Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Den Haag

Verplaatsen plek badkamer - Badkamer - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verplaatsen plek badkamer

Graag zou ik mijn nieuw aangekochte woning een klein beetje veranderen: - de huidige plek van de badkamer veranderen in een kleine kamer (2x2), met ramen naar de gang. En de badkamer in een bestaande kamer aanleggen (2.8x2.4). Uitgaande van een 'standaard' badkamer inclusief ligbad, douche en enkele wastafel (geen toilet). - de vloeren vervangen met pvc en vloerverwarming aanleggen (totaal: 86m2). - - Afvoer kanaal van voormalige haard/kachel laten verwijderen. Met het opnieuw stucen van de hele muur als gevolg (8x2.8). Kunt u met deze informatie een grove schatting doen hoeveel extra bouwdepot ik nodig heb als ik van uw diensten gebruik wens te maken?


Badkamerspecialist Den Haag

Offertes voor badkamer in Den Haag aanvragen

Recente aanvragen uit Den Haag

maandag 25 september 2023

Kleine (2,16 X 1,80 cm) badkamer renoveren

We willen de wand- en vloertegels, wastafel en het bad eruit. Oude radiator afkoppelen. Nieuwe vloer- en wandtegels. Bad/douche vervangen door een inloopdouche (douchewand en -eventueel- smal (20 X 200 cm) muurtje. Betegeld douchezitje bij ingang inloopdouche. Douchekraan en drain plaatsen in de inloopdouche. Nieuw te kopen wastafel + onderkast + kraan + spiegel op andere plek in de badkamer. Aanwezig ladenkastje verplaatsen naar de overkant. Een al gekocht infrarood paneel plaatsen. Plafond: nieuwe spots en eventueel nieuwe ventilator plaatsen. De (naar binnen openende) deur willen we laten vervangen door een schuifdeur. In de bijlage foto's van de huidige situatie en als laatste een afbeelding van de gewenste situatie. Alvast dank voor uw offerte.


Badkamer en toilet Den Haag
vrijdag 22 september 2023

Verbouwen en verplaatsen 2 badkamers en losse toilet

In onze jaren 40 woning willen wij de losse toilet op de begane grond verbouwen, de badkamer op de eerste etage verplaatsen en de badkamer op de tweede etage verbouwen. Bij het toilet en de badkamer op de tweede etage zal al het leidingwerk etc op dezelfde plek blijven. Bij het verplaatsen van de badkamer op de eerste etage zal ook het leiding/afvoerwerk verplaatst moeten worden. Omdat ook een nieuwe vloer door de gehele woning geplaatst word en de keuken begin december geplaatst wordt, willen we zo snel mogelijk starten waar mogelijk. Ik heb foto's bijgevoegd van de huidige situatie.


Badkamer en toilet Den Haag
woensdag 13 september 2023

Badkamer en wc renovatie

Badkamer: douche + wastafel ( 90x150) Alles moet gesloopt worden en daarna moet nieuwe tegels, nieuwe douch en wastafel + stopcontact + licht. Gipsplaat op plafond en 1.5 muur WC: toilet in aparte ruimte moet ook helemaal gerenoveerd worden.


Badkamer en toilet Den Haag
donderdag 10 augustus 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Nieuwe badkamer wanden vloer plafond Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 25 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen, Vloer / wanden / plafond plaatsen


Badkamer en toilet Den Haag
zondag 23 juli 2023

Badkamer bouwen: vloer, tegels, douche, wasbak, afwerking

Badkamer plaatsen. Badkamer is 2x2m + 1mx1m. Volledige installatie. Oude badkamer is er al uit en volledig gestript.


Badkamer en toilet Den Haag
maandag 17 juli 2023

Loodgieters werk badkamer

Zoals op de foto's afgebeeld moet het 'overgangsbuisje' wat uit de muur komt richting de cifon worden vervangen aangezien hier wat is verteerd en de aansluiting niet meer goed is. Verder moet de douchekraan worden vervangen door een nieuwe (deze is aanwezig). Verder hebben we nog een issue met wat water af en toe blijft oplopen in de wc (boven/beneden en doucheputje) en ook regelmatig gewoon doorloopt (dus niet constant) echter is de vraag waar het vast kan lopen en hoe we dit kunnen oplossen.


Badkamer en toilet Naaldwijk
dinsdag 11 juli 2023

Nieuw toilet aanbouwen

Ik wil graag een tweede toilet laten bouwen in mijn woning Graag een offerte en advies waar dit aangelegd kan weiden in de woning


Badkamer en toilet Den Haag
maandag 10 juli 2023

Wc blijft doorlopen

wc blijft doorlopen, moet nu steeds het water afsluiten. Het betreft een inbouwtoilet


Badkamer en toilet Den Haag
vrijdag 07 juli 2023

De wc ruimte betegelen + inbouw wc plaatsen.

Wc ruimte is al gesloopt, deze moet betegeld worden tot het plafond en een inbouw wc plaatsen en een fonteintje plaatsen.


Badkamer en toilet Den Haag
woensdag 05 juli 2023

slopen en plaatsen douchebak van 90x90

Douchebak vervangen, kit verwijderen en opnieuw aanbrengen en douchedeur demonteren en monteren na klus.


Badkamer en toilet Hoek van Holland
donderdag 29 juni 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

Separaat toilet in een hoek. Twee wanden aanleggen met een deur, evt (gedeeltelijke) tegelvloer. 1 m bij 1,5 meter max, 80 cm bij 1 m min. Toilet en wasbak zijn reeds aanwezig, er is geen douchecabine. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 1 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Vloer / wanden / plafond plaatsen


Badkamer en toilet Den Haag
vrijdag 05 mei 2023

Schuifdeur en composietvloer plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer van 110 bij 80 een schuifdeur laten plaatsen en een composiet vloer.


Badkamer en toilet Den Haag
dinsdag 02 mei 2023

Douche deur repareren

Beide scharnieren van de douchedeur zijn losgeraakt. Ik ben op zoek om beide scharnieren te repareren of te vervangen door iets in een vergelijkbare matzilveren kleur dat in de uitsparingen van de glazen deur past en misschien nog langer meegaat. Het merk van het huidige scharnier is Stremler Marine. Zie de details van het huidige scharnier hieronder en op de bijgevoegde foto's. Verder details in prive bericht. Locatie is Den Haag, Scheveningen. Laat het me aub weten als je dit probleem kunt oplossen. Groeten DOUCHESCHARNIER MARINE GLAS-GLAS Artikelnummer: 0132640R Douche scharnier glas-glas 90 graden - Dubbelwerkend met instelbare nulstand - Zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe - Voor glas van 8mm B=8mm, C= 7mm - Voor glas van 10mm B=7mm, C= 6mm - Instelbare nulstand als het 'anti noise' systeem zijn gepatenteerd Glasdikte: 8 & 10mm Max. deurgewicht: 60kg Marine douche scharnier glas-glas 90 graden


Badkamer en toilet Den Haag
maandag 01 mei 2023

Glazen douchecabine plaatsen 90x90

Wij zoeken iemand die een glazen douchecabine kan plaatsen. Het is een douchecabine van 90x90 zonder bak, dus gewoon op de tegels. Zie foto's.


Badkamer en toilet Den Haag
zondag 30 april 2023

Lekkage hangtoilet verhelpen

Wij zoeken een loodgieter om de lekkage van onze hangtoilet op te lossen. Na het doortrekken blijft hij lopen.


Badkamer en toilet Den Haag
Offertes aanvragen