lengte: ± 10 meter Hoogte: ± 3 meter


Bouw en nieuwbouw Beilen
maandag 11 oktober 2021

Gastenverblijf met schuur realiseren

Zoek een vakman voor het slopen van een schuur en er vervolgens een nieuwe te plaatsen Het wordt 11 bij 7. Gaat om een woonstudio met een vliering, schuur gedeelte 4 bij 7. Moet ook een fundering komen.


Bouw en nieuwbouw Eext
maandag 23 augustus 2021

''Plaggenhut'' schuur bouwen

Ik wil een schuur laten bouwen van Larix hout en een bitumen dak. Een soort van plaggenhut model. Niet met het dak tot aan de grond maar wel met muurtjes tot zo'n 1.30m. De schuur komt aan een bosrand dus het moet een beetje bij de omgeving passen. Van 4 x 4,5 met overstek en schuin dak.


Bouw en nieuwbouw Nooitgedacht
dinsdag 10 november 2020

Montage casco woning

Betreft: MONTAGE van het casco van een nieuwbouw houten woning met houtvezel-isolatie; in één bouwlaag met plat dak; met het Blokiwood bouwsysteem. Importeur is Tymber Buildings uit België (zie https://tymberbuildings.com/prefab-bouwen/; het bouwsysteem is in Frankrijk ontwikkeld, waar ook de fabriek staat). De woning komt op metalen schroefpaalfundering; met ventilatieruimte tussen onderzijde vloerconstructie en maaiveld. Het materiaal wordt als bouwpakket geleverd voor de houten begane grondvloer, de Blokiwood wandelementen en dak. De elementen worden genummerd, komen op werktekening en op de eerste montagedag geeft Tymber Buildings instructie. Inschatting montagetijd: 5 werkdagen met 3 personen. Er is geen zwaar materieel benodigd. Graag kom ik (opdrachtgever en toekomstig bewoner) in contact met een aannemer/bouwbedrijf welke kansen ziet in het werken met een innovatief bouwsysteem, ruime ervaring en affiniteit heeft met houtbouw, bekend is met de aangegeven vloerconstructie en funderingsmethode en de montage werkzaamheden in kan plannen in maart/april 2021. Optioneel kan aanvullend levering/montage besproken worden voor onder meer kozijnen, dakbekleding en gevelbekleding. De Omgevingsvergunning moet nog aangevraagd worden. Het leveringspakket van het materiaal vanuit Tymber Buildings is als volgt: - Gelamelleerde balken voor vloeropbouw; - OSB-3 12mm dikte voor aan de onderzijde van de vloerroostering; - Vloerroostering in houten I-liggers SJ240 om de 600mm; - Gebonden houtvezelisolatie 1200x600mm, 200mm dik R-5,26; - Dampscherm voor daar op te plaatsen (OSB-3 22mm dikte niet voorzien als  vloerafwerking); - Geïmpregneerde Kerto muurplaat 39mm dik; - Buitenwanden opgebouwd uit houten elementen opgevuld met houtvezel isolatie 192mm dikte R=5,26m2 K/w welke luchtdicht wordt afgewerkt hoogte 2780mm waarbij Fibertec 16mm aan de buitenzijde en OSB 12mm aan de binnenzijde; - Kerto verankeringsbalk op de muurelementen 39mm dik; - Luc


Bouw en nieuwbouw Beilen
donderdag 22 oktober 2020

Schuur bouwen

Ik wil een schuur bouwen, vloeroppervlak 6 x 9 meter. Wil graag twee soorten offertes. Of een met alleen de fundering of een met een casco oplevering. Afwerking doe ik sowieso zelf.


Bouw en nieuwbouw Assen
donderdag 06 augustus 2020

Kelder verbouwen / uitdiepen

Ik wil de kelder laten uitgraven Hij is nu ongeveer 1.55 diep 5.75 lang en 5.75 breed


Bouw en nieuwbouw Assen
zondag 26 juli 2020

Plafond vervangen door een systeemplafond

Het oude plafond moet eruit, en daarna wil ik er een nieuw systeemplafond in laten plaatsen. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Annen
dinsdag 19 mei 2020

Asbest rookkanaal verwijderen

Wij hebben in ons recreatieruimte in Norg een asbesthoudend rookkanaal/kachelpijp. Deze willen we graag laten verwijderen het gaat om een hechte asbesthoudende pijp. Graag willen we hier een prijs opgave voor.


Bouw en nieuwbouw Norg
dinsdag 14 april 2020

Maken van betonnen fundering voor schuur/loods op staal

Het gaat om het maken van betonnen fundering voor schuur/loods op staalfundering. Afmetingen zijn: 7 x 12 meter. Er moet een standaard vloer (geïsoleerd) komen. Er hoeft niets verwijdert te worden, uitgraven wordt ook al gedaan. Het is makkelijk te bereiken. Ik ben opzoek naar iemand voor binnen de 1-3 weken die dit zou kunnen uitvoeren.


Bouw en nieuwbouw Beilen
vrijdag 02 augustus 2019

Nieuwbouw woning

Wij zijn ons aan het oriënteren op de nieuwbouw van een woning. Oppervlakte kavel is 334 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen maar dat regelen we zelf. Het moet een complete woning gaan worden met 2 slaapkamers. Er is momenteel nog geen vergunning, dit mag de vakman opnemen in de offerte. Ligt nu zand, fundering mag hout of beton zijn. Elektra graag in de offerte, stucwerk optioneel.


Bouw en nieuwbouw Assen
vrijdag 13 juli 2018

Fundering zandgrond nieuwbouw

Wij laten een nieuwbouwhuis bouwen. Het huis wordt houtskeletbouw en gerealiseerd op zandgrond, afmetingen 9 x 11 meter (twee verdiepingen). Kunnen jullie een schatting geven van de kosten hiervan? Ik wil alleen een schatting.


Bouw en nieuwbouw Bovensmilde
zaterdag 03 september 2016

Kelder onder woning laten maken

Ik wil graag een kelder onder de woning, 12 bij 12 ongeveer, laten bouwen. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier hoog staat. Het zal gaan om een vrijstaande woning met een traditionele bouw. Er dient een trap naar beneden geplaatst te worden en de ruimte gestuukt. Verder dienen de leidingen en de riolering weggewerkt te worden. De kruipruimte is nu al ruim 1 meter diep.


Bouw en nieuwbouw Smilde
Offertes aanvragen