Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Gouda

Badkamer - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Gouda?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Gouda aanvragen

Recente aanvragen uit Gouda

dinsdag 06 april 2021

Volledige badkamerrenovatie

Badkamer willen we vernieuwen, badkamer zelf is ongeveer 1,5 bij 3 meter. Ik weet nog niet precies wat ik in de badkamer wil als meubels. Dit wil ik overleggen met de vakman. Deze meubels zou ik in overleg via de vakman willen aanschaffen. Er moeten tegels tegels worden verwijderd en afgevoerd. Ook de nieuwe tegels kunnen in overleg met de vakman worden aangeschaft. Ik weet nog niet of er leidingwerk moet worden omgelegd.


Badkamer en toilet
zondag 03 januari 2021

Badkamer verbreden

De huidige badkamer verbreden van de slaapkamer ernaast. Het gaat hierbij om slaapkamer 3. Er komt ongeveer 70cm bij de badkamer. Nog steeds de volle 2.41 gebruiken (zie foto).


Badkamer en toilet
maandag 21 december 2020

Badkamers en toilet renovatie

Het gaat om een badkamer boven deze heeft een schuine wand, hierin willen we graag een douche met schuifwand , wc, wasmeubel en radiator laten installeren, opnieuw laten betegelen en plafond vervangen. Zie mijn schets het betreft de bovenste. Ook willen we een afscheidingswand tussen douche en wc met een nis erin aan douche kant. Wc woon niveau: deze willen graag op nieuw laten betegelen ex vloer, en wc laten installeren 100x 89 x 285. En als laatst de badkamer beneden, daar willen we graag een bubbelbad van 75 b x 170 l laten installeren 27 m2 beton cire aan laten brengen en oud wc, wasbak en radiator verwijderen. Graag een nieuwe radiator plaatsen. En nog 7 m2 laten betegelen (vloer en gedeelte bad) Bijgaand mijn kladje met de afmetingen. Alvast bedankt voor de reacties,


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen