Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Gouda

Toilet renovatie - Badkamer - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet renovatie

Ik zoek een vakman die mijn toilet kan renoveren (kleine renovatie). Het tegelwerk achter het toilet is nu hangend, toilet verwijderen en oude hang constructie verwijderen, vervolgens het plaatsen van het nieuwe toilet unit en geheel afwerken met een pvc plaat geschikt voor toilet ruimte bestaande tegels aan de overige wanden. Ook de vloer blijft zitten.


Badkamerspecialist Moordrecht

Offertes voor badkamer in Gouda aanvragen

Recente aanvragen uit Gouda

maandag 24 juli 2023

inloopdouche wand laten bekleden, panelen plaatsen en kitten tegels

op maat aanschaffen via praxis door timmerman mengkraan opnieuw plaatsen op paneel opmeten door timmerman prijs opgaaf en bezoek aan huis voor afspraak (vrijblijvend) maat inloopdouche plus minus hoog 2.50 en 2 wanden hoog 2.50 en breed 0.90


Badkamer en toilet Groot Ammers
maandag 17 juli 2023

Douche vloer plaatsen

Wij willen graag een douchevloer laten plaatsen. Afmetingen zijn 170 cm x 70 cm.


Badkamer en toilet Gouda
maandag 17 juli 2023

Douche vloer storten (1,2m2)

Ik wil een granito vloer storten in mijn douche. De vloer is 170 bij 70 centimeter. Ik wil dat het binnen twee weken gebeurd.


Badkamer en toilet Gouda
dinsdag 14 maart 2023

Plaatsen douchescherm, douchegoot & aansluiten toilet

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om het plaatsen van een douchescherm, douchegoot, het aansluiten van het toilet en het plaatsen van een badkamermeubel. Tegels worden al gezet door een andere partij.


Badkamer en toilet Schoonhoven
zaterdag 07 januari 2023

Badkamer plaatsen

Ik wil graag een nieuwe badkamer, ook tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst. Het zal gaan om 22m². De leidingen hoeven niet aangeraakt te worden, dat doe ik zelf.


Badkamer en toilet Nieuwerkerk aan den IJssel
zondag 01 januari 2023

Douchedeur plaatsen

Wc/douche deur plaatsen. Graag inmeten en plaatsen. De deur mag ook door de vakman worden geleverd.


Badkamer en toilet Gouda
maandag 14 november 2022

Kleine badkamer renoveren (4m2)

Ik zoek een specialist die mijn badkamer compleet kan renoveren. De ruimte is ongeveer 4m2. Dit inclusief het slopen van de huidige badkamer, maar wel voor de juiste prijs. Verder blijft alles op dezelfde plek. Graag zou ik willen dat de vakman even langskomt om een offerte op te stellen.


Badkamer en toilet Moordrecht
maandag 31 oktober 2022

Douch renovatie

Nieuwe douchebak plaatsen + glaswand voor inloopdouche 1 hoek bekleden met panelen waarin 1 nis komt. Ik wil het liefst een regendouche, maar dit nog in overleg. Ik laat mij graag adviseren. Materialen aanschaffen in overleg.


Badkamer en toilet Gouda
maandag 17 oktober 2022

Douchewand plaatsen + vaatwasmachine monteren

Mijn aanvraag betreft het plaatsen van een glazen douchewand voor inloopdouche. Afmetingen zijn 1.20x2 meter. Ik wil ook graag een vaatwasmachine laten aansluiten, de leidingen liggen al allemaal in orde.


Badkamer en toilet Stolwijk
maandag 16 mei 2022

Complete toilet renovatie

Zoek een vakman voor complete toilet renovatie: Oude tegels vloer en wanden verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. Toilet verwijderen en nieuwe plaatsen. Fontein met kraan verwijderen en nieuwe plaatsen. Afhankelijk van de kosten spotverlichting in plafond Wij zijn telefonisch het best bereikbaar na 16.00 uur


Badkamer en toilet Nieuwerkerk aan den IJssel
dinsdag 10 mei 2022

Toilet plaatsen

Ik wil graag een tweede toilet laten plaatsen op mijn bovenverdieping. Deze zal op de plek komen waar de wasmachine staat. Het is nog niet zeker vanwege eerst toestemming van de woningbouw, echter wel interesse in tweede toilet. Het is voor mij wel belangrijk dat er een klik is met de vakman.


Badkamer en toilet Gouderak
maandag 09 mei 2022

Toilet renovatie

Ik zoek een vakman die mijn toilet kan renoveren (kleine renovatie). Het tegelwerk achter het toilet is nu hangend, toilet verwijderen en oude hang constructie verwijderen, vervolgens het plaatsen van het nieuwe toilet unit en geheel afwerken met een pvc plaat geschikt voor toilet ruimte bestaande tegels aan de overige wanden. Ook de vloer blijft zitten.


Badkamer en toilet Moordrecht
maandag 14 februari 2022

Badkamer opknappen

Mijn badkamer moet opgeknapt worden en de klusser 3 x hebben op het laatste moment laten stikken. Ik kan al 3 weken niet naar het toilet en douchen en dat is behoorlijk behelpen.Ik zoek dus met spoed. Helaas heb ik niet de hoofdprijs beschikbaar ivm AOW. dit zijn de werkzaamheden voor een badkamer van 5m2 en 2.50 meter hoog - vloer egaliseren - wanden van grond naar plafond stuccen - vloer betegelen - wanden tot bijna de helft betegelen - Waterleidingen bekijken en vervangen - plafondlampen vervangen - 2 stopcontacten half opbouw installeren - douchecabine installeren - inbouwtoilet installeren met een kast erachter (moet nog gemaakt worden) - Wasmachine op verhoging wasmachine zetten dan de wasmachine kast eromheen en de tussenplank tussen wasmachine en droger zetten Het is heel veel en ik wil het graag klaar hebben voor de voorjaarsvakantie voor ik echt gek wordt. Ik heb totaal 1800.00 euro incl btw dan. Alles is in huis behalve de waterbuizen want daar heb ik geen verstand van. Wordt natuurlijk wel apart betaald. en de spul om de vloer recht te maken, het loopt af tot achter het toilet en dat is lastig Voor de rest heb ik alles in huis, zelfs koffie onbeperkt en lunch als u wilt. Graag help mij of weet iemand die het echt wil maken. Bedankt en met vriendelijke groet, Lisa Gehlich ps u mag ook eerst komen kijken maar dan zonder extra kosten.


Badkamer en toilet Gouda
donderdag 06 januari 2022

badkamer renoveren van 9m2

wij willen de badkamer renoveren. die is ongeveer 9 vierkante meter. wou graag een offerte van verbouwing inclusief slopen en als het kan exclusief slopen.


Badkamer en toilet Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 03 januari 2022

Badkamer verplaatsen 7,5m2

Badkamer op de eerste verdieping verplaatsen naar een andere kamer. Dit moet naar de naastliggende kamer verplaatst worden. Er moet ook een nieuwe wc in de badkamer geplaatst worden. Dit moet een badkamer worden van 7,5m2. Er moet in deze nieuwe kamer volledig betegeld worden, een inloop douche worden geplaatst, een nieuwe wastafel en dergelijke en een inbouw wc. De radiatoren kunnen worden hergebruikt. Er zullen ook nieuwe leidingen verlegd moeten worden.


Badkamer en toilet Gouda
Offertes aanvragen