Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Almelo

Badkamer - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Almelo?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Almelo aanvragen

Recente aanvragen uit Almelo

woensdag 20 januari 2021

Badkamer renoveren en verbouwen

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die een badkamer kan renoveren. Het betreft een ruimte van 6 m², die verbouwd wordt middels een dakkapel, tot een ruimte van 7.5 m². De huidige badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer dient te worden voorzien van de volgende elementen: - WC - Stortdouche - Wasbak - Design radiator Evt een aparte offerte voor het slopen van de huidige vloer als u dit ook kan doen.


Badkamer en toilet
maandag 07 december 2020

Een kleine badkamer op zolder realiseren

Op de zolder willen we graag een inloopdouche plaatsen in een ruimte van ongeveer 110 x 200 cm. tussen zolderkamer en trap. Er is een schuine kant aanwezig van 55 graden. Verder is er een waterleiding (oorspronkelijk voor wasmachine) aanwezig en dus ook een afvoer in de buurt. Warm waterleiding is niet aanwezig. Dus daar zal iets van een elektrische boiler voor moeten komen (50l). Woning is gasloos. Electra is ook aanwezig. Het gaat dus om het realiseren van een kleine badkamer is een casco ruimte. Het betreft tegelwerk, plaatsen van meubels en het een en ander aansluiten. De materialen kan ik zelf regelen, maar bespreek ik graag met de vakman.


Badkamer en toilet
maandag 19 oktober 2020

Toilet met fonteintje plaatsen en bergruimte maken

Momenteel heb ik een toilet met een opp van ongeveer 2m diep en 1m breed. Er is een staan toilet. Dit moet een hangtoilet worden. En in de ruimtes naast het toilet onder de trap (onderste deel van de trap) wil ik een kastje maken met schuif deurtjes. Doordat het een ruim toilet is wil ik ook meer opbergmogelijkheden er in kwijt omdat ik een opbergkast mis. Dus zit aan een hoge kast te denken waar evt theedoeken en bezem ingeplaatst kan worden met emmers of zo. Daarnaast een fonteintje. Met een kastje er onder.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen