Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Almelo

Badkamer vervangen - Badkamer - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer vervangen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuwe badkamer. Willen graag een bad, douchecabine, toilet en wasmeubels. Graag advies en info naar de mogelijkheden.


Badkamerspecialist Nijverdal

Offertes voor badkamer in Almelo aanvragen

Recente aanvragen uit Almelo

dinsdag 11 april 2023

Badkamer vervangen

Oude badkamer kan ik zelf verwijderen. - Bedoeling is dat er een nieuw badkamer meubel geplaatst wordt. - twee Kranen vanuit de muur ( indien mogelijk) een meubel van Max 140 cm met één wasbak of twee aparte bakken. Meubel twee laden onder elkaar en vrij van de vloer. - plafond voorzien van globaal vier spotjes. - spiegel aan de wand boven het meubel - twee maal een dunne kleine wand plaatsen (langs de douche omdat we een vrije inloop willen zonder glazen deur en een muur op een globale afstand van 40-50 cm van de muur om een opslag van handdoeken en de wasmand te creëren d.m.v. houten delen. - muren en vloer nieuwe tegels - in de douche een soort van nis t.b.v flessen shampoo etc etc - toilet zal verwijderd worden en moet worden ‘weggewerkt’ geen nieuw toilet terug - Douche blijft op dezelfde locatie (ook de leidingen) - Locatie verwarming moet verplaatst worden incl leidingwerk - Douche voorzien van afvoergoot systeem Welke werken moeten gebeuren?: elektriciteit aanpassen In welke stijl heb je interesse?: landelijk Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Nijverdal
maandag 10 april 2023

Hangtoilet plaatsen

Ik wil graag van een staand toilet overstappen naar een hangtoilet.


Badkamer en toilet Almelo
zondag 05 maart 2023

Badkamer renoveren

Badkamer renovatie. 2 meter bij 3 meter. Dubbele wastafel, douche met glazen wand, nieuw toilet en nieuwe tegels.


Badkamer en toilet Den Ham
maandag 06 februari 2023

Badkamer 3 bij 2 renoveren.

Ik ben opzoek naar een installateur die voor mij alle water en afvoer leidingen kan verplaatsen en aansluiten


Badkamer en toilet Nijverdal
maandag 31 oktober 2022

Badkamer en wc renovatie

Wc wasbak en afvoer moet worden vervangen. En kraan bevestigd. In badkamer wasbak(beschadigd) wisselen met dezelfde wasbak (nieuw) dus geen boorwerk vereist. Alleen wasbak natuursteen verwisselen en kraan er weer op plaatsen. Een kleine strook kitten of voegen. Beneden toilet wc kraan en de gehele fontein moeten worden vervangen. Ook de water afvoerbuis moet worden vervangen.


Badkamer en toilet Almelo
zondag 04 september 2022

Badkamer(1.28 x 2,43m) vergroten

De huidige badkamer is 1.28 bij 2.43 meter. We willen een stuk extra nemen van de aanliggende slaapkamer om de badkamer te vergroten.


Badkamer en toilet Nijverdal
zaterdag 06 augustus 2022

Graniet vloer leggen in onze badkamer ~7m2

Wij willen graag een graniet vloer in onze badkamer laten leggen. Het gaat om 7m2.


Badkamer en toilet Almelo
zaterdag 18 juni 2022

Badkamer vervangen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuwe badkamer. Willen graag een bad, douchecabine, toilet en wasmeubels. Graag advies en info naar de mogelijkheden.


Badkamer en toilet Nijverdal
donderdag 12 mei 2022

Badkamer verbouwen

We willen ,in een kleine slaapkamer van eerste verdieping,een badkamer maken met alles :wc, betegelen, leidingen en afvoer, wastafel en douche. De kamer is 3,4x1,9.


Badkamer en toilet Almelo
maandag 02 mei 2022

Kleine badkamer verbouwen

We willen, vin een kleine slaapkamer van eerste verdieping, een badkamer maken.


Badkamer en toilet Almelo
zaterdag 09 april 2022

Badkamer plaatsen (6m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een badkamer kan plaatsen. De ruimte is momenteel leeg. Het gaat om het aanleggen van de vloer, waterleiding, afvoer leiding, tegels zetten etc. De oppervlakte is ongeveer 6m2.


Badkamer en toilet Almelo
woensdag 16 maart 2022

Badkamer tegelen

Vloer en wand betegelen badkamer, tegels al in bezit. Totaal van 22m². Tegels zijn 60 bij 30cm. Huidige tegels verwijderen en afvoeren.


Badkamer en toilet Almelo
woensdag 09 februari 2022

Een bad plaatsen kranen vervangen en de radiator verplaatsen

Ik wil graag een bad in de huidige badkamer, hierdoor moet de verwarming verplaatst en vervangen worden en nieuwe kranen (badkraan en wastafel kraan). Alle materialen haal ik zelf, maar ben benieuwd wat de vakman daarin kan bieden. Het bad is 160 bij 100 cm. Verder het afwerken van het bad.


Badkamer en toilet Wierden
zondag 06 februari 2022

Badkamer compleet renoveren (6m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer van 2*3 meter compleet kan renoveren. Alles slopen en vervolgens nieuwe tegels, nieuw plafond met spots. Inbouw douche, badkamermeubel en toilet plaatsen.


Badkamer en toilet Almelo
zaterdag 16 oktober 2021

Badkamers renoveren

Wij zoeken iemand die 2 kleine badkamers kan renoveren en een wc. Het gaat om 2 badkamers van beide max 5 m2. De spullen worden dan gekocht bij de praxis. Wij zoeken iemand die de tegels kan zetten en alles kan installeren. De leidingen liggen er al. Wij willen de nieuwe spullen op dezelfde plek laten installeren. Dit zal qua tijd voor een installateur veel schelen.


Badkamer en toilet Vroomshoop
Offertes aanvragen